Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 86 297
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 45
Още разхождам зелените Газели и идвам само да кажа, че бих купила и 3- ти чифт 😃🤑 Не знам какво ги прави и дали изобщо са специални, но са много леки и много удобни! 😍

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 20:08 от •mimoza•

# 46
Мъжките тениските на Бос намаляват ли ги периодично?

# 47
  • София
Aero, уплаши ме, бягам... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy
Получих това тънко джинсово яке за половинката. Той си го хареса и остава. Да кажа, че е леко овързайс, ръкавите по-широки за моят вкус, но той го одобри.
https://m.aboutyou.bg/p/dan-fox-apparel/prehodno-yake-batuhan-11 … _campaign=product

# 48
Причината явно я търсите тук и очевидно не я откривате.
Иначе нямаше да питате…

Mateah, не позна Smile Аз търсех причина да НЕ ги върна обаче........

Маратонките са страхотни. Много, ама много стабилна обувка. Точно от такава имах нужда, но се оказаха малки. Пръстите отпред ми опират. Поръчах номер 42, явно ми трябват 42,5 или 43-ти номер, но нямаше. Иначе обикновени обувки нося 41,5.
Ще чакам, дано да се появи по-голям номер.

Благодаря на всички, които взеха отношение по въпроса. Flowers Rose
Нямам за цел да познавам каквото и да е.
Тогава имате проблем с изразяването .
Никъде не питате дали ще се отпуснат , защото са малки, а наблягате на вида на кутията, на която тиксото е показател, че са носени.
Извинявам се на потребителите, но в подобни случаи не мога да се сдържа.
Проблем e носена дреха, объркана пратка, дефектна стока, ама тиксо на кутията ми е too much.

# 49
Още разхождам зелените Газели и идвам само да кажа, че бих купила и 3- ти чифт 😃🤑 Не знам какво ги прави и дали изобщо са специални, но са много леки и много удобни! 😍 Сега отивам да им покажа мол-а и да видим дали ще се разберат с едни дънки - бурета.
След такава реклама - тези ли Simple Smile И каква е разликата между по-високите и по-ниските платформи?

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-gazelle … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/adidas- … lle-bold-23277135

# 50
Получих така чаканият анцуг за детето и долнището го няма, само горнище ….

Безумно е просто. Раницата е много малка и директно ги опаковах и в понеделник се връщат.

# 51
  • Сливен
Aero, уплаши ме, бягам... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy
Получих това тънко джинсово яке за половинката. Той си го хареса и остава. Да кажа, че е леко овързайс, ръкавите по-широки за моят вкус, но той го одобри.
https://m.aboutyou.bg/p/dan-fox-apparel/prehodno-yake-batuhan-11 … _campaign=product
Може номер и ако е Л, и размери,търся на ММ тънко пролетно яке,че все му е горещо.

# 52
  • София
oesi За съжаление е S, ако искаш на С-ката, ще трябва да го измеря по-късно, че днес ММ е с него навън.

# 53
Причината явно я търсите тук и очевидно не я откривате.
Иначе нямаше да питате…

Mateah, не позна Smile Аз търсех причина да НЕ ги върна обаче........

Маратонките са страхотни. Много, ама много стабилна обувка. Точно от такава имах нужда, но се оказаха малки. Пръстите отпред ми опират. Поръчах номер 42, явно ми трябват 42,5 или 43-ти номер, но нямаше. Иначе обикновени обувки нося 41,5.
Ще чакам, дано да се появи по-голям номер.

Благодаря на всички, които взеха отношение по въпроса. Flowers Rose
Нямам за цел да познавам каквото и да е.
Тогава имате проблем с изразяването .
Никъде не питате дали ще се отпуснат , защото са малки, а наблягате на вида на кутията, на която тиксото е показател, че са носени.
Извинявам се на потребителите, но в подобни случаи не мога да се сдържа.
Проблем e носена дреха, объркана пратка, дефектна стока, ама тиксо на кутията ми е too much.

Не приемам личностни нападки. Мога да отговоря подобаващо, но няма да го направя.

Не сме в този форум, за да се обиждаме.

# 54
Мъжките тениските на Бос намаляват ли ги периодично?

Не съм следила мъжките, но женски памучни съм взимала на 55-58 лв, предполагам и мъжките ги намалят от време на време. Но трябва следене, не винаги е по време на екстра намаленията.

# 55
Пълнолуние, поне им се обади са си искаш код, ако е наличен още артикула.

# 56
Aero, за съжаление не е наличен вече. Просто няма спирка номерата им. Но ти повече от мен знаеш все пак, какво ли не объркаха при теб.

# 57
Аз съм убедена, че те не гледат какво се връща. Някой го е пуснал, върнал е само едната част и толкова. И друг продукт може да се сложи и да се върне. А може и два пъти да са го поръчвали и да са върнали различните части и да им е останал един безплатен.

Аз не съм писала, но пак поръчах из онези дни прословутото палто Колмар и в петък получих пак същия Джак Уолфскин. Това, че предния път се обадих, че уж отбелязаха в системата и маркираха като проблемен ... вятър и мъгла е. Никой нищо не проверява. Парцал може да се върне в прозрачна опаковка и с етикет на оригинала. Добре, че повечето хора са съвестни все пак.

# 58
Вие пак като получавате нещо добре, аз още чакам заветните обувки за детето. Поръчах други с кода, който ми пратиха и пак така стоят опаковани и чакащи доставка вече не знам за кой ден. Пуснах му още един чифт (трети демек) на последните намаления, дано поне един да вземе да пристигне, че и да му стане няма да е лошо 😅

# 59
Получаваме чушки! Grinning

Сега видях, че и другия Колмар, който е нещо друго е върнат в играта. Една бройка е и го премятат през основния сайт и аутлета. Аз го поръчах от аутлета, дойде непозната за мен марка. Обадих се, върнах го уж си отбелязаха. Сега виждам, че е пуснат в основния сайт. Явно няма да ги махнат. Не поръчвайте XS
https://www.aboutyou.bg/p/colmar/prehodno-yake-8569905
И това не е това, XS
https://www.aboutyou.bg/p/colmar/zimno-palto-12881254

Инак съм поръчала подаръци за рождени дни през март и началото на април. Ще видим какво ще дойде. А ако междувременно излезе нещо по-подходящо, ще поръчвам наново.

Общи условия

Активация на акаунт