Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 75 818
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 45
кОпончета за подаряване:
Скрит текст:

# 46
В Лидл продава ли се булгур?

# 47
Имат един много ситен, не препоръчвам.
В Лидл продава ли се булгур?

# 48
Здравейте, и аз подарявам тези купони. Който иска нещо, моля на лично, но има вероятност да не мога да отговоря преди края на работния ден /докъм 17,00ч./.
Скрит текст:

# 49
  • велико търново
Момиче та някои да ползва препарат за душ кабини за почистване на стъклото?
Моля за снимка и мнение, цена. Благодаря

# 50
Подарявам. Подарен.

# 51
И от мен
Скрит текст:

# 52
Има обикновен булгур и био. Не са ситни.

# 53
  • Варна
Досега пускали ли са рипсените топове, които ще са от четвъртък?Раздвоявам се между тях и обиковените с тънички презрамки, но се чудя дали няма да се отпускат прекалено.

# 54
Подарявам
 За флан карамела купоните са 3 бр, само това ми се пада от скреча Joy
Скрит текст:

# 55
Преди 3-4 години съм ползвала препарат за душ кабина, много беше добър.
Друга иначе не мога да дам в момента..

# 56
Досега пускали ли са рипсените топове, които ще са от четвъртък?Раздвоявам се между тях и обиковените с тънички презрамки, но се чудя дали няма да се отпускат прекалено.
И аз се раздвоявам. Бях купила на щерката (12г) през есента рипсени, с тънка презрамка, няма проблем (носи ги, пера на 60 градуса). Та не знам дамските дали ще са сполучливи.

# 57
Подарявам!  Крема сиренето и соса са дадени!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 14:28 от nteri

# 58
  • Стара Загора
А за тези 10 ползвания,  как  оценявяш парочистачката..
Те даже не са 10 ползвания, а по-малко - ами вършеше работа, не сме я използвали за прозорци, само за почистване на плочки. Върнаха ми парите точно, когато предстоеше да пуснат отново парочистачка в Лидл, но мъжът ми реши да проучи и в крайна сметка не взехме пак от Лидл.

# 59
Кой каза, че цената на еритритола била повишена от 5,99 лв на 7,99 лв? Днес вече е 8,99 лв!😂 Това е 50% увеличение. Май са полудяли😆 нещо, преди дни цената на същият продукт /нареден вече по рафтовете/ си беше 5,99 лв...🤪
Иначе съм доволна, защото си взех тиган за малки палачинки /за кръгли, със сърца имам от миналата година/.😁 Имаше доста повече бройки със сърца този път.
Напазарувах и разни обичайни неща. Забелязах по път към касите пакети със сух червен боб, цената беше около 3,50 лв, май за 500 грама. Стоят до боба, лещата и ориза. А при колбасите мернах луканка Еко мес /ако не се лъжа/. Само се чудя как е с под 2 грама вгх/100 грама, като е с 60% месо, а лидълската луканка Барони (тази от 4,49 лв/250 грама) е с 5 грама вгх/100 грама. Като 100 грама луканка са произведени от над 100, към 120 някъде, грама месо...🤔🤔

Общи условия

Активация на акаунт