Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 902
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 020
Благодаря за брошурата. Видях два вида нудли- Соба и Уодон, ако така се пише. Каква е разликата между тях?

# 1 021
Привет! Най-накрая разбрах и аз как се споделят купони. 😊
Не са много интересни, но може да са от полза някому. Пишете, ако ги искате.
Скрит текст:

# 1 022
ViaraT, на първият кашкав колко дни пише ,ч е зрял, че не виждам ?
Ако е 60 дни , моля за купона.

# 1 023
Пише, че е зрял 45 дни.
Скрит текст:

# 1 024
Отврат е 3 бр. купих - изядохме ги , но са абсолютен петролен боклук!
Нито вкус, нито мирис-суров-печен все тая-гадост!
Никога повече, няма да купя от него!

# 1 025
Със същото впечатление съм от този кашкавал. Може би като не е в комплект от 3бр да не е толкова гаден, но повече не бих купила. Аз като цяло избягвам продуктите на РС, от тези които съм взимала нищо не ми е харесало.

Новите екстра купони
Скрит текст:

Няма да ги ползвам, някой ако има интерес подарявам.

# 1 026
  • София
Със същото впечатление съм от този кашкавал. Може би като не е в комплект от 3бр да не е толкова гаден, но повече не бих купила. Аз като цяло избягвам продуктите на РС, от тези които съм взимала нищо не ми е харесало.

Новите екстра купони
Скрит текст:

Няма да ги ползвам, някой ако има интерес подарявам.
Аз го искам за вафличките. Пиша на лс

# 1 027
И когато са на промоция 3 броя този кашкавал зрял 45 дни е ужасен.
Благодаря!

# 1 028
Аз вчера отидох на касата с три различни карти и се опетлах, като пиле в калчища и нищо не успях да взема. Ще правя втори дубъл Grinning

# 1 029
Пиша си на малка бележка кое от кого от форума е и правя скрийншоти с картите с нарисувани с редактора номера - 1, 2, 3 и т.н., отговарящи на номера на продукта от бележката. И така става лесно. ☺️
Аз вчера отидох на касата с три различни карти и се опетлах, като пиле в калчища и нищо не успях да взема. Ще правя втори дубъл Grinning

# 1 030
  • Бургас
Дойде ред да отворим кашкавала Pilos Пилос , който предполагам сме купили от някоя XXL акция, 3 вакуумирани кубчета, обединени в общ найлон. Еми, зле е. Сух и с вкус на сирене, тоест недоузрял.

# 1 031
  • Сливен
На кой производител е?

# 1 032
Някой случайно да има купон за филе Елена на Родна стряха?
Получих.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 12:02 от yess

# 1 033
  • София
Подарявам

# 1 034
Благодаря за брошурата. Видях два вида нудли- Соба и Уодон, ако така се пише. Каква е разликата между тях?
Соба се правят от елда, удон от пшеница. Соба са тънки и плоски, удон са дебели и кръгли. Соба са по-специфични. Правя рамен и с двата вида. Heart

Общи условия

Активация на акаунт