Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 373
  • 1 662
  •   2
Отговори
# 1 200
Засега съм много доволна от велурените килими. Пера тези в кухнята всяка седмица в пералнята и са още здрави.и с добри цветове. Мисля да взема и за спалнята. Определено са лесни за поддръжка и след пране не изглеждат като проскубана булана както става с редкокосместите шагита.
Не се скубят. Лесно се тупат и прахосмучат. Слабото им място е след кое пране ще се прокъса подложката отдолу.
Може ли примерен линк, че имат много килими? Благодаря!
Имам две такива, прани засега само веднъж https://share.temu.com/wSCayecsqXA
И две такива, прани около 10 пъти. И двата вида са малки кухненски.
 https://share.temu.com/meaziAu7cEA
В понеделник ще ми дойдат два такив големи 140х200. Дано да са със същото качество, че нямаше отзиви за тях.
https://share.temu.com/CLbAOpEBhZA
А онзи ден поръчах такава пътека
 https://share.temu.com/uKy3cNRfyzA
Малките се местят - факт. Не стоят заступорени на едно място, но за мен така е по-лесно да ги тупам.
Големите ще ги сложа върху друг стар избъсан килим в къщата на свекърите ми и се надявам да става сцепление и да не се мърдат много.

Имам и три с косми. На нищо не приличат след пране. Трябва сигурно да ги кардирам с четката на котката. Но нямам време за подобни занимавки.
 https://share.temu.com/BoJ4WNth76A

Пера ги на кратък цикъл 30 мин. 30 градуса. Изпират се за половин час, мятам на простора и ако има слънце за още един час са изсъхнали какъвито са изкуствени. Докато ошетам другаде са готови и ги мятам пак.
Взех ги защото ММ се оплака, че само трошим стъклария на теракота. Нямало какво да омекотява. Ама в кухня нали се сещате каква гняс става за нула време на килим. То хвърчи мазнина от котлона, децата разливат сокове, трохи...

Много благодаря за отзива и препоръките! Аз гледах 160х230, но за повечето или нямаше отзиви, или бяха негативни ... поръчах един, като отсега си знам, че няма да е топ качество, но заради кредита съм готова на компромис, а и е за кухня, където яко се маца, та поне да не ме е яд. Ще пиша, като го получа.

# 1 201
Поръчах с оферта 80/100, но ще ми върне само 70 лева кредит, а нямам връщани продукти или корекция на цената с такава оферта 🤔. Не, че не е добре и така, но ми е странно защо има разминаване между това, което пише в офертата и това, което дават на практика този път.

# 1 202
  • Бургас
Вчера и аз поръчах с тази оферта. За сумата малко над  70 лв. ми върна кредит половината. Днес гледам има спад в цените. Ако изчакам корекцията  -която в момента е 3лв. за всичко след вземането на целия кредит, могат пак да се вдигнат цените! Не знам кое е по удачно?

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 06:46 от PEPABS

# 1 203
Момичета, дайте акъл.
За втори път пазарувам с оферта 80/100, която при мен този път е 70/105 (150%). За първи път, днес имам огромно намаление на основния продукт от покупката - VR очилата от снощи са намалени с 14 лева и стотинки. До тук съм взела двата кредита за снощи и за днес. Да си искам ли корекция на цената 14 лева или да чакам до 27, когато ще съм си взела целия кредит?

# 1 204
Вчера спечелих 200 лв ваучери за покупка над 100 лв, като всеки ден трябваше да активирам, днес въобще не ми излиза това. Досега вке от компютър поръчвах, приложението ми е по- сложно, признавам

# 1 205
Ваучерите имат срок 3 дни да се ползват. Не знам точно за кои говориш, но се печелят при въртене на колело и са няколко - примерно 40 лв при покупка над 80 лв., 20 лв при покупка над 100 лв. и т.н.

