Живот на кантар - тема 1

• 40 543
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
  • Телиш/Плевен
На Ванко отборът е по-тегав и ще има по-слаби резултати.
Да видим дали наистина това ще е отборът, възможно е да съм допуснала някоя грешка...

# 256
Същата да
Коя мома лазеше, за да мине първото препятствие. Не беше ли тази дегустаторка, дето и се бяха схванали ставите ли, що ли?

# 257
  • София
Отрезвяващо, но тъжно начало на епизода. Дано това мотивира силно участниците към промяна.
Жената с нарисуваните вежди много ме издразни на масата. А и точно тя изкачи на колене баира в първи епизод...
Залата на истината я пропуснах, признавам си. Наясно съм с материята.
Възможно ли е човек да не е чувал за въглехидрати, фибри? Confused Чак пък толкова...
Диетоложката е много сладка, но дано да и вярват участниците, някои я гледаха недоверчиво.
Много ще им е трудно с тия отрупани маси. Ще трябва бая воля да проявят, а тя точно им липсва.

# 258
  • Някъде там
Коя мома лазеше, за да мине първото препятствие. Не беше ли тази дегустаторка, дето и се бяха схванали ставите ли, що ли?
Същата.Леля Мара от Пловдив.

# 259
  • Телиш/Плевен
Възможно ли е човек да не е чувал за въглехидрати, фибри? Confused Чак пък толкова...
Уви, възможно е. И аз мислех, че има неща, които всеки знае от обща култура, но се оказва, че не е така. Не знам как се получава така, но е факт. Grinning
В едно друго предаване младо момиче не знаеше нищичко за Наполеон...

# 260
Еееее! А, поне, че е десерт, не знаеше ли?!
Joy Wink
Пп Благодаря, момичета, значи вярно съм запомнила, че леля Мара Дегустацията, най слабата сред дебелите, които и завиждат за това, едва излази 500м.препятствие, а после се фукаше, че другите злобеят, докато тя мааше паниците с баници и мекици. Joy

# 261
Защо дават само килограмите на хората, да им дадат и височината. Едно е 188 см мъж да е 130 кг, друго е 172 см мъж да е 130 кг
Ергенът беше в  понеделник и вторник , Аз обичам България в сряда , Кантарът остава да е четвъртък и петък ?? Предполагам само ..
И в неделя - Ерген

# 262
Дали човек ще преяде сутрин или вечер, има ли значение. Щом има калориен излишък, ще се натрупат мазнини.
Има значение. Сутрин поне има шанс да изгориш част от излишните калории в идващите часове, защото ще се движиш, дори и малко. Ама вечер..: никакъв шанс, престои лягане и неподвижно положение цяла нощ. Никакво изгаряне.

# 263
Подкрепям Джаста, не одобрявам тази отрупана с изкушения маса. За мен много по-мотивиращо би било някой да ми каже трябва да се храниш с това и това, и какви са подходящите храни.
По-нагоре писах, че съм спазвала 90-дневната диета, там закуската е плод. И до ден днешен го спазвам и се чувствам прекрасно.
Във визитките доста хора казаха, че са в пред диабетно състояние или с ИР.

# 264
  • Сливен
Момичета, сетих се за откъс от едно подобно предаване преди дооста години  и се чудя, дали не е същото /ама по коя Тв го даваха 😆/ - казаха на участниците, че може да избират какво да сложат в хладилника си, и една от жените беше избрала на 80-90% да го напълни със месо, пържоли, а другите 20 % със плодове, зеленчуци и други. Тогава водещата й каза, че няма как така да отслабне. Дали е ставало въпрос за същото предаване? 🤔

# 265
  • някъде другаде
В който отбор да се падне "адашката"/Мария Баничарката или Мария Баничката/ 😆 той ще страда най - много заради нея. Поне така мисля аз.
И те ще я изгонят първа.
Еееее! А, поне, че е десерт, не знаеше ли?!
Joy Wink
Пп Благодаря, момичета, значи вярно съм запомнила, че леля Мара Дегустацията, най слабата сред дебелите, които и завиждат за това, едва излази 500м.препятствие, а после се фукаше, че другите злобеят, докато тя мааше паниците с баници и мекици. Joy
И на мен ми направи лошо впечатление , за какво е там да опита всичко .Била най-слаба , и какво от това , щом си там си дебела.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 08:28 от *Тони*

# 266
При наличие на толкова информация е странно как тези хора нямат елементарни познания - белтъчини, въглехидрати, фибри и т.н.
Разбира се, че има наследствена предизпозиция за трупане на килограми - пълно е с проучвания по темата какви механизми организмът ползва при реакция на определени нутриенти, складирани на мазнини и т.н. Дали ще се отключи и как, зависи и от средата.

