Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 271
  • 1 662
  •   2
Отговори
# 1 590
Пуснах поръчка 70/98 и искам да добавя персонализиран подарък към нея, за да ползвам безплатната доставка, но не ми дава такава опция. Нито от самата поръчка може да се добавя, а като избера артикула директно ми пише минимум 25 до БД.

# 1 591
  • Асеновград
При оферта с връщане на кредит, май не можеше да се добавя артикул с един клик. При платени и намалени с купон става, но по посочената оферта не.

# 1 592
При оферта с връщане на кредит, май не можеше да се добавя артикул с един клик. При платени и намалени с купон става, но по посочената оферта не.
Някой по-напред сподели, че може и реших да тествам 😉 Явно не става…

# 1 593
  • София
Не става.

# 1 594
  • Асеновград
Снощи пуснах поръчка с артикул за който пишеше една последна бройка. Реално направих поръчка заради него. Сега като вляза в нея ми дава изчерпан, а още не е опакована. Възможно ли е в последствие да ми пишат ,че е свършил и да изпратят останалото без него? Досега не ми се случвало, но някой може да има опит.

# 1 595
  • София
Да, на мен ми се случи.
Имах поръчани химикалки, писаха ми, че са изчерпани, върнаха ми стойността на продукта + 10 лв. компенсация.
Ето това ми пишеше:
Съжаляваме! Възстановихме сумата за 1 изчерпания/ите продукт/и артикул във вашата поръчка.
Освен това добавихме допълнителен 10,00лв. кредит към вашия акаунт като извинение.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 12:13 от Amidala

# 1 596
  • София
Снощи пуснах поръчка с артикул за който пишеше една последна бройка. Реално направих поръчка заради него. Сега като вляза в нея ми дава изчерпан, а още не е опакована. Възможно ли е в последствие да ми пишат ,че е свършил и да изпратят останалото без него? Досега не ми се случвало, но някой може да има опит.
Дано ти да си го купила този последен артикул. Flowers Four Leaf Clover

# 1 597
Бързо въпросче - на кого да пиша или да се обадя, когато пратката, която искам да върна с Box Now не се побира в кутията? Преди малко ми се случи.

# 1 598
  • София
Бързо въпросче - на кого да пиша или да се обадя, когато пратката, която искам да върна с Box Now не се побира в кутията? Преди малко ми се случи.
На бота.

# 1 599
Зависи колко е голяма пратката.Може да звъннете на бокса да ви дадат товарителница, за по голяма кутия.Ако няма пишете на тему за друг куриер.

# 1 600
Зависи колко е голяма пратката.Може да звъннете на бокса да ви дадат товарителница, за по голяма кутия.Ако няма пишете на тему за друг куриер.
Maya Zhelyazkova , не е много голяма - малко кашонче -30/25/20 см. С една идея не се събира. Ще звънна на бокса, че не ми се занимава с пощите.

# 1 601
Да,така направи.Ще се събере в по голяма кутия.

# 1 602
  • София
Maya Zhelyazkova , не е много голяма - малко кашонче -30/25/20 см. С една идея не се събира. Ще звънна на бокса, че не ми се занимава с пощите.

От BoxNow, нищо не могат да направят, поне на мен така ми казаха. Бота или връща веднага парите или ви канселира товарителницата и си създавате нова с пощите там няма ограничение в размерите.

# 1 603
Лично на мен не ми се е случвало,но тук в темата писаха,че са се свързали с box-a и са им дали код за по голяма кутия.

# 1 604
Здравейте, някой поръчвал ли е от кутиите за обяд,които са разделени вътре? Чудя се дали си заслужават:  https://share.temu.com/qUrFkpcCWfA
Или  https://share.temu.com/pmjS3OKKUtA или  https://share.temu.com/0dC8U09siYA

Общи условия

Активация на акаунт