Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 012
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 480
И аз получих същите купони(за мазане и картофи) , като миналата седмица активирах имейлите от приложението. В папка Промоции са, като съм с gmail.
Как по-точно активирахте имейлите в папка Промоции?

# 481
Има активен бутон и после се появява в приложението избраният артикул.

# 482
Някой, който има купони за 1 Ст. и няма да ги използва?
Моля на л.с. и благодаря предварително 🩷

# 483
Всичко, описано по-горе съм направила и купон нямам. Нито в спам, нито в нормална папка.

# 484
  • до най-прекрасния мъж
Последните няколко дни пазарувам от квартални магазинчета (така се случи, че ММ отсъстваше последните дни и пропуснахме седмичния пазар). Цените са по-високи, изборът ограничен. Днес ММ си е вкъщи и си направихме седмичния пазар в Лидл. Да, цените растат, но не само в големите вериги. Пазарувам по списък, избирам промоционални стоки, когато е възможно. За мен този бойкот за един ден няма да сработи. Магазинът си беше обичайно натоварен за деня и часа.

# 485
Всичко, описано по-горе съм направила и купон нямам. Нито в спам, нито в нормална папка.
От сайта на Лидъл:
Не можете да намерите отговор?
Тогава се свържете с нас.

Контакт форма
Имате възможност да се свържете с нас на нашия уебсайт чрез формата за контакт. Оставете ни вашите данни и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Телефон
Нашите приятелски настроени колеги от отдела за обслужване на клиенти са на разположение на 02 90 66 444. Работното ни време е от понеделник до петък от 8:30 до 18:00 часа и в събота от 10 до 16 часа.
029066444

# 486
Поправям се , оказа се регистрацията ми в приложението е с друг имейл Sweat SmileSweat Smile
Та получила съм и аз, в папка Спам е.
Благодаря на споделилите Simple Smile

# 487
Писах в контактната форма, ще ви кажа какво ще отговорят.

# 488
В приложението от трите точки Още избирате Моят Lidl профил
Като се отвори прозорчето в началото е Покупки, по-надолу Информация за профила, после - Комуникации. Цъкате на предпочитани комуникации и се отваря прозорчето. Избирате Имейл (и други, ако предпочитате). После надолу има синьо поле Избери твоите интереси. От там има разни отметки какво предпочитате, а най-долу е синьо поле Запази. Мисля, че е това.
А, и в мейла, като го получите, първо има разни празни приказки, а надолу вече са двата купона - избирате кой от тях искате и тогава се появява в профила, от където се активира, както другите купони.

Благодаря

# 489
Тези дето правят пазар веднъж в седмицата и денят не е четвъртък броят ли се за бойкотиращи.
За една позната питам. Joy +1 в случай, че е така.

# 490
Сега погледнах в профила ми. И аз съм избрала комуникация по имейл. Днес съм получила имейл с купоните, миналия четвъртък обаче не.🤔

# 491
  • Пловдив
На някой ако му върши работа купон за -5% до 90лв, да пише лс.Изтича утре.
Подарен

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 16:35 от Елънче

# 492
Каква е цената на крем сиренето от четвъртъчния купон?

# 493
Разбира се, че няма да накривим шапката на веригите, като не пазаруваме един ден. Но това трябва да бъде символичен жест, че не сме съгласни да ни правят на идиоти и да увеличават цените без причина, просто защото си купуваме каквато и цена да сложат. И въпросът не е дали сме бедни или богати и дали можем да си позволим да пазаруваме, а да сме обединени срещу картелните споразумения, които са причината за високите цени в повечето случаи - как може да се обяснят иначе тези големи намаления, които правят, никой няма да продава на загуба. Много жалко, че има хора, на които не им пука и не се присъединяват към такива инициативи, които се правят за общите интереси...

# 494
  • Варна
И въпросът не е дали сме бедни или богати и дали можем да си позволим да пазаруваме, а да сме обединени срещу картелните споразумения, които са причината за високите цени в повечето случаи
С тези картели се бори КЗК, а не гражданите! Значи не се обединяваме и не протестираме, когато начело на КЗК се слагат калинки, търпим ги 10 години да не откриват нарушения, търпим и СЕГА, когато, докато ни замазват очите с бойкоти са на път да сложат поредната калинка, която ще ПАЗИ картелите. Ама вие се връзвайте на популистки глупости. Ще бойкотирам Лидл. Как па не. Обаче ако се организира протест срещу безобразията в държавата отиваме 50-100 човека, другите гледат отстрани сякаш са видели екзотично животно. Тях тва не ги засяга, налЕ... Къде по-лесно е да обявиш бойкот за един ден и да наваксаш на следващия. Ще им накривиш шапката.

Общи условия

Активация на акаунт