Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 67 075
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 110
Mama Ru, може ли линк към миксера?

# 1 111
https://share.temu.com/nMEL5DqPBMA
С уговорката, че ползвам рядко и още не съм го ползвала. А и цената му беше около 22 лева. Поръчах го с една блуза още и платих с кредит, така че ми е на сметка.

# 1 112
  • София
80/100 ми даде преди малко, пуснах н-та по ред поръчка.

Да похваля този скрит простор, много хубаво се вписа в мокро помещение за нещата които не искам да минават сушилня.
https://share.temu.com/0xbEbKlMTUA

# 1 113
  • 1st floor
А среброто истинско сребро ли е?

# 1 114
И аз се присъединявам към питането, защото за сефте поръчах един уж сребърен пръстен.

# 1 115
Честно казано, любимата ми покупка май е тази конзола, която ми излезе безплатна (но все пак ще подчертая, че не бях платила пълната й цена, а около 30 лв, плюс 20 от забавяния). След нея проектора, лампите, чантите... Но си харесвам и останалите джунджирии.
Имам и доста добри материали за рисуване.

# 1 116
  • София
И аз се присъединявам към питането, защото за сефте поръчах един уж сребърен пръстен.
Преди време бях гледала видео, в което проверяват среброто. Имаше и менте, имаше и истинско.

# 1 117

Някой тук посъветва да се гледа състава на продукта. Купих си 2 чифта обици и поне едните са сребърни със сигурност. Обикновено правя алергична реакция към тенекета. Обиците ги нося вече повече от седмица и всичко е ОК.

# 1 118
  • пустинята Гоби
Аз напоследък купувам ученически пособия - моливи, химикали, гуми, комплект пергели, линийки, острилки, листа за рисуване. Ще се заредя да имам и за другата учебна година. Ще потърся да видя тетрадки дали има и какви.

# 1 119
Преди време бях гледала видео, в което проверяват среброто. Имаше и менте, имаше и истинско.
И да не е сребро, поне не съм се набутала много, че и с кредит го взех.
Като говорите за покупки, аз имам всякакви неща от аксесоари за къмпинг, чрез дрехи, бански и чанти, до всякакви дреболии, сега съм се насочила към уред за връзване на растения за баща ми, че е запален градинар и помпа за надуваеми неща.
Иначе, вчера и днес пробвах две неща, които бях купила още лятото, но ме мързеше да ги пробвам. Много забавно и малко смешно, но и много хубаво се получи в комбинация от двете.

# 1 120
Отдавна купувам ученически неща. Излизат много изгодно, само тетрадките са скъпички.

# 1 121
Да, сега проверих. Максимума с 97 лв за 70 лв кредит. Вчера като пуснах не съобразих да проверя дали има промяна в минимума за поръчка за получаване на максимума като кредит. Та новата оферта ще я наричаме 70/97 😃 Пак е изгодна за мен. Не могат да ме откажат 🤣
Сега погледнах и аз,същото е.Но за по скъпи поръчки,ще са по добре купоните.Гледам един таблет,който е 220 лв.Може да извикам купоните,които съм получавала преди  75/220 и 90/270.За сега го държа в количката ,може да има оферта за един артикул.

# 1 122
  • София
Да, сега проверих. Максимума с 97 лв за 70 лв кредит. Вчера като пуснах не съобразих да проверя дали има промяна в минимума за поръчка за получаване на максимума като кредит. Та новата оферта ще я наричаме 70/97 😃 Пак е изгодна за мен. Не могат да ме откажат 🤣
Сега погледнах и аз,същото е.Но за по скъпи поръчки,ще са по добре купоните.Гледам един таблет,който е 220 лв.Може да извикам купоните,които съм получавала преди  75/220 и 90/270.За сега го държа в количката ,може да има оферта за един артикул.

Скъпи, евтини, оферта 80/100, 70/100, няма какво да я бие:
1.Имате продукт от 200лв. плащате с 80лв. кредит и ви връщат още 80 след седмица, с купон нищо не ви връщат а плащате същата сума.
2.Ако се наложи връщане при плащане с купон, върната сума я намаляват със съответната стойност на купона а при оферта 80/100 пълната стойност на продукта.

Единствено при оферта за един артикул, ако е точно този който ви трябва+купон би имало смисъл. Но при мен никога не са давали оферта за продукт над 100лв.

# 1 123

Ако с това ме види мъжа ми, ще ме подиграва до Китай и обратно 🤣🤣🤣

# 1 124
Той и моят ме подиграваше за робота за прозорци, докато не дойде и не лъсна стъклата на целия апартамент за час-два.....
Пък за 4,36 лв. няма и какво да те подиграва....ахха

Общи условия

Активация на акаунт