КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 623
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Таня, да, аз.🙂 А плащането изцяло с ваучера ли е било? Моите са за малки суми и ще трябва да се доплаща по друг начин. Появява ли се такава опция после (след ваучера)?
Да Долче смесено плащане става то ти се появява на екрана и те пита с какво ще доплащаш останалата сума.
Не е необходимо да разпечатваш ваучера на хартия сканираш кода както сканираш  кауфланд картата на скенера.

# 646
  • оттам, откъдето започва България
Има ли рожденици тези дни?
Питам, защото майка ми е на 8-ми март, но няма купон. При запитване ми отговориха, че имали технически проблеми и изпращат ваучер извинение, който въобще не е достатъчен за извинение в тази ситуация.

# 647
  • до най-прекрасния мъж
Аз бях преди два дни. Изпратиха ми ваучер вчера. Но като се опитах да го активирам през мейла, ме прехвърля в приложението и там няма нищо. Опитах няколко пъти, все същото и се отказах. То РД мина, аз вече почерпих с ваучер от конкуренцията.

# 648
  • Пловдив
Да имат технически проблем и не изпращат ваучери за рожден ден,но ако ги уведомите ще ви изпратят подаръчен ваичер на стойност 10 лева.
Аз бях преди два дни. Изпратиха ми ваучер вчера. Но като се опитах да го активирам през мейла, ме прехвърля в приложението и там няма нищо. Опитах няколко пъти, все същото и се отказах. То РД мина, аз вече почерпих с ваучер от конкуренцията.
Най отдолу в мейла  е ваучера.

# 649
  • оттам, откъдето започва България
Ваучер за 6 лв. ми изпратиха.

blue.angel, пиши им за проблема.

Хубаво е да споделяме какво ни се случва покрай пазаруването в магазина, за да може всички пишещи да знаят.

# 650
  • Пловдив
Ваучер за 6 лв. ми изпратиха.

blue.angel, пиши им за проблема.

Хубаво е да споделяме какво ни се случва покрай пазаруването в магазина, за да може всички пишещи да знаят.
Значи за един и същи повод различна стойност ваучери изпращат.

# 651
Ти на кой мейл им писа?

# 652
  • София
И моята дъщеря е на 8-ми. Няма купон за бонбони. Интересно, че и от Лидл няма купон. Ще ѝ кажа да им пише, но се бях настроила да вземем повечко бонбони, от които не се пести само 6 или 10 лв. Simple Smile

# 653
Благодаря на всички за поясненията за ваучера!🙂 Преди малко успях да използвам единия ваучер. Вторият ще го използвам друг път, защото по погрешка съм направила два пъти скрийншот на един и същи ваучер.😂
Попаднах на пълнител с Нескафе 150 грама за 5,99 лв. Тъкмо ми трябваше.😀
samantinia, този технически проблем временен ли е и очаква ли се да се разреши до края на април (чак след това са рождените дни вкъщи)?🙂

# 654
Какъв пълнител, Долче?

# 655
Дева, плик с цип вместо обичайната кутия на Нескафе. Не знаех, че има и такива до днес.😀

# 656
Тази цена за нес кафе си е попадение. Ще погледна дали има и при нас.

# 657
  • София
Тези пълнители Нескафе имайте две на ум, че са тотално различни от класическото Нескафе, което е показано и на опаковката.
То е бразилско, пълнителите са испански пакетирани в Унгария или нещо такова.
По-светло е, по-ситно, по-малко наситен вкус и аромат.

На 13.03 отварят в ХоПарк София ( бивш Джъмбо плаза ) на Ботевградско шосе / АМ Хемус.

# 658
Тази цена за нес кафе си е попадение. Ще погледна дали има и при нас.
Срокът на годност беше 03/2015 г. Предполагам, че затова бяха намалени.
Rebel, да, по-ситно е кафето в пълнителя, но откъм цвят и аромат нямам оплаквания. Не съм погледнала откъде е като произход, но вероятно е, както си писал.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 13:31 от dolce miele

# 659
  • Пловдив
Благодаря на всички за поясненията за ваучера!🙂 Преди малко успях да използвам единия ваучер. Вторият ще го използвам друг път, защото по погрешка съм направила два пъти скрийншот на един и същи ваучер.😂
Попаднах на пълнител с Нескафе 150 грама за 5,99 лв. Тъкмо ми трябваше.😀
samantinia, този технически проблем временен ли е и очаква ли се да се разреши до края на април (чак след това са рождените дни вкъщи)?🙂
Надявам се Долче работят по отсраняването му.

Общи условия

Активация на акаунт