Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 75 046
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 810
  • ВАРНА
Аз бих помолила за купон за пуешките хапки и гюбека с подправки, ако на някой му е останал. 😌
Аз благодаря за купоните за пуешките хапки! ☺
 Нямам нужда от повече.

# 811
От скреч карта  и на мен ми се паднаха каперси ако някой ги иска, още 6 дена е валиден купона.  
Тази Мортадела (не искам да обидя някого, който я яде, но все пак ...изказвам лично мнение) е най-отвратителното нещо, което съм купувала. Имах някакви бегли спомени,че не е нещо лошо, купих - е няма такава гадост. Опитах да я запека , цялата къща започна да вони на пърлена перушина 🤢.  Кучето не пожела да я опита нито в суров, нито в печен вариант. Направо недоумявам , кай може да има подобни продукти на пазара.

# 812
  • София
Ето дифузери в нашия магазин, при стоките от минали седмици са. Предполагам, че навсякъде ще има останали.
Скрит текст:

# 813
Котките край блока на майка ми харесват мортаделата. 😃
Купувам когато е намалена.

# 814
Грана Падано е даден
Подарявам и тези, че ми отпадна ходенето до магазина.
Скрит текст:

Всичките са валидни до неделя включително.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 21:51 от alllllimei

# 815
  • Sofia
Аеомадифузери видях доста на Мария Луиза в София, предполагам има и в Х. Димитър и на Сточна гара.

# 816
Някой със свободен купон за кашкавал , който да отстъпи има ли?

# 817
Подарявам
купона за сусамка даден
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 14:04 от Marmoleta

# 818
  • София
Търсеше се купон за каперси, вече имам и подарявам.

# 819
  • Бургас
Котките край блока на майка ми харесват мортаделата. 😃
Купувам когато е намалена.

Добра идея.
Но кучето няма да ми разреши Simple Smile

Да похваля сосовете за уок. Много добри, много. Манджите стават направо като от китайския ресторант, готвенето е 10 минути, а на етикета не прочетох никакви вредни съставки и никакъв фруктозо-глюкозен сироп.

# 820
Благодаря на yovanka за препоръката за дезодоранта на Cien с праскова и маракуя. Намерих и купих, в момента нямам много обоняние, но това което усетих много ми хареса.
Подарявам следните купони, някой питаше за купон за кашкавал,имам и такъв :
Скрит текст:

# 821
Тези пуешки хапки които са с купона от четвъртък, въобще не са хубави, не се лъжете да си купувате. Мляно месо с вкус на пластмаса.

# 822
  • Бургас
Тествах капсулите за съдомиялна на Бинго от тази седмица. Мият не по-зле от Феъри на два пъти по-ниска цена.

# 823
Загледах ги и аз, но мия само с Феъри Платинум. Веднъж опитах таблетка Сомат, не бях доволна от резултата и реших да не правя експерименти. Може да взема да ги пробвам тези на Бинго. Tintina, два вида ли бяха капсулите или бъркам?

# 824
  • Бургас
Сомат са кофти.
Медикс също.
Два вида са, да. 60 бр. по-силни, и 80 бр., адекватни на Феъри Платинум. Аз взех 80 бр.

Общи условия

Активация на акаунт