КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 749
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Прахосмукачката стик на Neo, дали мога да я ползвам в гараж, за колата. Има ли достатъчно мощност или да не се занимавам😁
Според мен, ще ти върши работа.
Аз я харесвам, смуче сеното на заека от мокета без проблем. И постелката пред банята вдига.

# 331
  • София
Солети от тези за 1 ст имаше с кашони в магазина на Затвора.
И в Кауфланд Изгрев имаше много.

# 332
В Халите дали са заредили солети?

# 333
Еха, колко оферти на -50% в новата брошура!🤣

# 334
Солети има и в Кауфланд на бул.Тотлебен (София). На рафтовете не, но при касите на самообслужване има доста, обаче гледайте кодовете, че е доста объркващо, аз за малко да ги подмина.
Информацията е от днес. Simple Smile

# 335
Да, при нас много удобно солетите с масло бяха почти поставени на мястото на обикновените.🙃 Та гледайте и какво пише на пакета, който взимате.

# 336
Намерих си, в Игрев. Много ме зарадва този филиал, имат вече селфчек каси, много бързо и лесно.

# 337
  • Пловдив
Тоя филиал е много По зареден от нашия Simple Smile има доста стока, която в другия липсва.

# 338
Нали го водят най-модерен в България

# 339
Ами наистина е станал най-модерен. Машина за монети, за рециклиране, сега и селфчек каси, ние в Тракия сме къде - къде по-назад.

# 340
Днешната Валентинска награда можеше на по-добра цена да я пуснат...
От Кауфланд на 5.00лв за три дни / В брошурата на КАМ Маркет 5.99лв за цялата седмица.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 341
Досвидяха ми се 5 лв. за 50г. Grinning Много е малка кутийката. Бях активирала купона, но се отказах.

# 342
Аз щях да ги взема тези бонбони, ако ги бях видяла. Заради кутийката основно, де. Но мернах, докато търсих, други подобни, по-голям грамаж, излизаха по-евтино на кг. Не че е новина по принцип, че по-голямото количество е по-изгодно, просто тук далавера ама изобщо няма.

# 343
И аз харесвам кутийката. Съдържанието не ме интересува.😂 И на мен не ми се струва някаква оферта 5 лв за 50 грама бонбони.

# 344
От понеделник има намаление на Линт с карта.
Обаче купонът май ще е изтекъл.

Общи условия

Активация на акаунт