Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 286
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 605
На мен след като ми даде един-два пъти 70/110 сега пак ме върна на 80/100. Доволна съм.

# 1 606
Споделям впечатление от последната поръчка:
 https://share.temu.com/Kf0QIJfQxOA
Дамски ватиран комплект, хубава изработка. Горнището е много късо, ако не харесвате този тип, няма да ви допадне. Плътна и много дебела материя. Цветът е хубав.
 https://share.temu.com/gmaPeTKgACA
Дамски клин, полиестер. Много дълбок. Дължината е до кокалчетата.
 https://share.temu.com/HhwysxIqfgA
Детски фиби, хубави са.

https://share.temu.com/hUxLZPQfMsA
Дамска пижама памук. Тук избирайте внимателно размер. Тези са с азиатска номерация. Мисля,че качеството е една идея  по-високо. Памучна мека материя. Има джобчета.
 https://share.temu.com/g1c8mi73P0A
Нано лепенка, това нещо ми стана любимо. Лепи много добре, поръчвам за втори път. Залепих огледалото в банята, използвам го за   опаковане на подаръци и други. Много ми допада.
 https://share.temu.com/6IBtGbkqjLA
Дамска блуза- ужасна е. Като найлонова торба.
 https://share.temu.com/6xYXGO29ScA
Дамско яке с цип. По скоро прилича на горнище на анцунг, но е хубаво.
 https://share.temu.com/1bGN9VfaycA
Дамско палто, прекрасно е но начинът на закопчаване малко умолява размера. Не отстъпва на палтата в мола. Поръчах по-голям размер.
 https://share.temu.com/RFQzB43Vk9A
Органайзер за багажник, много практичен, голям е и събира доста неща.

# 1 607
Сега и на мен ми даде хубави купони, като избрах 100 на колелото, но само три. Нищо де, ще си ги употребя.

Получих корекция 7 лв от чантата, преди ми даде 4 - т.е. общо 11, а аз съм платила около 30 за нея.

# 1 608
Лично на мен не ми се е случвало,но тук в темата писаха,че са се свързали с box-a и са им дали код за по голяма кутия.

Да, но се прави предварително. Винаги звъня, защото, ако ми отвори от най-малките кутии? И си искам винаги най-голямата. То и нещата са ми по-обемни.
Ако вече е пробвала коя кутия ще й се отвори, трябва да анулира връщането, да пусне ново и да звънне на Бокса за по-голяма кутия. При вече отворена вратичка, Бокса не могат да съдействат.

# 1 609
Лично на мен не ми се е случвало,но тук в темата писаха,че са се свързали с box-a и са им дали код за по голяма кутия.

Да, но се прави предварително. Винаги звъня, защото, ако ми отвори от най-малките кутии? И си искам винаги най-голямата. То и нещата са ми по-обемни.
Ако вече е пробвала коя кутия ще й се отвори, трябва да анулира връщането, да пусне ново и да звънне на Бокса за по-голяма кутия. При вече отворена вратичка, Бокса не могат да съдействат.
Благодаря,ето нещо ново, което научих.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 15:28 от Maya Zhelyazkova

# 1 610
Чакам една пратка с БГ пощи. На 18 февруари е отбелязана, че е в София и от тогава нищо. Дали има шанс утре да дойде дори и да не е отразено? Вътре има една рокля за дъщеря ми, която ми трябва за сряда .
След тази поръчка имам още три и за мое щастие и трите са насочени към box.
Пристигна ли? Отбелязват ли движение  ,при проследяване ,в пощите или направо идва съобщение за пристигнала пратка?
Питам.защото от 4 дни имам една пратка  в централен офис в София и не мърда.

# 1 611
  • Асеновград
Чакам една пратка с БГ пощи. На 18 февруари е отбелязана, че е в София и от тогава нищо. Дали има шанс утре да дойде дори и да не е отразено? Вътре има една рокля за дъщеря ми, която ми трябва за сряда .
След тази поръчка имам още три и за мое щастие и трите са насочени към box.
Пристигна ли? Отбелязват ли движение  ,при проследяване ,в пощите или направо идва съобщение за пристигнала пратка?
Питам.защото от 4 дни имам една пратка  в централен офис в София и не мърда.
И моята така от 24.02 в РСЦ СОФИЯ , и не помръдва. Последната така и си стоя на РСЦ СОФИЯ до получаване.
По мое наблюдение една седмица минимум от момента в който се появи на сайта на Пощите.

# 1 612
Поръчвам редовно. Досега всичко е било много добре опаковано и точно, но днешната пратка ми пристигна в ужасно състояние- големия пакет беше разкъсан, вътре кутиите- също, едни чаши, са се мъчили да ги извадят от стиропора и са ми счупили едната..Иначе всичко е налично и от Тему веднага ми върнаха парите за чашите( без да им ги връщам), но е крайно неприятно.Пратката дойде с Бокс нау, но ми се струва, че не е от тях това...не знам на митницата ли са търсили нещо, но се надявам да не е масова практика!

