Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 990
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 510
Някой сеща ли се стреч фолиото от тяхната марка колко метра е и колко струва? Не ходя често в Лидл и не мога да преценя струва ли си да изчакам да взема от там или не е по-изгодно тяхното.
На 10 януари съм го взела за 2,89 лв, 50 м х 29 см
Супер, благодаря Simple Smile Значи определено си струва тяхното да взема, повечето са май по 30 метра в ролка, поне по-масовите. Отива в същата графа като хартията им за печене, все от Лидл гледам да взема. Макар че още тъгувам по тази им която беше на ролка, но и нарязаната пак е по-изгодна.

# 511
В търсене съм на алтернатива  на мокрите кърпи за суифър за под. Излезе ми, че и Лидл имат такива. Та въпросът ми е дали са съвместими?

ДМ имат такива, аз съм доволна. Цената е добра, съвместими са. Simple Smile  Мисля, че имат аналогични и за под.
Ето линк:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/vlazhni-karpi-za-parket-i-lamina … 066447767148.html

# 512
Aко на някой му трябват купоните от четвъртък - крем сирене или бланширани картофи, да ми пише. Аз няма да ги използвам.

Аз бих ползвала купона за картофите.

# 513
Аз също получих купон късно вечерта, може би след 21:00 с посочен час 8:33, като дори тук, в темата знаете, че многократно го търсих цял ден и го нямаше.

# 514
  • София
С купоните от имейла по колко броя от един продукт може да се вземе?

# 515
На картофите не е отбелязано, може би до 5бр

# 516
  • София
На картофите не е отбелязано, може би до 5бр

Аз имам за котидж от миналата седмица и днес изтича, та ще ходя по някое време. Тази седмица нямах купони по имейла.

# 517
Привет!
Хареса ми цената на прахосмукачката за акари.  Simple Smile
Имате ли отзиви за нея? Заслужава ли си да я закупя?
Благодаря предварително!

# 518
Аз активирах купона за крема за мазане, пише, че разновидностите може да се комбинират. Предполагам, че до 5 броя важи намалението.

П. П. И аз вчера цял ден си проверявах Ел. поща, но нямах купон. Едва тази сутрин се появи в папка "Спам", нищо, че пише, че е изпратен вчера в 8.30ч. Сигурно пускат много е-мейли по едно и също време и затова има забавяне при получаване. Миналата седмица също имах купон, но го получих още сутринта.

# 519
Търся мнение за кафемашината от следващата брошура. Марката не е на Лидл (SilverCrest), а Bergner.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 20:50 от tocotoco

# 520

След като изрично не е написано на самия купон (макс. 5бр на клиент примерно) според мен не би трябвало да има ограничение в закупените бройки.
Но като се замисля никога не съм взимала повече от 5 и не мога да кажа със сигурност на 100% 🤷🏻‍♀️

# 521
Няма любимото вино Comte Tolosan, за което разбрах от тази тема, дори етикет няма Cry Толкова ми харесваше!

# 522
  • Буркина Фасо

След като изрично не е написано на самия купон (макс. 5бр на клиент примерно) според мен не би трябвало да има ограничение в закупените бройки.
Но като се замисля никога не съм взимала повече от 5 и не мога да кажа със сигурност на 100% 🤷🏻‍♀️
на мен служител (който работи и на каса) ми каза, че може и 10-на - не бил сигурен. но пък ако не станело с 10 бр.  да оставя излишните , а той щял да ги вземе. пробвах с 6 бр. - минаха.  това за обикновените купони защото на мен не ми изпращат по имейл. 

# 523
От днес и при нас в прованса намалението на месо със срок на годност до днес е с -20%.

# 524
Получила съм и аз купони в четвъртък, ама чак сега разбрах, понеже съм гледала другия си мейл, а не този, с който съм се регистрирала...Sweat SmileJoyJoy

Някой ще сподели ли колко излизат бланшираните картофи с отстъпката, извинявам се ако съм пропуснала. За крем сиренето прочетох по-назад, че е 2.55лв, но не знам какъв е грамажа. Не ми харесва това, че пише само процентна отстъпка без да е посочена нито цена, нито количество. Нямам на база на какво да избера между двата купона. ConfusedGrinningStuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт