Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 950
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 630
  • SF
Аз се разминах с пилата за пети. Няма я в нашия Лидл. И винтоверта изпуснах.

# 631
Винтоверти в Люлин имаше много от 47 лв.

# 632
  • SF
Да, но не бяха като пистолет, а изглеждаха по друг начин. И май нямаше батерии за тях. Ще ги пуснат пак. Сега ги изпуснах.
Много бързо им свършват нещата. Нямам време за реакция. Аз обичам да се кумя, но Лидл ще ме превъзпитат да съм по-експедитивна.

# 633
Подарен. Подарявам, изтича днес:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 10:25 от Yo_Ana19

# 634
  • София
Сините пакети миникроасани за печене все още ги няма, но пък са пуснали готови изпечени точно като тях.

# 635
  • София
При мен на Канала са махнали клошарските ъгли с температурен режим. И двата. И този за прясно месо / риба, и другият за млечни / салати и т.н.
Нещата за там с допълнителни етикети са си на стандартните места, където е съответния продукт. Ако остане така, а не е било нещо временно по някакви причини, за мен е по-удобно. Понякога бяха толкова наблъскани, че не можеш да видиш какво има. Хора ровят, пробиват се опаковки, разтича се.
Кошът за тези извън температурен режим, за дрехи и нехранителни и рафтовете за намалени хляб, плодове и зеленчуци, засега стоят в стария си вид.

# 636
Бях на Тодор Александров днес и не обърнах внимание на месото, но имаше огроооооооомен клошарски кош с всякакви неща - коли, фанти, бири, препарати, торта Сахер, чипсове, капсули за кафе, бурканчета с песто, кърпи за прах, еритритол... какво ли още не. Най съм доволна, че взех дезодоранти за мъжа ми, някаква промо опоковка на STR8 1+1. С още 20% съвсем на сметка излезе.

Има нова протеинова извара в опаковка от 400 гр. 3.99 лв й е цената. Като вкусове - лате макиато, вишни, манго, кокос. Взех от първите две.

# 637
При мен на Канала са махнали клошарските ъгли с температурен режим. И двата. И този за прясно месо / риба, и другият за млечни / салати и т.н.
Нещата за там с допълнителни етикети са си на стандартните места, където е съответния продукт. Ако остане така, а не е било нещо временно по някакви причини, за мен е по-удобно. Понякога бяха толкова наблъскани, че не можеш да видиш какво има. Хора ровят, пробиват се опаковки, разтича се.
Кошът за тези извън температурен режим, за дрехи и нехранителни и рафтовете за намалени хляб, плодове и зеленчуци, засега стоят в стария си вид.

Не само на Канала, а навсякъде ще ги премахнат. Това са новите изисквания и така ще е навсякъде . Моето лично мнение е че няма да бъде по-удобно и веднага ще се обоснова (като човек работещ в Лидл) . Когато да кажем има френска седмица и накрая останат няколко бройки от даден артикул, преди се намаляше и премахваше от промо стената. Сега същите тези артикули ще трябва да стоят и да заемат място докато не се изкупят, съответно ще бъде още по-трудна нашата работа - подреждането на новата стока.

# 638
stonefaced , има ли захар изварата? Състава как е?

# 639
  • София
Jubel, разбирам те напълно. Но твоята гледна точка в случая е на служител и засяга работните процеси. А моята е на пазаруващ там и дори грозно да звучи, повече ме интересува на мен да ми е удобно и не влизам в размисли как се справят логистично.

# 640
Jubel, разбирам те напълно. Но твоята гледна точка в случая е на служител и засяга работните процеси. А моята е на пазаруващ там и дори грозно да звучи, повече ме интересува на мен да ми е удобно и не влизам в размисли как се справят логистично.

Съгласна съм с теб . На мен когато съм клиент в магазина също ще ми бъде много по-удобно така. Simple Smile Просто дадох информация и изразих мнение, без лоши намерения.

# 641
stonefaced , има ли захар изварата? Състава как е?

Не е оптимален, захар няма. Извара, сухо мляко, плод и после се почва - модифицирано нишесте, подсладители (ацесулфам и сукралоза).

# 642
То по-добре захар да има пред гореизброените.

# 643

Не само на Канала, а навсякъде ще ги премахнат. Това са новите изисквания и така ще е навсякъде . Моето лично мнение е че няма да бъде по-удобно и веднага ще се обоснова (като човек работещ в Лидл) . Когато да кажем има френска седмица и накрая останат няколко бройки от даден артикул, преди се намаляше и премахваше от промо стената. Сега същите тези артикули ще трябва да стоят и да заемат място докато не се изкупят, съответно ще бъде още по-трудна нашата работа - подреждането на новата стока.

А ще ги намаляват ли макар и да не стоят в клошарският щанд.Последното грозно ми звучи и по-добре би било да е аутлет думата.

# 644
От поне месец нещата при нас си стоят по местата, но с етикети за намаление. В този клошарски кът стоят като нахвърлено и съвсем не привлекателни за купуване

Общи условия

Активация на акаунт