Госпожата, която твърди убедено, че няма наследственост от баби, чичовци и прародители - моля, върнете се в училище и си отворете учебника по биология. Всеки човек идва с фиксиран брой хромозоми, които са комбинация от гени, които той носи от своите родители, съответно от баби, дядовци и т.н. назад. Съвсем нормално е детето да прилича на някоя баба или чичо.

Иначе явно ще ги подлагат на изкушения - това си е част от рейтинга. За мен е глупаво на хора с хранително разстройство да им буташ банички и да им казваш, че могат да ядат такива от време на време. Все едно на наркоман или алкохолик да им казваш, че могат да се друсат или пият чат пат по повод. Ми, не могат, защото после не могат да спрат.
За мен е нормално да ги почнат с физическото натоварване - колко да ги чакат. Те от много щадене са се докарали до тук. Странно ми е, че някои имат мечта да се разхождали в парка. Паркът е безплатен - отиваш и днес правиш една обиколка, утре две и така.

# 267
Йорданка най-много ми хареса като държане и като изказ. Много от останалите ми идват твърде народни хора, тип "леля Пена готвачката в училищния стол", но предаването все пак няма да е за характер, а за свалени килограми, така че може и някой неприятен да спечели. На мъжа треньор май са му дали по-трудните участници. Не го гледах изцяло предаването, това с отрупаната маса наистина ми се стори гадно. Стори ми се, че и на обяд ги чакаше пълна маса, може и да бъркам, та лесно може да се подхлъзнат, дори и тези, които са проявили воля на закуската. Това с въглехидратите съм го пропуснала. По принцип да речем, че е възможно някой по-семпъл да не знае и да не се интересува, ама в конкретния случай, с толкова излишни килограми, просто означава, че ако е в неведение дори за това, изобщо не се е интересувал и не е чел/слушал съвети за отслабване и хранителни режими преди да попадне в предаването, нито от медии, нито от медицински лица, което показва странна незаинтересованост за хора, които ни ги представят като супер мотивирани да се отърват от излишните килограми.

Засега Мария, Антонио (той още от "Стани богат" ме издразни) и още една от жените, са ми най-неприятни.

# 268
Чудех се откъде ми е познат Антонио. Благодаря, Кукумицинка, че го спомена, да не се мъча откъде ми се струва познат.
Тия пълни маси ще им изиграят лоша шега. Нарочно го правят и знам, че е предаване, търси се явно сеир, но тия хора нямат нужда от това.
Като цяло не са от най дебелите, жените повечето явно са нисички и за ръста им 100 кила идват множко, но общо взето не са фрапантно наднормени.
Имам чувството, че от продукцията почват лекинко да се гаврят с участниците. Първо водещата подсмърча и гледа жално при всяка история и резултат на кантара, а после от продукцията им викат - я, дръжте тез мекици! Joy Що за подход, дявол го взел?!
За закусването с плод аз съм против. За мен закуската трябва да е протеинова, евентуално с малко зеленчук. Протеина засища и дава енергия. Плода трябва да е самостоятелно ядене, междинно хапване, но не на гладно и да не е на закуска. Освен това е хубаво да се консумира най късно до към 16.00ч.

# 269
  • Пловдив
С масата, ако ще е всеки ден, си е направо малко подличко. Дегустаторката не ме подразни чак толкова с поведение на масата.
Колкото до часа, в който се яде, и според мен няма никакво значение, но ако не ограничат количествата с такива маси...
На мен, не знам защо, русата Виолета не ми стана симпатична. Обективно нищо лошо не прави и не казва жената, до израз на лице ли е, начин на говорене ли...
Тодор ми хареса, донякъде Симеон, Йорданка също.
Дегустаторката и благоевградчанката с малкото внуче като че ли физически най-много приличат на мен, но не ми станаха любимки дотук.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 08:40 от Магдена

Общи условия

Активация на акаунт