Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 883
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 110
От октомври- ноември ми е 800-950лв. За февруари не направих и 500, сега за март пак 900лв. Редуцирах си пазара, не разбраха ли? Grinning

# 1 111
  • София
Във филиалите, в които пазарувате, има ли налична light версията на котидж (светло синя)?
Вече от 2-3 месеца не съм я виждала, купувах редовно преди. Само в xxl седмицата я имаше.

# 1 112
  • оттам, откъдето започва България
От 03.03. до 30.03. - до -50% на някои продукти

https://www.lidl.bg/c/svalyame-tsenite-do-50-na-50-produk … ktc=   

# 1 113
Похвалвам прясното шпецле от алпийската седмица. У дома много се хареса.

# 1 114
  • София
С единия профил не бяхме пазарували изобщо през февруари, а са дигнали лентата от 200 на 600 лв, а на този профил, с който най-много пазарувахме са смъкнали лентата от 400 на 200 лв. Joy Разбиха ми всякаквите теории. Joy  

Имам много купони за подаряване:
Скрит текст:

Имам и за кучешки лакомства на другия телефон.

Не съм задействала и купоните от четвъртък. Ако някой иска италиански вафлички или някакви питки май бяха, ще му ги задействам.

За магазина на Пещерско шосе в Пловдив имам намаление от 27% на шоколади Милка.

# 1 115
Подарявам купони до днес за пуешки хапки и макадамия и новите от имейл за италиански вафлички или тортили. Имам и други седмични с 20% отстъпка.

# 1 116
Моля някой да пусне нова тема.

# 1 117
Чопърът от четвъртък дали го има все още в Смирненски или на Кукленско шосе в Пловдив?
Вчера около 21 ч на Пещерско шосе (до Кауфланд) имаше 2 броя. Другият магазин на Пещерско шосе е по-голям, вероятно там също има.

# 1 118
Случайно на някого да ми се намира купон за кокосово мляко , от тези в картонена кутия?
И на  мен са ми намалили лентата, но въпреки,че смених имейла, купони на имейл пак нямам.

# 1 119
Значи един и същи AI им прави и "персонализираните" купони, и лентите - нищо общо с реалността. Все по-малко оставям в магазина, все повече вдигат лентата 😂

# 1 120
  • София
И на Била вдигнаха сумите, до миналия месец на 100 лв имаше отстъпка 1 лв, от този месец е над 150 и тн. Инфлация Joy

# 1 121
  • София
И на Била вдигнаха сумите, до миналия месец на 100 лв имаше отстъпка 1 лв, от този месец е над 150 и тн. Инфлация Joy
В Била е по-зле. Simple Smile Махнаха изобщо подаръка 1 лв., който почти всички ползвахме. Вече има само продуктова награда за достигане на 150 лв., която или не е по вкуса на пазаруващия, или я няма в магазина. Simple Smile

# 1 122
Била е на светлинни години по-зле от Лидл. Дори не ме отразяват през контактната форма, обаждах се веднъж на клиентския телефон - вместо да разрешат проблема, те ме пратиха да търся стоката в друг филиал. А проблемът беше разрешим - стоката не беше въведена в системата и не можаха да ми я маркират. И така за една конкретна вафла, ми казаха търсете в другите магазини - да бе, ей сега, на минус 15 градуса. В Лидл поне ни отразяват като се жалваме от нещо.

# 1 123
Във филиалите, в които пазарувате, има ли налична light версията на котидж (светло синя)?
Вече от 2-3 месеца не съм я виждала, купувах редовно преди. Само в xxl седмицата я имаше.

Едно кашонче с котидж съдържа 12 броя кофички. само една от тези 12 е светло синя и винаги се изкупува първа, защото е light версия. Да си знаете казвам. Simple Smile

# 1 124
Подарявам купон за лютеница, имам също оцет, Мираж, плодов йогурт, земел със сусам:

Общи условия

Активация на акаунт