Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 63 139
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 60
Кой от двата модела е по-добър и бихте препоръчали?

Имам първия, за проба съм доволна. Сериозно ще го пусна да чисти напролет. Simple Smile

# 61
Ботът го ползвам само ако искам да ми възстанови изтекли купони, за всички други проблеми веднага пиша, че искам да говоря с човек. Много бързо реагират, не знам колко служители имат, за да могат да обслужват такъв наплив от въпроси на клиенти. Имам голямо забавяне на  част от разделена поръчка - едната вече чака куриер да я вземе от митницата, а другата е още на етап Опакована. Снощи питах какво става, защото винаги след това има раздвижване, и ми дадоха 10 лв. без въобще да съм ги искала. Ако дойде и тази част от поръчката, цялата ще ми излезе за 10 лв., защото е от офертата 100/80.

# 62
  • Асеновград
Всичките ми последни имат забавяне

Всичките са на това положение

Само от най старата една част с две етерични масла пристигна. Всички останали не помръдват.

# 63
Да винаги, настоявайте да комуникираме със служител когато имате нужда от нещо извън стандартните неща.

Колана не знам дали е точно естествена кожа, но ми хареса това, че няма дупки и изглежда доста добре. Ще споделя по нататък как се представя като качество. Иначе етикет и информация на него, както и на повечето неща няма.

Аз днес също имам с български пощи. Писах им и ми предложиха да блокират този куриер. Това, което им обясних е че, съм бебе и офиса е твърде далеч от нас. Забелязала съм, че има значение кой служител те обслужва. Има такива които сякаш грам не ме разбират и други които намират решение веднага.
Т.е. не си говорила с бот, а с човек, така ли?

# 64
Какво мислите за този телефон? И някой купувал ли е от Тему телефон въобще?
 https://share.temu.com/MrkwStHXsOA
Вчера телефонът на щерката е блокирал, ако се наложи скъп ремонт може да се окаже по-изгодно да купим нов. В момента е с Motorola g13, е преди да блокира. Временно ще ползва една Нокия 11 с пукнат екран. Дори и бюджетен телефон ще ме озори, а от Тему ще мога да сваля от цената едни 80 лева с купон и ще стане на 140, което е ок. Детето е осми клас.

# 65
  • София
И при мен има забавяне на пратката. Направих я на 23-ти, още пътува към летището. Вероятно е заради тяхната НГ.

П.П. Между другото, сега погледнах, че на 23-ти съм направила поръчка и в Шийн, и там имам забавяне.

# 66
При мен действат много експедитивно. На 30 и 31 направих две поръчки и вече и двете са на летището.

# 67
  • В страната на бурите
Момичета, какво се случваше, ако реша да върна артикул, взет по схемата с кредита? Искам да върна 2 артикула от по-предната поръчка, която пристигна днес. След нея пак с връщане на кредит пуснах друга, за която утре трябва да заявя последните 20 лв. върнати като кредит?

# 68
Връщат ти платените с карта пари, плюс кредит, ако си ползвала от предна поръчка.

# 69
Аз бих го взела . Купих таблет на нашето детенце и несамо той го ползва , много съм доволна . Набъкан е с игри , филми гледаме онлайн , но нито забива нито нищо . Та мисля , че и телефона ще е ок , ако ли не ще го върнете .

Какво мислите за този телефон? И някой купувал ли е от Тему телефон въобще?
 https://share.temu.com/MrkwStHXsOA
Вчера телефонът на щерката е блокирал, ако се наложи скъп ремонт може да се окаже по-изгодно да купим нов. В момента е с Motorola g13, е преди да блокира. Временно ще ползва една Нокия 11 с пукнат екран. Дори и бюджетен телефон ще ме озори, а от Тему ще мога да сваля от цената едни 80 лева с купон и ще стане на 140, което е ок. Детето е осми клас.

# 70
Моята последна поръчка пък е с еконт. Явно и с тях вече действат.

Чакам възглавница за кръста за в колата, балони сърца за свети валентин и килимче за в кухнята. Да видим Simple Smile

# 71
На една от моите поръчки пише само куриер  Express, това Еконт ли са или някой друг..

# 72
Балоните и празничните украси са добри.
Поръчвах балони, както фолиеви така и латекс, надписи и цифри. Не мога да дам линк защото артикулите са изчерпани.

Моята последна поръчка пък е с еконт. Явно и с тях вече действат.

Чакам възглавница за кръста за в колата, балони сърца за свети валентин и килимче за в кухнята. Да видим Simple Smile

# 73
  • Асеновград
На една от моите поръчки пише само куриер  Express, това Еконт ли са или някой друг..
При мен за тази с Еконт има само номер и няма куриер. Добре, че тук ми подсказаха та да проверя.
С куриерите става интересно.
За момента фигурират само  тези на сайта на Тему, като се цъкне на куриер.

# 74
  • София
На една от моите поръчки пише само куриер  Express, това Еконт ли са или някой друг..
Предполагам, че това са Express One.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 22:54 от alys

Общи условия

Активация на акаунт