КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 643
  • 736
  •   2
Отговори
# 600
  • на Земята
Има ли хубаво просеко в Кауфланд?
Благодаря!

# 601
Да споделя положителния край на моята одисея с неотчетения активиран купон. Получих отговор чак след 7 дни, че са направили проверка, установили техническа грешка и за извинение ми дават 10 лв. Чела съм, че такъв проблем се е случвал и на други хора, така че непременно им пишете в такива ситуации, не ги жалете Wink Това са си техни грешки и не трябва да го отнася клиентът.

# 602
Имам купон за 5лв отстъпка при покупка над 50лв, важи до утре.
Скрит текст:

# 603
Здравейте, някой има ли парочистачката, която е в момента? И тя различна ли е от онази Айко, от която не са доволни хората?

# 604
  • София
Подарявам купон за 2 лв отстъпка при покупка над 50 лв, до днес е.

# 605
Млякото червена опаковка май вече само на промоции го вадят.

# 606
То и без друго само на промоция го купувам
При нас го няма от няколко седмици.

# 607
И при нас млякото в червената опаковка 3,5% липсва от няколко седмици...🙄

# 608
При нас все още няма зареждане на шарения безсолен слънчоглед за 1.39. А при вас има ли от него?

# 609
Днес взех 2 пакетчета от този, пише, че има 1% сол, но всъщност не усетих нищо солено в него. На 1.29лв.

Взех го компромисно тъй като при нас изчезна суровия насипен слънчоглед и шарения, и черния. Не знам дали ще го отлистват, при вас има ли го.

# 610
При нас все още няма зареждане на шарения безсолен слънчоглед за 1.39. А при вас има ли от него?
При нас не видях от показания от Даниела, но в нашия Лидъл има печен шарен без сол на 1,39 лв.

# 611
  • Mostly in my mind
Някой има ли машинката за мъх на Филипс от новата брошура? Доволен ли е?

# 612
  • Сливен
Да,аз я имам от години,купувана от Зора,наистина си върши работата.Препоръчвам.

# 613
Пробва ли някой течния прах Planet и доволни ли сте от него? А Странджанския дядо добре ли на вкус?

# 614
  • Mostly in my mind
Да,аз я имам от години,купувана от Зора,наистина си върши работата.Препоръчвам.
Благодаря за отзива.
Имам подобна купувана преди време, лидълска или кауфландска,не помня, но изобщо не ми почиства както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт