Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 87 252
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 990
  • гр. София
Така става: поръчваме нови, скъпи обувки. Избираме някой стар чифт, слагаме го в кутията от новите, връщаме, те ни връщат парите. И ето ви нови обувки за без пари 😁

# 991
Време и ние да почнем да им пращаме имейли - пратили сте ни продукт тип боклук, но тъй като сте важни са нас, ще продължим да поръчваме от вас....SatisfiedSatisfied
Аз по едно време се бях хванала да отговарям на извинителните мейли,че благодаря за информацията,но преди тези мили думи вървяха и с извинителен код....ама глас в пустиня. То не ми пречи да пробвам това.

# 992
Няма рулетка, утре пак ли ще пускат промо 😏 Аз съм в чакане на връщане на пари 🙂
Дойдоха Газелите, чудни са, за 68 лв. перфектно опаковани и много пасват по крака. Добре, че взех 38.5, вероятно 38 щяха да ми стискат (докато и ако се отпуснат).

# 993
Тези мейли ги четат хора, които изпълняват фирмена политика, няма какво да ги интересува присърце, там са на заплата.
Жалкото е, че взехме и тук най - негативното с тези носени и върнати стоки. И немците не са по възпитани, същите мунчовци, затова се приема за нормално всякакви носни кърпи в джоб, кал по обувки, разменен артикул за по - скъп...

# 994
Че кой казва че трябва да ги интересува от сърце..
Щом са същите хора които пращат тия ялови имейли..нека видят че могат и да получават такива.

# 995
Само L 114.90лв Някой да го прибере, якето е много елегантно.
https://m.aboutyou.bg/p/goosecraft/prehodno-yake-julia-16995459? … _campaign=product

# 996
Много интересно. Забелязвам напоследък, че нещата постнати в темата изчезват на секундата. И даже не си правят труда да сложат едно палче, на този, който си е направил труда да пусне линка.

# 997
Да, много неприятна тенденция. Иначе якето е супер наистина и аз го бях поръчвала на предното намаление.

# 998
Аеро, мисля, че хората които най-много дебнат и се възползват от линковете, са на балкона, и изобщо не пишат.
Аз така както мислех директно да върна зеленото Джипси, все пак реших да го погледна в Еконт, после реших да го пробвам в къщи, и накрая остана, домашните много ме харесаха с него. Малко е по-късичко за моят вкус, но пък ми стои много добре, и не трябва да подгъвам ръкавите 😎
Цвета е по-наситен отколкото е в сайта.
Обаче има нещо като дефект, или ефект - по всички шевове сякаш е минала преса отгоре, и цвета е по светъл. На светлина не си личи много.
Мимоза, какво мислиш? 🤔

И Десигуала, мислех и нея да откажа, струваше ми се, че ще е тежка, но се оказа приемлива, а и ми хареса. Дойде със всякакви хартийки, чак ми беше жал да ги сваля. Впечатлена съм от всичките ципове и джвъчки по нея, и трите ѝ дръжки:

# 999
Много хубаво зелено. Завид.

# 1 000
Да, Леми, знам. Даже си направих единия път скрийншот, но е на служебния компютър. Мисля, че от 31.01 пак на намаление. През пълната версия се вижда колко човека четат темата - 105 бяха. Сега, не съм броила колко сме писали общо тогава, но едва ли повече от 30.

Иначе за якето мисля, че е нарочно така, а не е изтъркано.

# 1 001
Леми, чантата е страхотна, със здраве и кеф да си я носиш.
Аз пасувах на последното намаление.

# 1 002
Леми, оффф....знаеш ли как ще ми се върже със зелените Газели?! Чак ти завидях благородно 🤩 Ефект е това, единия ми  Oakwood е така. На каталожните снимки също се вижда.
https://m.aboutyou.bg/p/oakwood/prehodno-yake-7651694?utm_medium … nsite_sharing&utm
Направо го наричам със здраве и кеф да си го фръцкаш!
Скрит текст:

Аз нямам проблем с никакъв вид ефекти, но някои не обичат нито избелено, нито оцветено / зацапано.
Относно чантата - можеш само да я гледаш 😂 или ако я подносиш рекламация след месец. Ти решаваш.

# 1 003
Аа недейте така Joy
Може да съм изкарал късмет, но моята десигуалска чанта от същата серия като тази стана на повече от година и не е мръднала. Имах една друга, която даде дефект и връщах, но тази е непокътната . Може и да има късмет и да изкара Grinning (моята я поръчвах от БС, но не мисля че има някакво значение)

# 1 004
И аз имам същата чанта, цвят фукция - не е мръднала. Е, не я нося всеки ден, но е супер практична - много отделения - събира доста.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 23:58 от GERy@K

Общи условия

Активация на акаунт