Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 359
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 215
Като заговорихте за корекциите, проверих, че имам 5-6- лв. от поръчки с вече усвоен кредит. Но пък имам и такъв, който още събирам (на трети ден съм). Ако взема корекциите за поръчките с усвоен кредит, ще рефлектира ли това на бъдещите оферти за кредит, защото мисля след като усвоя и настоящия, да пусна заявка за нов, който при мен все още е 80/100?
Не, няма да рефлектира. Щом вече си си събрала кредита, смело си заяви корекцията на цената. Няма как да се отрази на друга поръчка, за която сега събираш. Изпробвах го вече Simple Smile

# 1 216
  • София
Момичета, имам оферта за връщане на кредит 80/100.За 100 лв.ли да пазарувам или има вариант на 2-3 поръчки по 30 лв.примерно ?И после от кога започвам/ от получаване на поръчката или още от утре ако купя днес/ и от къде да искам връщане на кредит в следващите 7 дни ? Имам няколко поръчки и за момента съм доволна от нещата.Особено от един цял бански, който получих с купон за намаление.на 8 лв.е направо страхотен.Подобен на Триумф ми струва над 150 лв.

# 1 217
Момичета, имам оферта за връщане на кредит 80/100.За 100 лв.ли да пазарувам или има вариант на 2-3 поръчки по 30 лв.примерно ?И после от кога започвам/ от получаване на поръчката или още от утре ако купя днес/ и от къде да искам връщане на кредит в следващите 7 дни ? Имам няколко поръчки и за момента съм доволна от нещата.Особено от един цял бански, който получих с купон за намаление.на 8 лв.е направо страхотен.Подобен на Триумф ми струва над 150 лв.
Еднократно за 100 лв. Като започнеш да слагаш неща в количката за кредити, най-долу, в ляво, виждаш колко кредит печелиш с добавяне на всеки артикул. За 80лв. кредит, може нимум 100 лева наведнъж. Ако поръчаш за 30 лв. с оферта 80/100, губиш кредита до 80 лв. и получаваш само толкова кредит, колкото съответства на количката ти като сума. За 30 лв. с тази оферта не си струва, по-добре вземи максимума с по-голяма поръчка. Полученият кредит се заявява всеки ден в продължение на седмица в приложението като в търсачката пишеш заяветекредит слято и те препраща към страницата на кредита. Сумите в последните дни са най-високи

# 1 218
Няма вариант за 2/3 поръчки общо за 100 лв. Офертата важи за една поръчка от 100 лв. Другите ти въпроси сме ги коментирали милион пъти.

# 1 219
Имам оферта 200% връщане на кредит за над 80лв. Значи ще ми върнат 160лв ли? Предполагам в кредита и после пак трябва да ги похарча в тему? Или може да ги върнат реално по сметка?
Досега не съм пазарувала с това връщане на кредит... Другия въпрос е, че нещо натиснах и ми изчезна сега офертата, мога ли да я намеря от някъде?

# 1 220
Няма как да върне повече от похарченото. Пише 200%, но на похарчени 100 лева ще върне под формата на кредит 80 лева. Не наведнъж, а в течение на 7 дни, считано от деня, в който си купила. Аз снощи завърших сделката в 23:55 и след полунощ си заявих втората сума.
На четвъртия ден ми е една от големите суми, които ще ми върне - 14 лева, след това на 6-7 ден пак ще има голяма сума. Общо ще ми върне 70 лева.
Върнатият кредит можеш да си го харчиш когато решиш, може и преди да си събрала целия, ако пак пазаруваш да си приспаднеш натрупаното до момента.

# 1 221
Имам оферта 200% връщане на кредит за над 80лв. Значи ще ми върнат 160лв ли? Предполагам в кредита и после пак трябва да ги похарча в тему? Или може да ги върнат реално по сметка?
Досега не съм пазарувала с това връщане на кредит... Другия въпрос е, че нещо натиснах и ми изчезна сега офертата, мога ли да я намеря от някъде?
Не, ако офертата е 80/100 , то 200 % означава, че ако поръчаш до три часа май беше, взимаш пълен кредит от 80 лв. за 100 лв. похарчени, след третия час офертата се намалява до 150%, т.е. за 100 лв. поръчка, ще получиш по-малко от 80 лв. кредит.
Извикваш си кредита в търсачката , както писах по-горе.

# 1 222
  • София
FreakOnALeash, благодаря за разяснението.Разбрах сега нещата.

# 1 223
Момичета, вижте какво ми излезе. Някой да е поръчвал и да има мнение?
 https://share.temu.com/uB4Bdsqq1eA

# 1 224
  • Плевен
Някой ползва ли Темуто през приложението на таблет? Дали може да се свали. И мисля да поръчам някакъв от сайта.

# 1 225
Баща ми поръчва от таблет, така че може.

И на мен ми върна 2,70 от корекции, тъкмо изхарчих натрупания кредит пак от корекции, беше към 30 лв.

# 1 226
Таблетите са с андроид и всички приложения от Гугъл магазина си ги има като на телефон. Аз си взех таблет от Тему за работа, въведох си профила от телефона и дори ми се синхронизираха.

# 1 227
И при мен след 3 пъти връщане 80лв, днес пусна за 70лв. Сложих стоки за 95+ и ми даде 70 лв за връщане, така, че може да се каже, че офертата е 70/95. Разликата не е толкова голяма и си заслужава, преди доплащах 20+лв, сега съм дала 25+. От две получени поръчки коригирах с 7.90лв и се надявам да продължа да получавам офертата.
Последните 5-6 поръчки идват с Boxnow много бързо, за около 9-12дни от поръчката. Не мога да получа кредит за забавяне.

# 1 228
Кредит за забавяне два пъти получих в началото със Спиди, ама аз на работа, те носят у дома и като се чуем се разбирахме да оставят в офиса. Аз претенции не съм имала, Тему ми даваше тези 10 лева за забавянето. Сега с пощите две неща отделени от голяма поръчка ми дойдоха в последния възможен ден, аз си ги взех два дена по-късно, защото при нас клонът е с късо работно време и нямаше как да успея. Ама не ми предлага 10 лева за забавяне.

# 1 229
  • Варна
Юхууууу, събрах 28,65 лв от корекции на цената, благодаря ви за напомнянето, момичета! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт