Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 998
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 375
  • София
В Лидл по кое време на годината пускат кинезио терапевтичните лепенки?

Преди седмица, две мисля че имаше.
 Когато бяха бандажите за кръст.

# 376
  • shumen
Сирене Елена се харесва в нас.

# 377
  • София

Изпуснала съм ги.
Напоследък не следя много-много брошурата на Лидл.

# 378
  • до най-прекрасния мъж

Някой да е забелязал промяна в корите за баница Родна стряха? Вече за втори път ми прави впечатление, че не мога да си запълня малката тава, в която по принцип я правя. Преди май бяха повече бройки, поне с две повече, за грамажа не съм сигурна. И плънка ми остава, а рецептата и другите продукти са ми абсолютно еднакви.
И при мен от известно време не се пълни добре тавата за баница, която винаги ползвам. Погледнах грамажа- същият е. Като брой не зная има ли промяна. Започнах да купувам Фамилия или Дивон. Дивон пък вече не ги режат добре. Мислех, че аз нещо не случвам на кори.
Май са ги направили по-плътни,  за сметка на бройката. Остава ми точно за една кора място, аз я правя вита. Наканила съм се да пробвам София мел, похвалиха ги във форума. Но ги имало в К, а аз там рядко ходя. Но пък Родна стряха са вкусни, не знам защо така с бройката. Сега едната тава ми е голяма, другата ми идва малка, няма угодия.

# 379
И тестото за пица е по-малко. Преди преливаше от тавата, сега си влиза без проблем.

# 380

Някой да е забелязал промяна в корите за баница Родна стряха? Вече за втори път ми прави впечатление, че не мога да си запълня малката тава, в която по принцип я правя. Преди май бяха повече бройки, поне с две повече, за грамажа не съм сигурна. И плънка ми остава, а рецептата и другите продукти са ми абсолютно еднакви.
И при мен от известно време не се пълни добре тавата за баница, която винаги ползвам. Погледнах грамажа- същият е. Като брой не зная има ли промяна. Започнах да купувам Фамилия или Дивон. Дивон пък вече не ги режат добре. Мислех, че аз нещо не случвам на кори.
Май са ги направили по-плътни,  за сметка на бройката. Остава ми точно за една кора място, аз я правя вита. Наканила съм се да пробвам София мел, похвалиха ги във форума. Но ги имало в К, а аз там рядко ходя. Но пък Родна стряха са вкусни, не знам защо така с бройката. Сега едната тава ми е голяма, другата ми идва малка, няма угодия.
кори фамилия, Родна стряха, Бела са произвеждат от Бела България и са 19 бр. ( не стигат за стандартна тава или почива с по 2 кори) също са и с  намален размер.

# 381
А пробвали ли сте да ги претеглите тези кори за баница и тестото за пица?🤔 За корите мога да разбера, ако са леко по-плътни сега за сметка на бройката. Но за тестото за пица как става номерът?
Аз си купих бандаж за кръст. Не съм  го разпечатала още. Хубав ли е (не съм използвала друг досега)? Моят се води запазващ топлината, в седмицата преди това пък имаше охлаждащи...

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 23:22 от dolce miele

# 382
  • Буркина Фасо
грамажа не е ли написан и на корите, и на тестото ?

# 383
Те вече са намалили отдавна грамажа по 400 гр Бела. Фамилия е 500 гр. За пица също са по 400 гр. , това за мекици 350 гр. С по- висока влажност (глицерол) се докарва грамажа.

# 384

Изпуснала съм ги.
Напоследък не следя много-много брошурата на Лидл.
Има ги в дм

# 385

На мен сега ми се случи с тракийските кори.
Уж същия грамаж, пък поне 4 бр кори по-малко.
Не мога да кажа, че самите кори са ми се сторили по-дебели от друг път.
Тоест, същата дебелина, по-малък брой, пък уж същия грамаж. Фокус-мокус.

# 386
Здравейте, искаме да хванем кабела за интернета към стената да не виси. Мислех си за такер. Според вас този става ли?
Не става за стена този такер... И за мебели ще е тегаво.
Имаме такъв, на ток, на батерия и пневматичен. Само пневматичният върши работа.

# 387
Здравейте, искаме да хванем кабела за интернета към стената да не виси. Мислех си за такер. Според вас този става ли?
Скрит текст:
Не става за стена този такер... И за мебели ще е тегаво.
Имаме такъв, на ток, на батерия и пневматичен. Само пневматичният върши работа.
Има няколко варианта за закачане, но са по-тегави за поставяне. Този примерно:
https://www.emag.bg/komplekt-400-shtipki-za-kabeli-4-razmera-4x6 … 70&scenario_ID=49
Има ги по магазините на разфасовки в по-малки количества.

# 388
То и така може, без такер и в подходящ цвят Simple Smile
https://bauhaus.bg/komplekt-skobi-za-kabeli-allocacoc-cablefix-combo/p/151652

Само да кажа за закупилите бандаж за кръст- с 3 години гаранция са, пазете си бележките.

# 389
  • София
Миналата седмица купих кори РС - 13 броя бяха и ме доядя, че ми остана място в тавата. 😃

Общи условия

Активация на акаунт