Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 024
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 495
Каква е цената на крем сиренето от четвъртъчния купон?

2.55 с купона.

# 496
А този крем за мазане не е ли като крем сиренето, което е на промоция тази седмица?🤔

# 497
Да попитам за парочистачката от днес, някой с мнение,за банята дали ще върши работа?Благодаря предварително!

# 498
  • София
А този крем за мазане не е ли като крем сиренето, което е на промоция тази седмица?🤔
Подобни са, да.
Аз не съм убеден, че ако опитам на сляпо едното и другото, ще позная кое, кое е.

# 499
Май само по формата на опаковката се различават.🙂

# 500
  • София
Подобно е. Не намирам разлика. Може би ако и двете са пред мен и ги пробвам едновременно, ще се различават малко.

# 501
И аз си го мислех днес, но видях че продуктите са с различни кодове. За жалост отстъпката няма да се натрупа.

# 502
Някой сеща ли се стреч фолиото от тяхната марка колко метра е и колко струва? Не ходя често в Лидл и не мога да преценя струва ли си да изчакам да взема от там или не е по-изгодно тяхното.

# 503
То крема сиренето от седмичната промоция е по-изгодно в момента...
Натка, 50 метра е, но за цената не съм сигурна...🤔 Надявам се да не са го променили, защото преди време се набутах с две опаковки на промо от Кауфланд и нямам търпение да свърши.😂
Скрит текст:
Помислих, че ще е същото като лидълското, но не е- меко, лигаво, изпуснеш ли го, се самозалепва, по-трудно се реже/къса, няма лепящо за свободния край на фолиото...единственото хубаво нещо в него е, че много лесно се лепи, като го сложиш над чиния и има и известна гъвкавост. Но не бих повторила с него. А, ако го сложа в дозатора ми за фолио, направо няма вадене, фолиото залепва за дозатора.😅

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 16:02 от dolce miele

# 504
Преди малко получих купоните на пощата, а са пуснати сутринта. Или по-скоро купонът, тъй като се избира един, валиден още 6 дни.

# 505
# 506
Някой сеща ли се стреч фолиото от тяхната марка колко метра е и колко струва? Не ходя често в Лидл и не мога да преценя струва ли си да изчакам да взема от там или не е по-изгодно тяхното.
На 10 януари съм го взела за 2,89 лв, 50 м х 29 см

# 507
  • София
Aко на някой му трябват купоните от четвъртък - крем сирене или бланширани картофи, да ми пише. Аз няма да ги използвам.

Установих, че купонът може да се задейства и от лаптоп. Simple Smile Не е нужно да е устройството, на което е отворено приложението. Simple Smile

# 508
Имам писмо в спам и аз.Странното е,че следобед проверявах и нямаше,а сега гледам часа в който уж е получено е 08:34 🤔
А съм сигурна, че нямаше тъй като след като проверих и изтрих всичко налично там 😉
Както и да е,по-важното е че все пак дойде! 😄

# 509
  • Под Слънцето
В търсене съм на алтернатива  на мокрите кърпи за суифър за под. Излезе ми, че и Лидл имат такива. Та въпросът ми е дали са съвместими?

Общи условия

Активация на акаунт