Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 87 286
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Има ли код за НЕнамалени за над 100лв.?

# 76
Рових доста стр.и в старата тема...колкото кода намерих- пише, че са изтекли. Исках да пробвам на намалени, но без екстрата- тц...ще спестя едни пари 😁 GABIS25, Denitsa25,Ivam25, Stefie25..

# 77
# 78
Трябва ми професионалното ви мнение. Купих този анцуг октомври месец, основно го нося вкъщи. Да е пран не повече от 10 пъти и то с бебешки препарат на 30 градуса. Е изглежда все едно порой го е влачил. Вече грам не е черен, а покрай шевовете чак бял. Прикачвам снимки. Дали ще хване декиш рекламация?

# 79
Памука така избелява. Купувайте памук с полиестер в състава.

# 80
Съвсем случайно ми излязаха тези кецове,не са лош цвят надявам се само всичко да е на мястото им и да нямат проблеми🤨

# 81
ТХ обувките как вървят, точен не номер или?

# 82
  • Sofia
Аз ги намирам малко уголемени.

# 83
Според мен си отговарят, имам два чифта. И двата са 38 номер, какъвто и нося обичайно.

# 84
Аз съм 37 и ми отговарат то май зависи от модел но повечето 37 са ми точни!Тези кецове за 90 не им се плаща нищо 💙

# 85
Аз имам около 10 чифта на TH. Повечето си отговарят, но има и такива умалени.

# 86
Здравейте, някой знае ли актуален код за отстъпка в момента

# 87
Пристигнаха две от трите якета.
Goosecraft Julia
 Взех обичайния размер М. Якето е много фино, а цвета е супер! Не бих казала, че е умалено, а по- скоро, че модела е малко по- обран. С две думи - отговаря си на номера /според мен/. Отдавна не се бях кефила така при разопаковане на пратка - просто перфектно!
Извинявам се за качеството, ефектите са от калпавото огледало.
https://m.aboutyou.bg/p/goosecraft/prehodno-yake-julia-16995459? … _campaign=product
Скрит текст:

Gipsy Cascha Lamov
https://m.aboutyou.bg/p/gipsy-by-mauritius/prehodno-yake-cascha- … _campaign=product
Тук изненади няма- хванах си по- малък размер - L /другия цвят който имам е същия размер/ . Имам излишно XL.

# 88
  • Пловдив
Дами, дайте съвет - раницата ми пристигна с тези дефекти. Според вас нормални ли са?
Скрит текст:

# 89
Мимоза, супер е Джулията. Моята уж трябваше да дойде, но още я чакам. Много добре изглежда. Само ме притеснява, че много ще се цапа и как да я чистя 😂

Есенция, да ти кажа май такова нещо като нормален дефект няма.  Въпросът е дали са много видими и ще те дразнят при носене , или можеш да ги преживееш.  На този светъл цвят на мен доста чи се набиват на очи поне Confused

Общи условия

Активация на акаунт