Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 75 035
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 825
  • София
От над година ползвам само тези от DM, по нищо не отстъпват на скъпите варианти. Ако съдовете са по-малко и използвам кратката програма, деля на две таблетката и пак измива перфектно.

# 826
Тези пуешки хапки които са с купона от четвъртък, въобще не са хубави, не се лъжете да си купувате. Мляно месо с вкус на пластмаса.

Подкрепям, на всичкото отгоре в състава пише 30 и няколко % месо Grinning и кожа. Купих  ги за проба, но не бих повторила. Особено редовната им цена е: "не, мерси, за тези пари ще си купя чисто месо".

# 827
Здравейте подарявам купони за 20% отстъпка за храна за кучета консерви хапки в сос различни видове и 20 %месни пръчици за котки.

# 828
Падна ми се от скреч картите още каперси Joy ако някой иска да пише

# 829
  • Cyprus, Пловдив
Отправих запитване към Лидл, защо не получавам купони по мейл, отговорът беше, че се предоставят, спрямо активността и обема пазаруване, не знам колко повече да пазарувам, като съм през ден там и вече няколко поредни месеца запълвам лентите от по 550лв, явно за тях не е достатъчно  Rage

# 830
  • София
Е, чакай 🙂
Обем пазаруване и активност в никой случай не значи само голям обем и голяма активност.
Допълнителни купони могат да са и стимул при нисък обем и малка активност.

# 831
Не съм стъпвала в Лидъл от няколко месеца, но купоните на мейл получавам редовно. Е, другите в профила са само основните.
Този път има един различен, ако някой иска -10% на сметка до 100 лв, да пише. Включително и утре е валиден.

# 832
Лъки, аз пазарувам от Лидл неща, които предлагат само те, в никакъв случай не ми е основният пазар там. До сега никога не съм си запълнила лентата, месечно оставям най-много 200 лв. Купони по имейл получавам втора седмица, откакто се заговори тук за тях.

# 833
Ако някой иска купона за макадамия, да пише. Валиден е още 4дни

# 834
При нас макадамията я няма от стартирането на купоните с нея. Не мога да си употребя моите.

# 835
  • София
Имам следните купони за подаряване:

# 836
Останали купони:
Скрит текст:

# 837
Подарявам

# 838
Може ли да ми кажете колко грама е кашкавала от този купон ?

# 839
  • ВАРНА
Може ли да ми кажете колко грама е кашкавала от този купон ?

750 грама, на опаковката пише.

Общи условия

Активация на акаунт