КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 641
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Намерих халапеньос, 2,35.
Една идея по-нелюти са за мен. И малко по-малко като грамаж, 330/160, на Лидл са 350/170.

# 586
Стевия има при нас.
И аз си взех къдрав чипс, без проблем го различих от "некъдрав".
На касовата бележка отстъпката се отразява под всеки артикул.

# 587
В купоните си пише за кои артикулни номера важат. А те се виждат на инфоточките, като сканирате баркода. За тези, които не са сигурни дали са взели правилния артикул. Има начин, при желание.

# 588
На касовата бележка отстъпката се отразява под всеки артикул.
Да, но когато вече е издадена касовата бележка, тоест вече си платил . По време на маркирането на пише колко и каква е отстъпката. За мен също това е умишлено. Не връщат храна, но не виждаш дали ти е отчело отстъпката.

# 589
  • Пеликания
Точно, по никакъв начин не можеш да разбереш на кой продукт каква отстъпка има или дали изобщо е използвана отстъпката.
На Била поне се вижда цената с отстъпката още като се маркират продуктите.

# 590
Имаше стевия. 90 гр за 12лв. и 19гр за 4лв. Добре ли е тази цена или да се ориентирам към друг магазин. За първи път ще ползвам, но се очертава да я ползвам дълго време.

# 591
  • София
Скрит текст:
Точно, по никакъв начин не можеш да разбереш на кой продукт каква отстъпка има или дали изобщо е използвана отстъпката.
На Била поне се вижда цената с отстъпката още като се маркират продуктите.
И там не се вижда, когато е с купон с баркод. Wink

# 592
  • Пеликания
Така ли? Извинявам се, грешката е моя. Аз там влизам 2-3 пъти в годината и мислех, че и с купоните се вижда, защото съм виждала някакви отстъпки на екрана.

# 593
На Билла са им най-неясни бележките, вади някакви суми, накрая пак вади нещо и ако пазаруваш повече неща губиш нишката.

# 594
Мен пък ме дразни, че и на ръчния скенер не се отразява отстъпката с Kaufland Card, а се изписва регулярната цена, съответно и крайната сума е без отстъпките с карта.
При положение, че картата вече е сканирана още с взимането на машинката, не виждам логична причина, но пък "търговска" причина определено имат...

А за маслините (които много рядко вече купувам, заради платената кутийка) не ми пречи дали са фолирани, мога да си ги сложа в пликче, докато все още са безплатни, но ми е напълно неприемливо да не изсипват водата. Все уж нямало вода, пък като настоявам и обърнат кутийката доста има. Хем да ти протече, хем пък и нея допълнително да ти претеглят.

# 595
  • София
Имаше стевия. 90 гр за 12лв. и 19гр за 4лв. Добре ли е тази цена или да се ориентирам към друг магазин. За първи път ще ползвам, но се очертава да я ползвам дълго време.
Не съм много компетентна, но стевията е доста различна, различен % листа на Stevia и пълнител.Понякога стевията е малък процент, а има повече еритрол, изомалт.. . Няма как да коментирам цена, като не знам какво продават. Отделно и вкусът е различен. Възможно е да ти горчи или да оставя неприятен послевкус. Разгледай какво се предлага и пробвай, щом ще е за по-дълго. Виж предложенията и в био магазините (Зоя, Здравница,....) и в Iherb. Попитай в темата за Iherb , там ще ти дадат препоръки коя е добра за целите ти.

# 596
  • Сливен
Купих стевия и еритритол от стевия.бг ,но още не съм я отворила.Има една мацка от фейса Валерия,не е инфлуенсър,учителка,споделя кето рецепти и тя ги препоръча,има код за отстъпка
 VALERIA5.

# 597
Новата брошура 🩵

Нехранителна брошура

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 09:39 от lenak

# 598
Честита ви брошура за намаление на нехранителни. Брошурата да се преименува на "тука има тука нема". 5 артикула на брошурата и 445 каквото има в магазина. Като няма в първи ден - не са докарали, като няма следващите дни имаше първи ден и свършиха, а по селата ги задържат за технически контрол Joy щото само дефектни им пращат. Ха Ха Ха. Простотиите по филиалите им край нямат.

Моите 5 цента по темата: Като трябва да е с намаление проверка на скенера. Не излиза ли оделна сметка на касата за да излезе намалението. На самообслужване и копче няма да ви кажат. На обикновената каса откажат ли на отделна бележка им оставяте целият пазар да се снимат с него. Плащане на 5-6 отделни бележки за да сте сигурни. Е ти сега за 5 стотинки. Ами направете наламението 5 лева да има защо Joy
Скрит текст:
Относно чипса за 1 стотинка така е бяха нахвърляли този на редовна цена на мястото на етикета с намаление. Усетите ли се снимате чипса и етикета и на информацията с искане да ви го продадат на тази цена. После скандал на касата и 20 човека да разберат за номерата им и да ги разнясят от уста на уста. около мен 5 човека не се усетиха, но след напомняне си искаха намалената цена.

Заплатите им били ниски и нямали хора. Да сложат на касите тези дето измислят "тарикатлъците". Joy Да гласят тарикатлъци имат хора, да слагат нормални етикети нямат. Случайно ставало. Не случайно има разпоредби и трябва да продават това което са го сложили над/под етикета на цената на етикета. Тук говорим за цели кашони сложени на грешното място, а не за 1 бройка подхвърлена от недобросъвестен клиент.

Преди години съм имал и други тарикатлъци. На печивата 3 пъти в рамките на 1-2 часа слагха неверен етикет и накрая го снимах и замина като оплакване. Сигурно няма и кой да им печата етикетите. Не исках да ми го продават на намалената цена.
Казвам на щанда с насипното даден грамаж, а те ми слагат на око, но винаги отгоре. Свикнал съм им казвам им с 20% отдолу те ми слагат с 10% отгоре така на око и си получавам каквото искам. Като ми сложат на 2 кила 1 кило отгоре отива на витрините да стои на студено и после да го приберат и да разберат че не може да слагат колкото си искат не колкото клиента им е казал. Като си зад щанда да се правиш на забавен и клиентите ще ти отговарят така. За това Нобелова награда не дават. Аз заставам и казвам грамаж ил бройка. Да сложат на витринита моля да ни извините "В рамките на 10% над поисканият грамаж го правим за удобство на клиента"  Като гледам цените на стоките на витрина не купиш ли най-евтиното 10% могат да ти излязат 5 и повече лева. Wink
Простотия до шия и от свете страни. Те ме помнат, че съм сприхав клиент, аз ги помня що за стока са някой служители. Чуствата са взаимни.
За персонала да вземат пример от старбъгс - 1000 чиновници аут. Нито един човек който е в реалната работа не е пипнат.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 04:24 от netman71

# 599
За втори път взимаме много вкусни картофи в мрежа по 2.5 кг.

Общи условия

Активация на акаунт