Искам да кажа...(227) през Февруари 2025

• 33 096
  • 814
  •   1
Отговори
# 750
Да не говорим, че сега имам 10 кг за сваляне... Дано не станат 20.

Това е. Трайно си останаха едни 5-6 кг отгоре и няма смъкване.
Моето спиране на цигарите съвпадна с Ковида, рязко се бях окръглила Joy

# 751
Ети, добре завърнала се 🤗.

При нас започна затоплянето, обиколихме малко по улиците и е приятно.

Али, действай щом се налага, сигурна съм, че е възможно, ако си го поставиш за цел.
Аз съм социален пушач, пуша, ако има с кой 😁. Мога и 2 седмици да не запаля, мога и да изпуша половин кутия, ако излезем някъде с компания. Спирала съм за по месеци, както и докато бях бременна и кърмех.

# 752
  • Germany
Ети, много се радвам да те "видя" Simple Smile Липсваше!
Али, успех със спирането на цигарите! Не го мисли напълняването. Ти си млада и лека полека ще влезеш във форма.
Карз, дано от утре има вече сериозно подобрение при синът ти!
Малкият се обади преди малко, че някакво дете го бутнало и му се пукнала рамката на очилата. Скоро ги правихме и дадохме една торба с пари... Отделно не ми се обаждат за работата, за която стискахте палци и днес пуснах на още 2-3 места. Дано изкочи нещо, защото имам нужда от промяна.

# 753
Оцелях след РС на големия!
Поръчах си вино, докато слушах учителите! Simple Smile
Какво друго да кажа....
Омммммм!!!!!
ХАха, аз - също. Пратих ММ да се черви на малкия, ама при голямата такова чудо беше, че всички родители бяхме с кръвно след това.
Най-недисциплинираният клас, с най-слаб успех, най-мръсна стая...
Днес бях в часа по английски, припомних си употребата на 2 времена, конфискувах 2 хромбука и пратих снимки в училищната група да видят родителите как се държат децата в клас.
После пих кафе в приятна компания, заредих колата на авантата в мола и сега сядам да уча.
После ще ви наваксам, че от вчера не съм ви чела.

# 754
Еттииии, момиче! Радвам се, че се появи. Питахме за теб.
Али, мои приятели спряха цигарите с прочита на Алан Кар (надявам се не бъркам името). Внимавай с медикаментите, че някакви лепенки на брат ми го "удариха" в бъбреците. На два пъти.
Лина, да ни покажеш и на нас мартениците, които са измайсторили децата.
Нямам инфо за родителска среща. То за и път може да се наложи и да ида, че да уважа учителката. Предната я пропуснах.
Мони, ще напускаш работа ли? Успех!
Лято, каква е идеята родител да е в час и защо?
Тони, защо се налага операция?

# 755
Имали някаква инициатива, иначе, родителите да си видят отрочетата. Моето е кротко, всички учители го казаха, но има и много, които ги пере яко хормонът.

# 756
  • Бургас
Имали някаква инициатива, иначе, родителите да си видят отрочетата. Моето е кротко, всички учители го казаха, но има и много, които ги пере яко хормонът.
Ооо,много готина инициатива. Аз пък искам да видя лицата на родителите,като си видят отрочетата. От както се въведе тая глупава практика да не се казват имената на проблемните деца , не виждам смисъл много от родителски срещи. Иначе и моето все го хвалят, ама те само 5 деца в класа дърпат другите нагоре. Аз не съм отишла да чуя колко е послушно моето дете, ами да разбера тези родители на децата ,които създават проблеми какво правят по въпроса. Да де, ама те не знаят ,че тяхното дете примерно не пише в час по история или заради него целият клас прави наказателна контролна по Човекът. Или,което е по-лошото не им дреме. Те затова и рядко идват на родителски срещи.

# 757
Вчера всички искахме да чуем поименно децата как се справят. Някои склониха, но на повечето проблемни родителите липсваха.

# 758
  • Бургас
Едната учителка директно каза,че не може да казва имена защото може да си види утре името във Флагман или да пуснат жалба срещу нея. Аз имената ги знам, както и какво се случва във всеки час. Но,това категорично не е моя работа.И без това на всяка родителска среща само аз говоря Simple Smile другите мълчат все едно са ги дръпнали от улицата в последният момент и не знаят къде се намират

# 759
  • Бургас
При нас втора година върви проект "Открий своя път" и доста родители минаха през класовете на децата си, за да им представят професиите си. Обаче допускам, че тогава не си показват магариите. Иначе и аз съм наясно какво става във всеки един час, след 14 ч. съм като изповедалня Joy, ама кел файда. Имаме деца с по 30-35 забележки и едно голямо нищо насреща, никакви мерки ни от родител, ни от училище.

Да се изкажа и за цигарите и да тръгвам за РС. Simple Smile Споделяла съм, че ММ ги спря с Табекс и любезното напомняне на Вики Simple Smile, а книгата на Кар я четох аз, непушачът. Видя ми се безполезна, но да речем, че е защото е нямало за какво да ми повлияе на мен.

# 760
  • Бургас
Аз цигарите ги спрях от раз преди 15 години,което не знам колко е добре,защото и това е стрес за организма.
Всички деца от класа на голямото дета са ми другарчета, защото обикновенно аз им помагам в идеите с изненадатие на класната или в някакви партита или им събирам парите за екскурзиите. Винаги ме поздравяват и ми говорят на Вие. Обаче срещу учителите се дзерят и правят напук.
Аз пък се прибирам да готвя две манджи -за днес и за утре. За тази тежка задача обиввинявам Селесте и Катето,защото само ми уйдисват на идеите да ходим по заведения  Wink

# 761
  • Варна
Хайде утре вечер на концерт на Диана Експрес. Варна, ФК.

# 762
Да предадете поздрави на Катето!
Стейси, приятно!

# 763
  • Germany

Мони, ще напускаш работа ли? Успех!

Просто си пускам документите тук-там и се надявам да излезе нещо по-добро.

Много ми харесва тази инициатива с присъствието на родителите в час, въпреки, че всеки би се старал, ако майка му е на последният чин Wink
Цигарите спрях и аз от раз, ама щото не можех да стана от леглото след операцията. Демек от зор, а не щото имам силна воля. Качих някакви килограми, но позитивите са много повече.

# 764
Много ми харесва тази инициатива с присъствието на родителите в час, въпреки, че всеки би се старал, ако майка му е на последният чин Wink
Зависи от детето, моето, едното, се старае независимо дали майка му е там, или не.
С другото се разбираме с поглед, но е различен без моето присъствие наоколо.

Общи условия

Активация на акаунт