Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 576
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 75

Някой с отзиви за тези пъзели?
Запалихме се вкъщи от скоро, а тези като цена изглеждат добре, но не знам как са с качеството.

# 76
  • Троян
Разочарована съм много. Тази седмица имам само 5 купона и то на неща, които не купувам по принцип. А пазарувам в Лидъл минимум 3 пъти седмично Disappointed

При мен е същата работа. А не е като да не посещаваме магазина, поне 2-3 пъти в седмицата. Но като тази седмица от към купони никога не е било - толкова постно и малко да са..Нямам думи

# 77
Аз миналата седмиц се оплаках от същото. Сега пак така - 5 напълно неизползваеми за мен купона. В предната тема някой беше постнал линк, че ползват AI, за да генерират купони в профилите на хората въз основа на потребителските им решения. Добре, че не ползваме същия AI в работата си и ние...

Вчера бях, при сладката видях, че има с етикет "ново" без захар. Пускали са ги и преди по време на "здравословните" седмици - с праскова(или кайсия... нещо жълто беше) и ягода.

Искам да питам дали зеленчуковите тортили са в постоянния асортимент?

# 78
Ако имаш предвид тортилите с цвекло и с моркови, да, преди бяха в постоянния асортимент (не съм поглеждала скоро към тортилите обаче).

# 79
Абе хора, как имате толкова купони. Аз имам пет и то смотани.
Зеленчуковите тортили са в постоянен, но при нас миналата седмица бяха изчезнали, защото имаха купон 20%.

# 80
Моите са 8 и са все хранителни.

Някой опитвал ли е капсулите Costa подходящи за Долче Густо машини?
Тази седмица са 48 бр на брошура.
Решила съм да рискувам, защото по заведенията ми е харесвало,но все пак някой може да ми помогне ☺️

# 81
  • Пловдив
Моите са 8 и са все хранителни.

Някой опитвал ли е капсулите Costa подходящи за Долче Густо машини?
Тази седмица са 48 бр на брошура.
Решила съм да рискувам, защото по заведенията ми е харесвало,но все пак някой може да ми помогне ☺️
аз отдавна ползвам само такива. Харесва ми повече от основните капсули.

# 82
  • In transit

Някой с отзиви за тези пъзели?
Запалихме се вкъщи от скоро, а тези като цена изглеждат добре, но не знам как са с качеството.
Като качество Клементони са много добри. Имам доста техни вкъщи. Нямам никакви забележки относно качеството им.

# 83
И аз нямам забележки към пъзелите на Clementoni.

# 84
От миналата седмица ми прави впечатление, че и в скреч картите не ми се падат купони за отстъпка, а аз пазарувам всеки ден или през ден в Лидл, защото това е най-близкият ми магазин.

# 85
  • София
Имам купон за 1ст за малките мокри кърпички Тренди, които според мен са пълен боклук.
Ако някой все пак го иска, да ме цитира и ще го пратя.
Изпратен.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 12:53 от RebelHeart

# 86
Още тъгувам за малките пакетчета мокри кърпички с краставица...😥 А минаха години, откакто ги спряха.

# 87
По ковид време изчезнаха, когато уж трябваше да подкрепяме българското май.
В гръцкия лидл си ги има и си зареждам лятото малки количества.

Точно за тези тортили питах, благодаря. Нали са Vemondo, мислех, че са от био-веган-еко седмиците им. Ще ги потърся, любопитно ми е.

# 88
Аз се чудя защо толкова неподходящи купони идват при мен, а то ИИ ги избира и нищо не разбира. Явно не синхронизира нито покупките ми, нито попълнените данни от профила. А тази седмица съвсем зле се е представил. От много време нямам и нищо на скреча.

# 89
Точно за тези тортили питах, благодаря. Нали са Vemondo, мислех, че са от био-веган-еко седмиците им. Ще ги потърся, любопитно ми е.
Преди мисля, че тортилите ги имаше само в тематични седмици, после влязоха в ПА.

Общи условия

Активация на акаунт