Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 67 065
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Не. Когато реши е. И на мен повечето пъти ми пишат да не връщам, но по принцип много рядко съм искала да връщам нещо. Даже от последната пратка исках да върна две неща, но ми писаха да ги задържа и ми върнаха парите. Но грешката беше в тях - бяха объркали цветовете.

# 1 081
  • На изток от Ада
Huawei нямат Гугъл.
Моята пратка от 11 февруари е регистрирана в пощите в София

# 1 082
  • В страната на бурите
Случвало ли ви се е 1 поръчка да бъде разделена в 3 пратки? При мен се случи. Поръчах куфар за мъжа ми и дреболии - калъфки, подложки за маса. Първо пратиха само една калъфка, после втора пратка - дреболиите и накрая 3-та с куфара. А и ми дадоха 10 лв., че са забавили пращането на едната. Куфарът е с пощите, другите с Бокса.

# 1 083
Ето страницата за пердета https://www.facebook.com/profile.php?id=100090166122311 .Иначе от Тему 2 пъти поръчвах и ги връщах.Както са писали дават ширината в опънат вид и за мен не са достатъчно богати.Тези които ми шиха са 1 към 1.5 и ми харесват.

# 1 084
Аз съм с Хюей. Имам Гугъл.

# 1 085
  • На изток от Ада
Аз съм с Хюей. Имам Гугъл.
новите нямат.

# 1 086

Но питането е за Xiaomi..

# 1 087
  • Варна
Unicredit-да,но никога не ми се е случвало досега. Кредит в Temu нямам.

# 1 088
  • На изток от Ада
Да мама Ру, казва че има тел който няма Гугъл. Аз поясних коя марка са.

Да видим с новият адрес дали ще да централна поща пратките които са с пощата. Дадох нашият адрес.

# 1 089
Промених си адреса от латиница на бг. Да видим следващия път къде ще дойде пратката с бокснау.

# 1 090
  • София
Някой тази сутрин да му е давало 80/100, на единия акаунт ми даде 70/99 и се чудя дали а отварям втория или направо утре, че май попрекалих и вече нищо не ми трябва.

# 1 091
  • София
Промених си адреса от латиница на бг. Да видим следващия път къде ще дойде пратката с бокснау.
Това и на мен ще ми е интересно. Ако помогне, и аз ще го сменя, защото иначе всеки път трябва да пренасочвам.

Днес забелязах нещо интересно – от всички куриери, Пощите най-бързо получават пратките от митницата.

# 1 092
  • София
При мен нищо не помогна за BoxNow, дала съм точно в коя кутия да отиват, с пощенския клон на квартала. От 2 месеца, ги разпределят в съседен квартал с друг пощенски код. Примирила съм се, не ми се звъни или мести всеки път, а и не е толкова далеч, че да е драма.

# 1 093
Сега се загледах, че ми дава максимално 70 лв. кредит. Постоянно сменят нещо.
Скрит текст:

# 1 094
  • пустинята Гоби
Аз вчера направих поръчка за 98,80 с връщане на кредит 70. Дадох само 8 лева, можеше и нищо да не дам, защото днес трябва да си получа последната сума от връщането ма предишния кредит. Изводът е че не е важно какво ти връщат на думи, а колко пари ще получиш след 7 дни. Предния път поръчах със 75/100, а реално ще ми върнат над 110 лева, заради голямата корекция на цени този път.

И аз вече се чудя какво да поръчам, ама докато ми дойде муза, поръчвам за приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт