Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 87 275
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 60
Мами, при вас има ли проблем с наложения платеж?

# 61
  • София
Вчера поръчах и по подразбиране си излезе наложен платеж. Но в твоя случай пише, че в поръчката има нещо, което се изпраща от партньори и затова не може.

# 62
Преди около час поръчах с наложен платеж.

# 63
Не е заради това. Сега опитах и с други неща, които преди съм поръчвала с наложен платеж. Вероятно е заради две отказани пратки миналата седмица, които върнах без да взимам от Еконт, защото само няколко дни по-късно поръчах същите неща на доста по-ниска цена.

# 64
Наказана сте без наложен платеж, поради това, че не сте отишли да си вземете пратките. Не се прави така. Като сте си поръчали нещо по-евтино отивате и си отказвате пратката след преглед. Ако се имате с някой от офиса се обаждате и молите да маркира тази опция и без да ходите. Още няколко пъти така и ще ви бият писмо, че ви закриват акаунта.

# 65
Не знаех, че трябва да е след преглед. Считах за достатъчно просто да ги откажа, за да не стоят много дълго.

Редакция: Само да отбележа, че се обадих на оператор, за да го информирам. Момичето ми каза просто да откажа пратките в Еконт щом съм поръчала други.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 13:07 от fcim

# 66
Да бяхте питали в темата Grinning
Тя може да е нова, да не е нова, но да не знае или да знае, ама да няма интерес това да Ви го обяснява. Сега месец-два ще трябва да плащате с карта. Може и по-кратко да е, не помня. Който е имал такова да каже след колко време пада забраната за наложения.
Сега и да се обадите да питате защо Ви е спрян наложения, няма да кажат в прав текст, че е заради това. Нещо друго мънкаха.

# 67
Не мен са ми спирали профила за върнати надлежно пратки. Все ми е тая винаги мога да направя нов, но честно казано това беше отдавна, тогава почнаха и други номера.
Сащеха просто чакам да завърши продажбата и да спрем да поръчваме от сайта, и толкова. Междувременно я има нещо интересно, я не.

# 68
Здравейте, виждам, че не са ми маркирали дрехите за върнати за стара поръчка, които са върнати преди месец. лошото е , че не пазя бележката от еконт.. още не съм писала на about you. Имали ли сте такъв случай.. как процедурат?

# 69
Понякога има и нещо с партньорски доставчици, в началото на януари исках за една поръчка да платя с карта, но системата ми предложи само наложен платеж

# 70
Ако имате профил в e-econt може да видите изпратените пратки в историята.

# 71
Това с отказвания наложен платеж е за кратко ,не е завинаги
 Според мен е докато си оправят нещата в системата.

# 72
Периодично ми отказват наложения платеж, вече не се впечатлявам. Поръчвам от другия профил. След време пак ми го връщат на профила. Става когато връщам много, някаква тяхна политика е. Но и вече отварям всички пратки, поне да видя дали не са ми изпратили друг продукт, което се е случвало не веднъж. Няма как да вземам някакъв боклук, който ми изпращат, пък ако ще не наложен, ами съвсем да ме блокират.

# 73
# 74
Нещо стана със сайта. Поизчезваха ми любимите Grinning

После се появиха някои, но не всички.

Общи условия

Активация на акаунт