Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 895
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Cyprus, Пловдив
След като им писах, че нямам екстра купони по мейла, се оказа че имам(в спам) Grinning
Подарявам ги, ако някой ги иска-вафличките и тортиля
Имам също от стандартните-кисело мляко, испански фует и бисквити мираж

# 1 036
А този кашкавал, от който не сте доволни на кой производител е?

# 1 037
Мислех си защо в нашия филиал няма китайски нещица, а вие сте коментирали  другата седмица. И да не е спам , забравих , че днес е четвъртък и ходих сутринта в Лидл. Simple Smile (нали протестирам) . Взех си вода, луканковия салам,  един от малкото салами , които купувам и разни дреболии. Яйчен белтък купих, не съм ползвала досега , винаги разделям от цяло яйце. Лимоните с ядлива кора са страхотни , вече няколко пъти взимам.

# 1 038
Мислех си защо в нашия филиал няма китайски нещица, а вие сте коментирали  другата седмица. И да не е спам , забравих , че днес е четвъртък и ходих сутринта в Лидл. Simple Smile (нали протестирам) . Взех си вода, луканковия салам,  един от малкото салами , които купувам и разни дреболии. Яйчен белтък купих, не съм ползвала досега , винаги разделям от цяло яйце. Лимоните с ядлива кора са страхотни , вече няколко пъти взимам.
На коя фирма е луканковия салам,който  купувате?

# 1 039
Здравейте, останаха ми тези купони, ако Ви трябва нещо, пишете на лични Simple Smile
Скрит текст:

# 1 040
Дочи , на Родна стряха

# 1 041
Подарен

Подарявам от рулетката ако на някой му върши работа.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 16:14 от ♡Queen*of*darkness♡

# 1 042
Подарявам!  Подарен!

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 14:31 от Andji_1

# 1 043
  • ВАРНА
След като им писах, че нямам екстра купони по мейла, се оказа че имам(в спам) Grinning
Подарявам ги, ако някой ги иска-вафличките и тортиля
Имам също от стандартните-кисело мляко, испански фует и бисквити мираж
Може ли за мен купон за вафличките?

# 1 044
Подарявам купоните от имейла и още:
Скрит текст:

# 1 045
Някой успя ли да направи омлет с яйчния белтък. като че ли е прекалено воднисто, залепна и накрая стана бъркани яйца. А исках да направя омлет на ММ, да сложа сирене, да го завия на руло.

# 1 046
И аз подарявам последните купони:

# 1 047
А кой кашкавал от Лидл е хубав,като на Родна стряха не е?

# 1 048
И аз получих допълнителните купони. Някой ако иска вафлички или тортиля, да пише
На мен ми харесва един кашкавал на малки питки (но не се сещам на кой е, май беше пилос)

# 1 049
И на мен ми харесват малките питки кашкавал на Pilos.

Общи условия

Активация на акаунт