Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 355
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Асеновград
Какво означава да се вземе персонализиран подарък?
Със снимка,име, текст по твой избор

А, как става тази персонализиция? Няколко пъти търся къде се пише и не намирам контакт с търговеца.
Когато поръчаш излиза поле в което пишеш текста. За снимките предполагам има опция да я прикачиш. Аз за момента съм поръчвала само с текст. Химикалите един вид от два различни търговеца, имаха опция за различен по големина текст. Добре бяха станали. Връзките за бадж не препоръчвам, лошо качество на самите връзки, и текста не добре позициониран.

# 1 501
Да,натрупват се в профила като сума.Ползвала съм го при заплащане с купон.% се начисли,на сумата която съм заплатила.С връщане на кредит,не можах да го ползвам.След като влязох през сайта в тему ми я нямаше офертата.Но може  някой да е успял.Честно казано забравям да ги ползвам тези сайтове за кешбек.Имам 15 лв. в cashway,за няколко години,като 5 лева бяха за покана на приятел.

# 1 502
Какво означава да се вземе персонализиран подарък?
Със снимка,име, текст по твой избор

А, как става тази персонализиция? Няколко пъти търся къде се пише и не намирам контакт с търговеца.

Само за определени артикули е, не може на всичко. Където може, си има поле за въвеждане на дума или израз. Сещам се за химикалки или моливи, че съм виждала.

# 1 503
  • София
Да,натрупват се в профила като сума.Ползвала съм го при заплащане с купон.% се начисли,на сумата която съм заплатила.С връщане на кредит,не можах да го ползвам.След като влязох през сайта в тему ми я нямаше офертата.Но може  някой да е успял.Честно казано забравям да ги ползвам тези сайтове за кешбек.Имам 15 лв. в cashway,за няколко години,като 5 лева бяха за покана на приятел.
Благодаря за информацията. Значи не си заслужава да се занимава човек. Особено с офертата за връщане на кредит, ще са стотинки или нищо. Simple Smile Но пък ще имам предвид, ако поръчвам от други сайтове (и се сетя).

# 1 504
И аз благодаря за информацията. Ще ползвам за поръчката на телефона, при цена 230 и купон 90 лева, тези проценти би следвало да се дадат за разликата, нали? Т.е върху 140 лева. А ако е платено с кредит?

# 1 505
Направих една поръчка с оферта 100/80 през Cashway, като половината беше платена с кредит. Взели са цялата сума без ДДС и върху нея са изчислили процента кешбек:

Проблемът е, че артикулът се оказа неналичен и вероятно ще ми върнат парите, засега удължихме срокът на доставка, но вероятно няма да го изпратят и кешбекът ще изчезне от Cashway.

# 1 506
Формата за контакти на boxnow нещо издиша. Дава ми некоректен телефонен номер въпреки, че съм въвел правилния брой цифри. Ще разчитам явно на кутията където я пъхнат. До сега пренасочвах от контактната форма. Ще направя последен опит като влезе пратката при тях дали ще се получи, но не вярвам.
Само споделям за да не се учуди в случай, че на някой друг не му сработи контактната форма. Не търся решение или съвет. Няма драма че ще се разходя малко повече и без това имам нужда от малко движение. Не ми се звъни по телефони и да си лафим с тоя или оня.
Вчера и аз се мъчих да пренасоча от контактната форма, на мен не ми даваше грешка, но не изпращаше съобщението. И странно в приложението, кутията в която трябва да получавам пратки ми изчезна. Опитвам да въведа адреса и дава няма намерени.
Важното е да има движение Дали ще е прогрес или регрес нама значение. Явно са поредните дето скоро са се нагълтали с некачествен нов персонал. Следваща стъпка пренасочване с телеграма. Simple Smile
След няколко години ще се питат къде сбъркахме, но той коня вече ще е до шията.

# 1 507
И ако се върне поръчката ,също кешбека остава непотвърден.Потвърждава се след 90 дни,защото е толкова срока за връщане.

# 1 508
Как се проверява дали в посочения Boxnow има свободни места, преди няколко дни ми изпратиха в друг,, защото избрания бил недостъпен. В града са 3бр, но беше в по-отдалечения изпратена.

# 1 509
  • София
Някой може ли да ми обясни за tipli? Пише за нов клиент 17,5%, после по 2,5%. Тези отстъпки къде ще се трупат и как  се ползват?
Същото е като при cashway.За първа поръчка от сайта дава 17.5% от сумата.За следващите 2.5%.Дават ги под формата на сума,която ти се натрупва в профила.За тему пише ,че може да ги получиш и след 90 дни.
В профила в Тему или в tipli?

# 1 510
  • Асеновград
Как се проверява дали в посочения Boxnow има свободни места, преди няколко дни ми изпратиха в друг,, защото избрания бил недостъпен. В града са 3бр, но беше в по-отдалечения изпратена.
В приложението на Бокснау се вижда уж. Вчера така виждах бокса в който трябваше да ми е пратката, даваше свободни от всички големини. Пратката я оставиха в друг. Като се обадих да пренасоча и попитах защо, като виждам места и бокса изчезна до днес не се виждаше на приложението. Много странно, даваше недостъпен адрес.
Утре чакам следваща да видим къде ще ми я запратят.

# 1 511
  • Пеликания
В сайта им също става.

Ако е зелено е свободна и жълто - ограничена наличност. А ако изобщо го няма автомата значи няма места.

# 1 512
Аз снощи пуснах поръчката през Кешуей, но не ми е отразен все още кешбека, а при минали пъти, го отразяваше същия ден. Натрупания кешбек може ли вместо да се изплаща, да се използва за пазаруване в сайтовете от кешбек платформата?

# 1 513
Не може да се използва.Като направиш минимум 20 лева,можа да го изтеглиш или да заявиш подаръчен ваучер.
Kешбека се отразява до 2 дни.

# 1 514
Здравейте, някой поръчвал ли е официална рокля от сайта, как са като качество и изработка?

Общи условия

Активация на акаунт