Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 919
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 675
Днес бременният ми мозък ме закара в Лидл с желанието за нещо тестено за закуска, та огледах какво ново. Освен паучовете за бебета, за които писахте, че са се завърнали, пак са налични и плодовите барчета. С нова опаковка са, цена 1.15. Направи ми впечатление, че при здравословните и протеинови неща има и големи паучове, които не са брандирани като детски, дори май на фрешона бяха, бяха с ок съдържание. Шоколадът без захар също се е завърнал.
Ранното зеле беше на 1.29, май не е по брошура - това във филиала на Сливница. Впрочем пак там винаги има кето хляб на 50%, за който му е фен.

# 676
На фрешона паучовете са ХХЛ. Намаляват ги редовно в брошура на минус 25% и цената става 1.49.
Цената е добра, защото са 200 гр.
 Не са нов артикул. Аз ги купувам много често и са хубави.

# 677
Вчера при нас ранното зеле беше 1,29 лв или 1,49 лв, а в Кауфланд също "намалено", но на 3,49 лв...😂

# 678
  • София
Тези паучове по 200гр като бебешките пюрета ли са като състав и вкус?

# 679
  • Пловдив
Някой пипна ли чаршафите, дали са много изкуствени?Да знам дали да ходя до Лидл за тях

# 680
По повод зелето, забелязвате ли, че тази година е доста по-скъпо от предишните години. На какво ли се дължи? Другите зеленчуци нямат такива чак скокове в цените

# 681
Малко не е по темата,но не ка се оплача,изслушайте ме!
Нашето зеле тази година ,се разми в бидона за един месец ,нищо не остана...

# 682
Може би самото зеле е било с много нитрати. Аз така преди години си развалих туршията с едни моркови уж от пазара, уж от производител. Станаха на пихтия.
Малко не е по темата,но не ка се оплача,изслушайте ме!
Нашето зеле тази година ,се разми в бидона за един месец ,нищо не остана...

# 683
  • Бургас
По повод зелето, забелязвате ли, че тази година е доста по-скъпо от предишните години. На какво ли се дължи? Другите зеленчуци нямат такива чак скокове в цените

То само зелето да е... Любимият ми сусамов хляб от 1,55 е вече 1,69. Ден след отмяната на ниското ДДС за хляба.

# 684
Вчера при нас ранното зеле беше 1,29 лв или 1,49 лв, а в Кауфланд също "намалено", но на 3,49 лв...😂
Това ранно зеле от Лидл е хубаво, обаче съвсем сурово без подправки има вкус на мухъл, като му сложа олио/зехтин и сол в салатата, гадни вкус се замаскира. В къщи не ме хванаха капризните, но се замислям дали си заслужава пак да купя.

# 685
  • София
Някой пипна ли чаршафите, дали са много изкуствени?Да знам дали да ходя до Лидл за тях
Вчера ги пипнах, ми средна работа.

# 686
Подарявам

# 687
Някой вчера търсеше купон за маслиновата паста, ако не си е намерил да ми пише на лично, снощи го получих

# 688
  • При децата ми
Някой вчера търсеше купон за маслиновата паста, ако не си е намерил да ми пише на лично, снощи го получих

Писах Ви.

# 689
Не знам дали е коментирано, но минавам да кажа, че взех портокали, много вкусни. Сладки и сочни. Нещо като 1.50лв/кг им е цената.

Общи условия

Активация на акаунт