Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 910
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 005
Попаднах на много сполучлива салата, мисля, че от ориенталската поредица -с нахут,булгур,боровинки и хумус. Веган. Много засищаща, но чесън не е подходящ за обяд на работа.

Уникална е. И аз взех. С лидъл + е намалена.
 Явно е нов артикул, защото в домакинския панел като пуснах артикулите, салатата нямаше вкаран баркод.
 Мисля че са няколко вида салати. Аз взех точно тази с боровинките. Страхотна е.

# 1 006
  • ВАРНА
Въпросът ми е какъв е сухият шампоан за тъмна коса? Ако някой има, да качи снимка. Аз си взех на промоция за руса коса, защото само такъв имаше, а ми трябва за тъмна коса. Сега има някакъв с червена капачка, но не пише, че е за тъмна коса, а че е за всички типове, дали е този?

Ето го шампоана за тъмна коса.
Не е никак лош.

# 1 007
  • Пловдив
И аз съм с плюс глас за него.

# 1 008
Попаднах на много сполучлива салата, мисля, че от ориенталската поредица -с нахут,булгур,боровинки и хумус. Веган. Много засищаща, но чесън не е подходящ за обяд на работа.

Няма чесън, нахутът леко хрупа, цена 2.40 на промоция, иначе 3.50, леко безсолна.

# 1 009
Предлагам
Скрит текст:

# 1 010
Подарявам
Скрит текст:

# 1 011
Ето и от мен свободни купони. Grinning
Скрит текст:

# 1 012
  • Варна
Рядко ям кисело мляко, но това много ми хареса.

И да напомня, че от утре изварата Родна стряха е на промо, а с нея правим вкусни сирники 😀

# 1 013
Благодаря ви за препоръките за интимния гел.Взех оранжевия,следващия път ще взема розовия.

# 1 014
Благодаря ви за препоръките за интимния гел.Взех оранжевия,следващия път ще взема розовия.
Аз го ползвам от години. Случвало се е да свърши и да купя друг, но винаги се връщам към лидълския съотношението цена/качество за мен е номер едно

# 1 015
Как се използват чужди купони? Изпращат ли се по някакъв начин, как се вкарват в приложението? Не съм запозната как става, може ли някой да обясни?

# 1 016
  • Свети Влас
Прочетох на първата страница, че трябва да се активира купона и снима самата карта.

# 1 017
Благодаря на съфорумката, която ми преотстъпи купоните за крема сирене, прясно мляко и газирана вода!🙂
Знам, че тук беше писано за липсата на клошарски ъгъл за хранителни стоки, просто в нашия филиал го забелязах вчера.🙂

# 1 018
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 019

Общи условия

Активация на акаунт