Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 87 266
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 975
Не ми пречи че е тънко. И двете фрикита са ми недебели.
Но не искам такава кожа, а нормална гладка. Това е.

# 976
И аз така мисля. Тънките са по-хубави и по нежни. Дебело кожено ми е huge no.

# 977
Амии...като ви харесва, върнато е..следете, ще се появи бройка.

Пак го пиша ...това е набук по етикет и по вид. Не е гладка кожа. Както съм писала и преди, имам човек в семейството, работил с кожи, та и напа за мен не е...

# 978
Преди малко си получих поръчка с мъжки маратонки. Получих ги носени- мръсни, вмирисани!!!!! Естествено в кафява кутия и естествено изпратени от “върнати пратки”! Снимах веднага, пратих мейл и се обадих! Отговора беше, че трябвало да изчакам няколко дни за да разгледат случая! Направо съм бясна!

# 979
А знаете ли дали има някакви санкции за хората, които връщат стоки в такова състояние? Някакви ограничения или не знам и аз. Имам чувството, че става вече ежедневие...

# 980
  • София
Аз също преди малко получих вместо поръчаните бели New Balance 327, някакви пак бели, но от изкуствена кожа New Balance 500, нищо общо с поръчаните. Директно заминават.

# 981
Това не е нормално... Системно да се изпращат такива мизерни, носени артикули... Вземаш, връщаш, чакаш пари... Определено трябва да преглеждат по-обстойно връщанията и да се налагат санкции!
Все се заканвам да спра да поръчвам, ама... пуста краста... 😅

# 982
Аз си търся яке, но ххл, кожено. Не е спешно. Може от друг сайт. Държа на цената.

# 983
Хепи..разгледай в БС..там държат ниски цени.

# 984
На мен пък ми пратиха три имейла, че съм върнала пратка в ужасно състояние, но ще ми върнат парите, понеже съм им ценна. Става дума за панталон, който не стана и директно беше затворен и върнат обратно. Не знам как може да стигне до безобразно съсътояние, освен, ако някой не го е сдъвкал.

# 985
Днес явно всички мейли са им по три.

# 986
Получих си всички пари по връщания от 11 и 12.02. За съжаление не са по три!
А, да. И имейли, че са ми обработили поръчките от миналия петък. 

# 987
На мен пък ми пратиха три имейла, че съм върнала пратка в ужасно състояние, но ще ми върнат парите, понеже съм им ценна. Става дума за панталон, който не стана и директно беше затворен и върнат обратно. Не знам как може да стигне до безобразно съсътояние, освен, ако някой не го е сдъвкал.
И аз имам такъв случай с една риза. Само пробвана и отново опакована.
Много бях учудена тогава.

# 988
Много интересноооо! А за носените боклуци, които те самите пращат - нито дума Sweat Smile

# 989
Време и ние да почнем да им пращаме имейли - пратили сте ни продукт тип боклук, но тъй като сте важни са нас, ще продължим да поръчваме от вас....SatisfiedSatisfied

Общи условия

Активация на акаунт