# 1 613
Две пратки съм имала с пощите. Като се появи в централния им склад, на другия ден е в клона. Но това за София. Възможно е за другите градове да не е така и да чакат например да се напълни цял камион за съответния град.

Днес заявих нова пратка за връщане. Едната от тях беше с 20 лв платени с карта и тях ми позволи да ги поискам по карта. Останалото ще е с кредит. По принцип до сега не съм изисквала плащане по карта, обаче твърде много ми станаха кредите и се чудя за какво да ги харча. Та според моя опит, позволява с карта само това, което е платено с карта. Кредити в пари не може да обърнем.

# 1 614
Когато пратката не се събере в кутията, но по принцип би се събрала в най-голямата кутия на Бокс Нау,

първо - анулирате връщането, от приложението на Тему, не от Бокс Нау
второ - генерирате ново връщане. И ако пак ви даде опция с Бокс Нау, звъните да ви предвидят по-голяма кутия.

С никакъв бот не съм се занимавала.

# 1 615
Да. Не помага за това бота. Само поправка - вече дава избор БоксНау или Пощите. Ако се колебаете за размера, по-добре с Пощите, ама аз в тях се съмнявам. Преди като връщах с тях с Бест Сикретс (не съм имала загуби), но единия път бяха 19 дни, ако не е и повече. Сега тука последните  две пратки бяха: едната пристигна за 12 дни, другата за 7. За сравнение - сега като връщам БС Спиди за 6-7 дни даже са ми върнали сумата. Смятайте колко по-бързи са от Пощите.

# 1 616
Не знам какво става на последък с поръчките ми, ама имам чувството че поради някаква причина само моите поръчки не пристигат. Като чета коментарите не виждам някой да се оплаква от кой знае какви драми с доставката.
След като преди се оплаквах че поръчките ми от началото - средата на януари нямат никакво движение и така и не пристигна нищо от тях, една по една върнаха сумите. До момента така и не е дошло нищо от тях.
Та напусках нови поръчки. Къде за същите неща, къде и нещо друго. Пристигнаха една или две малки пратки миналата седмица а други поне 10 поръчки разделени в 3-4 пратки пак нямат никакво движение от 10-12 дни. Стоят си с предаване на превозвача и не мърдат на никъде. Проблема е че вече не мога да поискам и да върнат сумата по карта. Първия път ги върнаха като кредити и вече искам не искам дава опция само като кредит да ги върне заради липсата на доставка. На някой случвало ли му се е нещо подобно. Съпорта и те нищо не могат да кажат какво става... Пишем си почти всеки ден 😞. Направо вече не знам какво да ги правя тия поръчки....

# 1 617
  • Асеновград
До тук нямам не пристигнала. Проблемната с Пощите за която върнаха сумата, понеже не можеше да се проследи, дойде с голямо закъснение но все пак дойде.
Но с Пощите си продължава проблема, закъсняват много с доставката.
Поръчка от 16.02 разделена на две , тръгнаха едновременно.
С пощата от 24.02 е РСЦ София и продължава да стои там.
С Бокса вчера се появи в София, днес беше в кутия, пренасочих и утре ще я взема.
Междувременно с Бокса направена 17,02, вчера пристигна с Бокса.
Направена на 19.02 с Пощата седи на летище и чака излитане от 23.02
Следваща от 22.02 пак разделена на две.
С пощата зависнала от 27.02 на излитане.
С Бокса вече е в Хъб София, вероятно утре ще я доставят.
Не знам къде куцат нещата , но с Пощите само ядове. И нямат никаква проследяемост.
Не разбирам каква е логиката да ги делят.
Но понеже има доволни от обслужването на Пощите и ни обвиняват непрекъснато, че сме мрънкали, спряхме да пишем за проблеми с доставката.

# 1 618
Ka_as, всичките с един куриер ли са или с различни? Много е странно това. Вече не знам колко поръчки имам - сигурно над 30, на нито една не съм имала забавяне и съответно не съм получавала 10 лв кредит за това. Даже вчера писах - рекорд 9 дни от поръчката до зареждането в кутията.

# 1 619
Ka_as, всичките с един куриер ли са или с различни? Много е странно това. Вече не знам колко поръчки имам - сигурно над 30, на нито една не съм имала забавяне и съответно не съм получавала 10 лв кредит за това. Даже вчера писах - рекорд 9 дни от поръчката до зареждането в кутията.
Ами първите от януари, които не дойдоха две бяха със спиди, 3 с бокса и 4-5 с пощите. Сега тези увисналите една е с бокса и 3-4 с пощите.
Мислех си да не е нещо проблем с адреса който съм въвела, ама пък една пусната с пощата дойде миналата седмица. Като гледам и тези към бокса си ги разпределя към правилната кутия. Единственото което забелязвам е че тези който ми идват всичките са през Атина. Като излезе че е на митница там, до ден два е в София и на другия ден е при мен във Варна. До сега нямам непристигнала която да е минала митница там.
Проблемните са или през Будапеща или през София.
И аз вече не знам какво да си мисля и къде може да е проблема.

Общи условия

Активация на акаунт