Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 994
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 915
Два или три пъти съм купувала лудогорско пиле ,цяло или на части  и все на мърша е миришело и не бих взела повече.Само ,че не от Лидл ,не знам дали там има на тая фирма.От Т маркет беше.

# 916
Здравейте! Има ли някой доволен от пресата за коса Remington?

# 917
  • shumen
Believe,благодаря.Ще се разходя тогава до Лидл,за да взема прах.

# 918
Аз в последната брошура виждам маша на тази марка.
Иначе, имам преса , купувана от сайта им преди повече от 5 години. Много съм доволна

# 919
  • София
Здравейте, подарявам следните купони:

# 920
Моята преса, не е от Лидл, но е Remington!
И съм си много доволна,  като цяло гледайки и четейки за  бранда, положителните мнения са повече.

# 921

Моята преса е такава марка и е от Лидл купувана. Моя мъж ми я подари и то без да ме попита я взел.Знаеше,че покрай черния петък много гледах ,но след толкова препоръки и модели тотално се обърках и накрая нищо не поръчах 😃 А той отишъл за съвсем друго,видял преса и по спомен ,че съм търсила да си купя решил да ме изненада 🤷🏻‍♀️
Та на въпроса ви-много съм доволна.Загрява много бързо,за няколко секунди (10-15 май) ,изправя с едно минаване и се задържа дълго.Може да се намаля,усилва Т на загряване ,кабела е много дълъг.
Не знам дали в момента е същата .Моята е Remington Pearl.
Скрит текст:

# 922
Ето това се казва мъж!

# 923
От всички преси за коса бях най- доволна, когато ми подариха Remington - гладка, бляскава коса. Обачееее откакто ми подариха Инфраред преса оставих Remington-a, защото е още по-добра. Прави косата мека, не я загрява, бляяяясък да искаш. 😍
Та, Remington е добра и бюджетна, втората е много по-добра, но цената е по-висока. 🫶🏻

# 924
Здравейте подарявам пишете при интерес хубав ден

# 925
Привет Какво ще кажете за този гел за интимна хигиена
Купувам подобни но този никога не съм купувала просто ако може малко повече инфо

# 926
Купувам подобни но този никога не съм купувала просто ако може малко повече инфо
Аз от години само такъв си използвам,но никога не съм имала никакви гинекологични проблеми.
Винаги можеш да го пробваш и ако не ти хареса и не ти пасва нещо да го изразходваш за лице (другите дами от форума споделиха,че е идеален за тази цел)

# 927
  • Велико Търново
не мен ми го препоръча близка приятелка. На нея й го препоръчала нейна приятелка и бил УАУ. А пък за 2 -3 лева направо извънземен.
Взех си, естествено! Обаче съм го ползвала май 2 пъти, най вероятно ще отиде като резерва на течен сапун за двора. Нито ми допада като гъстота, нито като аромат нито нищо. Ама за 2 - 3 лева няма какво да му се мисли или да се ядосвам.

# 928
Много ми харесва - бюджетен е, с приятен аромат, нежен. 🩷 От Lactacyd преминах на него и съм доволна.

# 929
Много съм доволна от този интимен гел (оранжевия). Особено за цената си е попадение. Лек аромат, оставя усещане за свежест и чистота след измиване и не дразни. Не знам какво друго се очаква от интимен гел. И е с помпичка,  което за мен е важно, за да ми е удобно. Само него ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт