Искам да кажа...(227) през Февруари 2025

• 33 096
  • 814
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ети, радвам се да те "видя" ❤️

# 736
Ооо, Ети, как си Grinning

Карз, ще му мине на детето. Да направи три дни прием на антибиотика и е готов!
Голямата снощи каза, че вече е добре, минала със сополи. Дано да е така.

Хубав ден на всички Nature High Brightness

# 737
  • София
Ети, добре завърнала се! Heartpulse
Късмет на всички имащи часове и прегледи при лекари и зъболекари!
Мари, браво на девойката! Да жъне все такъв успех с изпитите!
Аз преди 20 години в следстудентските си години на този същия мъж, с който съм сега отказах да се преместя да живея в столицата. Бях категорична, че в такава лудница и с такива кредити не мога да живея.
15 години по-късно се реших на тази стъпка, вече с две деца и куп отговорности и трудности.
Сега вече съм сигурна, че съм на точното място!
Човек никога не знае какво ще му сервира живота и какви решения ще вземе.

# 738
Да сте здравички всички! Ще излизам да пратя мартеници на сестра ми. В неделя е Сирни Заговезни, ще идва щерката. Трябва и да напазарувам, нямам и халва. И аз искам пролет вече. Прекрасен ден,момичета💕🌼

# 739
  • Бургас
Здрасти, Ети! Hug

Аз ли грешно я гледам тази прогноза, те ли ме лъжат, ама нали щеше да се затопля? Едно мрачно, влажно, студено.

Але, дано пулмологът днес няма повод да ти се кара!

Карз, трети ден ли е вече с тази Т? След днешния прием на АБ си мисля, че идва ред на оздравяване.

Лин, по 3 лв. плащам и аз на бележка. Тези по семейни причини си ги пазя, че съм ги преполовила, а къде е още.

# 740
  • Бургас
Ако след 3 дни на АБ няма подобрение, явно е неправилният АБ.Аз така знам от ЛЛ
Топло е времето.Какво не му харесваш? Сутринта тръгнах със шапка и дебелото палто.До леденета пързалка вече я бах свалила и разкопчала палтото.

# 741
  • Бургас
Ми през прозореца не ме кефи Joy А и с теб сме на различни топлинни честоти Simple Smile

# 742
  • София
И мен нещо не ме кефи прогнозата за Мадрид за следващата седмица. Само дъжд. Надявам се да се коригират. Relaxed

# 743

Але, дано пулмологът днес няма повод да ти се кара!

Много ми се накара. Едно, че миналата година не съм ходила. Второ - че не отидох и като бях болна от грип. Трето - влошили са ми се показателите на дишането. Вдигна ми дозата на инхалера, назначи ми изследвания, а аз чета за спиране на цигарите...

# 744
Западна Бг си е топло. Показва се и слънчице. Те си казаха, че към морето ще се затопли с няколко дни закъснение. 😅
Етиии, хайде бе момиче, къде ходиш?! 🥰❤

# 745
Лошо, Али, ама да знаеш че тази работа не става с четене.
Трябва си инат Blush
Аз след среща с пулмоложка ги спрях, ама пропих винце Joy

# 746
  • на Мелмак
Девойки, нямате изчитане! Grinning
Стигнах до новата пералня на Карз, новата работа на Боби, операция на Калино и... Ма съм си клюкарка и трябва всичко да знам. Wink
Лин, радвам се, че си се появила Simple Smile
Али, да се опряваш и децата, болните!
Аз съм с две екскурзии напред, непредвидени, разбира се. До Виена и до Рим Simple Smile
Уцелихме и намаления, та си купих и неща, които много не ми трябват, ама то така с такива цени Joy
Само едни боти ми бяха нужни всъщност.
Другата седмица планирам още една екскурзия. Аз исках до Дубровник, малкия иска в Истанбул. Още имам време да го мисля.

# 747
Ети, идете в Истанбул, а като се затопли и до Дубровник Wink

Знам, Руми, аз четох за медикаменти и мисля да опитам с тях. Страстен пушач съм и ще ми е трудно. Да не говорим, че сега имам 10 кг за сваляне... Дано не станат 20.

# 748
  • Варна
Здрасти, Ети!
Але, няма защо да четеш за цигарите. Приемаш, че сме си дали петте пари и ги спираш. И аз преди няколко години трябваше да ги спра, заради продължила около 3 месеца пневмония. Да ти кажа под секрет, че завиждам на пушачи, които нямат проблем. Май винаги ще ми се пуши, обаче няма как.

# 749
  • Euskal Herria
Али, зет ми пи един месец хапчета и вече не пуши. Мисля, че и в България ги има. Естествено, бяха му предписани от лекар (по здравна каса), изготвена схема на прием и след това контролен преглед. И той беше страшен пушач. Казва, че не му липсва пушенето и че не се дразни, ако около него някой пуши.
Почивам днес, ще гледам да съчетая мързел с малко шетане.
Хубав ден на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт