Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 947
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 990
  • Свети Влас
Имам купон за вафли Мираж: - 1лв.
Яйца  -20%
Шоколад Милка  -27%
Ако някои ги иска, пишете ми.

# 991
Имам купони за Пуешкки хапки и макадамия, получени на имейла, ако някои търси да пише.

# 992
Подарявам:

# 993
Позволявам си да напомня, че когато е създавана темата, не е имало купони. Моля, не ми губете времето! Не ми казвайте да не чета, няма как, трябва да напусна, а не ми се иска.

# 994
  • Свети Влас
Не разбирам какво ви пречат купоните, ако може с тях да се помогне на някои???

# 995
Я по тоя повод да предложа и аз моите, нищо че всички ги имате същите - бисквити мираж -1лв, премиум пауч за котки -20%, сметанов пудинг -20%, овесени ядки -20%, козметични кърпички -20%, плодов чай -20%, плодов нектар банан -20% и от рулетката пукани чорбаджийски чушки мариновани  200г. -29% или 3,15лв. вместо 4,49лв. Жалко, че не ми се занимава да сложа и снимки без скрит текст, за да стане малко по-дългичко, ама и така току-виж някой реши да напусне, пак ще е файда

# 996
Позволявам си да напомня, че когато е създавана темата, не е имало купони. Моля, не ми губете времето! Не ми казвайте да не чета, няма как, трябва да напусна, а не ми се иска.

Кога прабаба ви е била жива се е возила на файтон, а сега има коли.

# 997

Особено в момента, където има персонализирани купони и на всеки са различни, смятам, че на много хора ни е от полза. Някои от офертите са така или иначе, неща, които купуваме всяка седмица (вода, кисело мляко, кашкавал и т.н.). В сегашните времена, където всичко поскъпва със скоростта на светлината, защо да не се възползваме от отстъпките, по-добре -20%, отколкото нищо.

# 998

Особено в момента, където има персонализирани купони и на всеки са различни, смятам, че на много хора ни е от полза. Някои от офертите са така или иначе, неща, които купуваме всяка седмица (вода, кисело мляко, кашкавал и т.н.). В сегашните времена, където всичко поскъпва със скоростта на светлината, защо да не се възползваме от отстъпките, по-добре -20%, отколкото нищо.
Дребна, но много важна подробност. Колко често стоките от купоните липсват?  Wink Честито.

# 999
  • Бургас
Попаднах на много сполучлива салата, мисля, че от ориенталската поредица -с нахут,булгур,боровинки и хумус. Веган. Много засищаща, но чесън не е подходящ за обяд на работа.

# 1 000
Въпросът ми е какъв е сухият шампоан за тъмна коса? Ако някой има, да качи снимка. Аз си взех на промоция за руса коса, защото само такъв имаше, а ми трябва за тъмна коса. Сега има някакъв с червена капачка, но не пише, че е за тъмна коса, а че е за всички типове, дали е този?

# 1 001
С кафява капачка е.

# 1 002
Въпросът ми е какъв е сухият шампоан за тъмна коса? Ако някой има, да качи снимка. Аз си взех на промоция за руса коса, защото само такъв имаше, а ми трябва за тъмна коса. Сега има някакъв с червена капачка, но не пише, че е за тъмна коса, а че е за всички типове, дали е този?
Червената капачка е универсален - праха вътре е бял. Аз съм с черна коса и използвам него, не съм пробвала лидълския за брюнетки, но на други марки ми стоят кафяво-червено и се виждат

# 1 003
  • велико търново
Подарявам седмичните купони.
Следните :Мира, зелени маслини, мокри кърпички, сок банан, Милка. Всичко - 20 процента.
Търся консерва храна за кучето си. Благодаря
п. с. да си разменя ме купони остава.

# 1 004
  • Велико Търново
аз съм с тъмно кестенява коса и не съм забелязвала, нито червеният, нито кафевият да си личи когато се ползва.

Общи условия

Активация на акаунт