Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 87 308
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 90
Значи не само черното коте е поръчало един камион с якета Grinning

Mimoza, честито! Много добре ти седи.

Есенция, това е отпечатан цип от сгъването. Обаче струва ли ми се, че има едно тъмно петно замазано? Или просто е светлосянка?
Скрит текст:

# 91
Кожата поема оцветяването по различен начин в зависимост от структурата си на различните места и това е особено видимо при светлите цветове. Ако не ти вади очите си я остави.

# 92
На моята синя Хърба имаше етикет, в който се обяснява, че са възможни подобни петна и надрасквания по кожата. При по-светлите цветове тези несъвършенства са по-забележими. Тези конкретно са доста видими, особено голямото долу - лично на мен то най-много ми се набива на очи. За другото и аз смятам, че е отбелязано от ципа. Ако ви притесняват или дразнят, по-добре я върнете.

# 93
При всеки снимките различно показват
Есенция, ето, припомням изгледа на моята при разопаковане
Нося я вече, бях в лек шаш на пръв поглед, гледах на тъмно, на слънце, сондирах мнения тук....
Ако не е твоето, връщай

Скрит текст:

# 94
  • Пловдив
Да, едното е от отпечатан цип, другото е малкото тъмно петно, което е точно отпред на малкия джоб и последното е драскотини, които са отзад и тях мога да ги преживея. Долу няма петно, по-скоро е светлосянка. Най ме дразни петънцето отпред. Но по-скоро се чудя, то сигурно ще станат и други такива по време на експлоатацията или не? Толкова светла чанта от естествена кожа не съм имала.

Щефи, имам и като твоите, но те са отзад и не ме притесняват толкова Simple Smile

# 95
Напълни я с разни неща, които по принцип би сложила и виж дали ще се вижда. Понякога така се гънат, че може да остане в чупка и да не е толкова видимо.

# 96
  • Пловдив
Мерси, Аеро, ще пробвам, не бях се сетила за това Grinning

# 97
Дами, дайте съвет - раницата ми пристигна с тези дефекти. Според вас нормални ли са?
Скрит текст:

Аз бих я върнала!

# 98
Дами, дайте съвет - раницата ми пристигна с тези дефекти. Според вас нормални ли са?
Скрит текст:

Аз бих я върнала!

Аз също бих я върнала.

# 99
  • София
Зависи на каква цена си я взела, ако е ниска - можеш да направиш някакъв компромис, но при висока цена аз поне не бих се замислила да я върна.

# 100
  • Пловдив
Само петънцето би ме притеснило, но имай предвид, че естествената светла кожа би получила подобно петънце и от капка дъжд дори Simple Smile

Получих сутринта кубинките Тамарис - на тях има обозначение за двата вида кожа - и естествена, и изкуствена, но  естествената според мен е само отвътре на малки елементи при езика и в горната част. Ще ги връщам.
Заедно с ботите имаше тъмносин колан естествена кожа на Томи - той остава - хубав е.
https://www.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/kolan-scanton-13365550

Утре куриерът ще ми носи и други пратки до адрес - мога ли направо да му дам и приготвения пакет с ботите или трябва да ходя до офис на еконт? Не съм правила така досега

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 13:50 от змейковица

# 101
Можеш, можеш. Ако Мъск отвори Еконт в колаборация на Луната и от там можеш.

# 102
  • София
Aero, от камиона ми няма следа... оставам с чакането засега Joy
За раницата - опитай със съвета на Аеро, да я напълниш и да прецениш, дали ще се вижда или те дразни петънцето. Ако те дразни, върни я.
Мимоза, много хубаво ти стои якето. Със здраве да си го носиш.

# 103
Аз па чакам една кола с пари. Преди малко дойдоха имейли за потвърждение от 28.01. от връщанията. Да видим кога и самите пари ще дойдат.

# 104
Интересно при мен връщането на сумите на всеки 2 дни се обновява с нова дата. Тъкмо написали, че ще върнат парите на 31.01 и на 30.01 нова промяна -  "Връщането се очаква на 03.02", от днес пък вече очакването е за 08.02 Imp
Брей, що пари можех да "изпера" с Абаут Ю SmileySmileySmiley Само, дето нямам такива.

Общи условия

Активация на акаунт