Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 883
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 050
Кога ЛИДЛ пуска зъбният душ?

# 1 051
Кога ЛИДЛ пуска зъбният душ?
Миналата седмица гледах, че има.

# 1 052
И аз получих допълнителните купони. Някой ако иска вафлички или тортиля, да пише
На мен ми харесва един кашкавал на малки питки (но не се сещам на кой е, май беше пилос)
Вкъщи също харесваме малките кръгли пити кашкавал Пилос. Както и квадратните парчета Пилос (опаковка около 500 грама).

# 1 053
Някой купувал ли е от Ориенталската седмица "Пиде"? Мисля че е замразено, но досега никога не съм го заглеждала, защото не ям такива неща, но мъжът ми прояви интерес. Предполагам че не е като прясно сготвено и в Турция, но ако има мнение ще съм благодарна за споделянето.

# 1 054
  • Велико Търново
Взех веднъж и богато полях със зехтин преди печене и се получи добре.

# 1 055
Не е лошо пидето. Аз го правих във фраера

# 1 056
Някой купувал ли е от Ориенталската седмица "Пиде"? Мисля че е замразено, но досега никога не съм го заглеждала, защото не ям такива неща, но мъжът ми прояви интерес. Предполагам че не е като прясно сготвено и в Турция, но ако има мнение ще съм благодарна за споделянето.

2 бр са в опаковката. Не е лошо, но не е и нещо особено.
 Вида с козе сирене има един дъх такъв, странен. Точно този вид не го препоръчвам.

# 1 057
На мен пидето не ми хареса. Нито един от видовете, месото беше странно на вкус, имаше нещо киселеещо.

# 1 058
  • Бургас
И на мен не ми хареса и беше като гумено.
Нищо общо с турските и може да се разочаровате.

# 1 059
Да обърна внимание, че опаковката на тортилите от купона е различна от тази в действителност. Тази от купона прилича повече на пълнозърнестите, а в действителност на този код отговаря обикновената тортиля, която е с червено на опаконката.

# 1 060
  • София
Знаете ли дали магазините ще работят в понеделник на 03.03?

# 1 061
  • Велико Търново
Знаете ли дали магазините ще работят в понеделник на 03.03?
Да, ще работят!

# 1 062
Най-вероятно да!
Не работят на 25.12 и 1.01 за другите празници винаги са работили

# 1 063
Да обърна внимание, че опаковката на тортилите от купона е различна от тази в действителност. Тази от купона прилича повече на пълнозърнестите, а в действителност на този код отговаря обикновената тортиля, която е с червено на опаконката.
В момента аз имам купони за двата вида тортили. Този от мейла е за торлити класик, а седмичния ми е за пълнозърнести.

# 1 064
Досега не съм ползвал Lidl Plus.Може ли някой да каже дали ако го инсталирам на телефона си чрез домашен wi-fi и опитам да го използвам на касата в магазин на Лидл, но нямам интернет на телефона , дали ще работи така - ще мога ли да ползвам намаленията от брошурата, на които е обозначен знак Lidl Plus?

Общи условия

Активация на акаунт