# 1 206
Да си искам ли корекция на цената 14 лева или да чакам до 27, когато ще съм си взела целия кредит?

С тези 14лв ще ти намалят кредита, така че НЕ.
Ако вземеш сега на 27ми ще имаш пак толкова, колкото ще имаш с кредита без корекция.
Ако цената се запази ниска и след 27ми, тогава към взетият кредит ще си добавиш 14лв.

# 1 207
И на мен вече ми връща 70 лева,след 3 дена сърдене, кандисах. Предпочитам 80, ама и 70 си е изгодно

# 1 208
Поръчах с оферта 80/100, но ще ми върне само 70 лева кредит, а нямам връщани продукти или корекция на цената с такава оферта 🤔. Не, че не е добре и така, но ми е странно защо има разминаване между това, което пише в офертата и това, което дават на практика този път.

Това го писах преди няколко дни, че офертата е променена, а пише 80 лв.

Вчера и аз поръчах с тази оферта. За сумата малко над  70 лв. ми върна кредит половината. Днес гледам има спад в цените. Ако изчакам корекцията  -която в момента е 3лв. за всичко след вземането на целия кредит, могат пак да се вдигнат цените! Не знам кое е по удачно?

Няма смисъл да се взима корекция на цената при активен кредит. И това го коментирахме.

Момичета, дайте акъл.
За втори път пазарувам с оферта 80/100, която при мен този път е 70/105 (150%). За първи път, днес имам огромно намаление на основния продукт от покупката - VR очилата от снощи са намалени с 14 лева и стотинки. До тук съм взела двата кредита за снощи и за днес. Да си искам ли корекция на цената 14 лева или да чакам до 27, когато ще съм си взела целия кредит?

Изчакай. Няма смисъл, ще ти намалят оставащия кредит и нищо не печелиш така.

Вчера спечелих 200 лв ваучери за покупка над 100 лв, като всеки ден трябваше да активирам, днес въобще не ми излиза това. Досега вке от компютър поръчвах, приложението ми е по- сложно, признавам

Ваучерите са си активирани. Не е нужно да активираш всеки ден. Може да са изтекли. Тогава пишеш на бота и ако благоволи, ще ги възстанови.

# 1 209
  • В страната на бурите
Днес ми даде малки корекции на цената, но по-интересното е, че за първи път ми даде  discount card за 2 продукта. Досега ми даваше за 1.

# 1 210
Да, днес пак има добри корекции.

# 1 211
  • София
Влизайте за корекции, падат цените. Дава ми по 10-15лв от почти всяка поръчка.
Имам 17лв от една нова поръчка, по която събирам кредит, но няма да го взема 🫣

Не се отчайвайте за връщането на 70лв кредит, след 2-3 поръчки пак го прави 80 и после пак ги върти явно.

# 1 212
Препоръчайте силен прожектор или фенерче. Но наистина да има силна светлина, по възможност доста надалеч да осветява.
Не е в Тему, много качествени:https://wurkkos.com/products/%E3%80%90new-release%E3%80%91wurkko … ctical-flashlight Онлайн има много ревюта.

# 1 213
Като заговорихте за корекциите, проверих, че имам 5-6- лв. от поръчки с вече усвоен кредит. Но пък имам и такъв, който още събирам (на трети ден съм). Ако взема корекциите за поръчките с усвоен кредит, ще рефлектира ли това на бъдещите оферти за кредит, защото мисля след като усвоя и настоящия, да пусна заявка за нов, който при мен все още е 80/100?

# 1 214
Като заговорихте за корекциите, проверих, че имам 5-6- лв. от поръчки с вече усвоен кредит. Но пък имам и такъв, който още събирам (на трети ден съм). Ако взема корекциите за поръчките с усвоен кредит, ще рефлектира ли това на бъдещите оферти за кредит, защото мисля след като усвоя и настоящия, да пусна заявка за нов, който при мен все още е 80/100?

Няма връзка връщането на кредит и това дали ще ти пусне 70/100. Пък и да има, с корекциите често можеш да си върнеш много повече пари от 10лв, с които би  ти спаднала офертата. Преди малко от две поръчки си върнах 15лв.

Общи условия

Активация на акаунт