Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 568
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 60
dolce miele
дано не бъркам, но еритритола беше 5.99 миналата седмица, но в акция. Съжалявам, е не си купих повече паката, защото за 300гр. други марки са около 9лв , че и повече, а в Лидъл пакета е 500гр.

# 61
Не беше в акция, 5.99 беше редовна цена. Във вторник купих пакет на 5.99, в четвъртък беше 7.99. Днес още левче отгоре, че то до края на седмицата и 15 лв ще удари Joy

# 62
Не беше в акция, 5.99 беше редовна цена. Във вторник купих пакет на 5.99, в четвъртък беше 7.99. Днес още левче отгоре, че то до края на седмицата и 15 лв ще удари Joy
Написах,, дано не бъркам за миналата седмица, значи е била по предишната. Вече съм сигурна,, защото имам навик да си снимам на телефона от брошурата.

# 63
Цвете, по принцип такава беше цената до миналия вторник, аз еритротол на акция не съм виждала. Вярно е, че на такава цена никъде не можеше да се намери, но да бяха вдигнали цената на новата доставка, те на наредените по рафта вдигат...

# 64
Те го пускат периодично в някоя седмична акция на цена 5,99 лв и после стои, докато го продадат. Купувала съм еритритол и по 4,99 лв, и по 4,49 лв (ако останат за по-дълго количества, са намалявали цената). Вярно че 5,99 лв беше доста изгодно, но миналата седмица си беше вече зареден на цена 5,99 лв. И после изведнъж..точно "Малък Сечко" стана работата.😂
Потвърждавам и аз, че миналата седмица във вторник цената беше 5,99 лв. Малко остана до двуцифрена цена да вдигнат, както са тръгнали...☺️
Spiritlight, и мен това ме подразни, че на вече зареден продукт вдигат цената. Не че нещо, но и в Кауфланд техните 500 грама еритритол са 8,99 лв (редовна цена, аз съм купувала намален на промоция).

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 17:36 от dolce miele

# 65
Подарявам
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 18:36 от Moyata Rabotilnicka

# 66
Последните два са дадени, добавям този:

кОпончета за подаряване:
Скрит текст:

# 67
Некой програмист е бутал в алгоритмите на Лидъл. Махнал е грешното NOT от някъде и купоните почнаха да се обръщат - от NOT подходящи почват да идват подходящи. Joy Joy

# 68
  • оттам, откъдето започва България
Подарявам!

Скрит текст:
{.    }.

{.   }

# 69
На мен мине омазано цялото приложение - нямам имена на табовете, описания на продукти ...но пък имам вече валидност на промоцията на продукт - демек сложили са дати още в екрана където се листват продуктите , което си е голямо удобство. Сега ще пробвам да го ъпдейтна , да махна другите бъгове ...и дано тази година да доживеем, и списъка за пазар да оправят най-накрая Grinning
Иначе , аз днес отидох пеша уж за разходка и едвам си домъкнах пак торбите - взех картофи, голямо мляко , няколко КМ, крема сирене с купонче, 10 киндер пакетчета ( 8 бр в пакетче, намален на -30% , в Студентски-2,51 ) , суши ( това намаленото много хо харесвам и смятам пак да си взема в четвъртък),  пражка шунка, картофени спирали ...абе доволна съм , опуках и един -6лв купон и спестих почти 10 лв ( без киндерите  дори).
Бях се засилила да гледам рипсените гащи ..ама като не ги намерих, се усетих ,че са от четвъртък. Чудих се бая на джоланчето ? Дали е хубаво ..че последния път по Коледа , взех от това голямото парче свински врат май ...ама не ми хареса - много жилав ми беше за скарата ...та сега му се чудя , че няма и с кой да си го поделя такова голямо парче ...ще видя , ако успея да направя малко място в камерата до четвъртък/петък;)

# 70
Тази седмица няма купони за нехранителни, но за сметка на това има оферти “ексклузивно за твоя филиал”.
Минус 25% бонбони, едам, багета, свинско контрафиле, хляб и пастърма.

# 71
Аз малко се позачудих в магазина дали за тиганите трябва да активирам някакъв купон. После видях, че са в офертите.

# 72
paulieM, не знам дали за задния питате, но наскоро взех, даже беше клошарски, и беше супер. Ако намеря, пак ще взема. Силно препоръчвам. Български са уж.

# 73
  • София
Разочарована съм много. Тази седмица имам само 5 купона и то на неща, които не купувам по принцип. А пазарувам в Лидъл минимум 3 пъти седмично Disappointed

# 74
Имам купон за консерви за котки -20%, някой ако го иска.

Общи условия

Активация на акаунт