Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 67 066
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Асеновград
Промених си адреса от латиница на бг. Да видим следващия път къде ще дойде пратката с бокснау.
Това и на мен ще ми е интересно. Ако помогне, и аз ще го сменя, защото иначе всеки път трябва да пренасочвам.

Днес забелязах нещо интересно – от всички куриери, Пощите най-бързо получават пратките от митницата.
При мен и тръгват първо за Пощите. Но после имам голямо забавяне. След освободен от митница пътува поне седмица, докато се появи в Пощите, и после пак 5-6 дни докато стигне в града ми и централния клон.
На практика тръгналите по късно с Бокса изпреварват доставката с поне седмица.
Днес получих поръчка направена на 05.02 с Пощите.
Вчера получих с Бокса направена на 12.02
Утре очаквам пак с бокса обединена направена на 08.02, още една на 08. 02, и една на 09.02 като част от трите вече пристигна преди два дни.

На мен с Пощите са ми най зле.

# 1 096
Днес спрях колелото на 100 лв, обаче пак даде "гадните" купони.

# 1 097
Защо ми трябваше да влизам в Тему? Изведнъж разбрах, че спешно ми трябват някакви 130 неща.

# 1 098
Може да използваш купон + останалата сума от кредита и така ще доплатиш 15-20 лева.
Офертата 80/100 не позволява да се ползва купон, а само натрупания до момента кредит.
Благодаря, да, така се оказа (ама лакомото око да попита Laughing). Все пак, сърце не трае и пуснах поръчка пак с връщане на кредит 80/100. Като сметнах, то излезе същото, както и ако бях ползвала купони, че даже съм и на сметка. Доволна съм. Само, ботът хич не е в час с питанията, но се оправих сама с един въпрос.

# 1 099
Аз съм с Хюей. Имам Гугъл.

Всички модели след Р30 са вече без Гугъл!

# 1 100
Някой с мнение за фритюрник с горещ въздух?

# 1 101
Още вчера писах, че офертата вече е за 70 лв връщане на кредит. Поне при мен, а виждам, че и при други. Според мен си е на произволен принцип и няма отношение корекция на цената, както ми беше отговориш агента. Аз обаче по навик нагласих поръчката за 100 лв и малко, не проверих дали може с 99/98/97 лв. При 80 лв си беше 100, но тук не знам с точност.

# 1 102
  • Пеликания
И моята са я променили на 70лв макс. 97лв е сега.

# 1 103
Да, сега проверих. Максимума с 97 лв за 70 лв кредит. Вчера като пуснах не съобразих да проверя дали има промяна в минимума за поръчка за получаване на максимума като кредит. Та новата оферта ще я наричаме 70/97 😃 Пак е изгодна за мен. Не могат да ме откажат 🤣

# 1 104
  • София
И според мен е изгодна. Само да имах какво да купя... Joy

# 1 105
  • Бургас
Здравейте,

Как мога да се свържа с даден продавач?
Искам да разбера дали скоро ще има налични един размер на дръжки за мебели. Едно че дължината почти не я намирам в temu, а и цената му е много добра.

# 1 106
От вторник имам пратка в пощата, днес се надявам да успея да я взема, че два дни се прибирам след края на работното им време. Нямам опция преди това да я взема. Затова за мен те са неудобни като превозвач, и да бавят доста - от 13.02 в РСЦ до пощенския клон на 18.02. за сравнение, пратка с бокса, тръгнала шест дена по-късно на 15.02 си я взех от кутията, а всъщност в този случай е разделена поръчка.

# 1 107
Аз вчера получих 80 лв. кредит за поръчка за 105 лв. И на 103 лв. ставаше, но малко ъпгрейднах единия артикул с два лева, та станаха 105 лв.
Не знам, може би, защото от скоро ползвам кредити или пък е късмет, но дано не ми го променят и на мен, макар да осъзнах, че съм си взела вече, каквото наистина ми трябваше до момента и от тук, нататък ще се лакомя за боклучета. Нищо де, нека си стоят получените кредити, нищо не се знае, нали са безсрочни уж.

# 1 108
За мен най-смислените ми покупки са:
техника - миксер, таблет, външно ДВД устройство за лаптопа. Очаквам охлаждаща подложка за лаптоп и планирам още да поръчам VR очила за РД на сина и телефон за щерката.
сандали и маратонки за малкия - пестят ми време и нерви за обикаляне на магазини и мерене, както и пари.
стойка за топките на сина.
сребърни обеци - доста изпозагуби щерката, а от Тему 7 чифта ми излязоха общо на 23 лева с купон и малко събран кредит. Дори пълната им цена (около 60 лева) е много под цената във физически магазин.
две пластмасови "боклучки" - поставка за тоалетна хартия и телефон 😂 и органайзер за кухненската мивка.

# 1 109
  • На изток от Ада
И аз взех доста обици някои показани от мама Ру и още доста.
Гривни, които чакам. Комплект обици с гердан също чакам...

Общи условия

Активация на акаунт