Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 355
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 515
Някой получавал ли е пратка от Тему през бг пощи. Обединили са ми 3 поръчки и сега са РСЦ София, дали ще се забавят много ?

# 1 516
Аз взех обединени 2 пратки в едно от пощите. Нямаше никакво забавяне на доставката.

# 1 517
Някой получавал ли е пратка от Тему през бг пощи. Обединили са ми 3 поръчки и сега са РСЦ София, дали ще се забавят много ?
Около 5 - 6 дни и без обединяване, 3-4 от тях работни, в РЦС София, докато стигнат до пощенският ми клон в нашия областен град.
С бокса - 1-2 дни от появата на съобщението, че пратката ми е в техен хъб

# 1 518
  • София
Доста хора. Писали сме.

# 1 519
  • Асеновград
Зависи за къде? При мен от появяването в РСЦ София до провинцията седмица. В момента имам седяща три дни вече в София.
Последната която взех, до последно докато не се обнови че е взета седеше в София, и на сайта на Пощите и в Тему.

# 1 520
  • София
На 24.02 беше в РСЦ София и на 25.02 си я взех. За София говоря.

# 1 521
Здравейте, някой поръчвал ли е официална рокля от сайта, как са като качество и изработка?
Аз не съм поръчвала строго официална рокля, но имам много рокли от там и ако хубаво провериш отзивите и снимките на потребителите, включително и що се отнася до размера, има голяма вероятност да си струва покупката. Аз не съм имала проблем с дрехи за работа и за ежедневието. Хубавите неща обикновено се разпознават, а и цената също може да е ориентир донякъде.
Скрит текст:
Като казахте рокли, срам не срам, но си признавам, че изневерих на Тему с Шейн именно за две рокли. Дадоха ми хубава отстъпка с купон (15 евро) за първа поръчка, но май нямат кредити като в Тему. А, да, и от Алиекспрес шал за 2 лева с безплатна доставка. Тези китайци ми разказаха играта. LaughingLaughingLaughing

# 1 522
Аз се чудех откъде имам 5 лв. някакъв начален бонус в Кешуей, то било за покани приятел. Имам регистрация от 3 години, но нищо не бях поръчвала.
И само за първа поръчка ли е 16%? То не си струва тогава.

# 1 523
Аз се чудех откъде имам 5 лв. някакъв начален бонус в Кешуей, то било за покани приятел. Имам регистрация от 3 години, но нищо не бях поръчвала.
И само за първа поръчка ли е 16%? То не си струва тогава.
Пет лева ми дадоха като за нов клиент и после още 13 и нещо кешбек от Тему.
Пише:
16.00% - За нов клиент на търговеца

3.50% - За съществуващ клиент на търговеца

Търговецът е Кешуей, т.е. за първа поръчка - 16 процента, за следващи - 3.5 процента. Не е много, но пък не коства повече от един клик усилие.

# 1 524
И ако се върне поръчката ,също кешбека остава непотвърден.Потвърждава се след 90 дни,защото е толкова срока за връщане.
А ако се върне част от поръчката?

# 1 525
Cassy, напоследък и на мен ми даваше само от най-малките купони тип 4*25 за суми над 240 лева, 5 за суми над 110 лева, но вчера спрях колелото на 50 лева и ми даде две покупки без минимална цена и купони за 320 лева от типа 90 за суми над 220, 30 и 50 за суми над 160 и т.н. този за 90 ми е тъкмо за телефона, който планирам, защото аз имам иначе купон 80/160, а на телефона цената е 225-230 лева.

На мен и колело не ми излизва вече. Само 2 подаръка +50лв поръчка с неща на доста завишени цени Rolling Eyes
Ще си почакам за нещо по-добро, без това нямам нищо спешно за поръчван.

# 1 526
  • София
Ами то няма как да са ултра много парите за кешбек. Но дотук имам 30лв., а се регистрирах на 21ви януари. Понеже някъде там ми стартира и офертата с 200% и се начислява върху цялата сума (нищо че е кредит). По 2.70 - 2.80 някъде (след удръжката на данъците толкова остава реално), а не 3.50.

# 1 527
И ако се върне поръчката ,също кешбека остава непотвърден.Потвърждава се след 90 дни,защото е толкова срока за връщане.
А ако се върне част от поръчката?
Не мога да кажа.Аз съм връщала поръчка от един артикул във Фешън дейс.Седи си непотвърден.

# 1 528
За първи път пазарувам от тему. Връщали ли сте стоки които не ви допадат и връщат ли парите?

# 1 529
Да, връщах и да, връщат парите. Аз избрах като кредит и стана бързо при мен.

Общи условия

Активация на акаунт