Искам да кажа...(227) през Февруари 2025

• 33 107
  • 814
  •   1
Отговори
# 720
Селесте, на тоя етап се радвам, че си взе всички изпити на първата сесия. Най- щастлива е, когато сутрин се чуем и и ми каже, че днес си пътува за дома.

# 721
  • Бургас
Оцелях след РС на големия!
Поръчах си вино, докато слушах учителите! Simple Smile
Какво друго да кажа....
Омммммм!!!!!

# 722
  • София
….
Поръчах си вино, докато слушах учителите! Simple Smile
Трябваше да си го поръчала преди да отидеш и да се почерпиш юнашки…щеше да постваш съвсем различно Wink

# 723
  • Бургас
Ох,Бъни,ако се бях почерпила....щяха и от мен да се оплакват даскалите!
Че и на тях имам какво да кажа!

# 724
Селесте, на тоя етап се радвам, че си взе всички изпити на първата сесия. Най- щастлива е, когато сутрин се чуем и и ми каже, че днес си пътува за дома.
душица мамина. Още е първи курс, Маре, затова. Иначе доволна ли е от специалността си?
Карз, Селесте, бързо да им минава на децата!

# 725
  • при моите деца .....
Добро утро!
Спи ми се, днес ме събуди алармата....
Днес имам само 2 часа в училище, но трябва да готвя 4 за утре....
Хубав ден!

# 726
Добро утро.
Тути, със смесени чувства е. Пак заради гаджето. Вчера бяхме с него в София. Тя ми показваше през колата в кои сгради двамата са гледали квартири (преди началото на учебната година), а той обясняваше, че би се радвал да живее в София....Тя го изгледа все едно ѝ е враг.
Боби, лесно ти е на теб днес.
Селесте, Карз, как са децата?
Хубав ден от мен!

# 727
  • Бургас
Добро утро!

Марѝ, браво на Вася за изпитите! Пък за другото времето ще покаже.

Викчето е доста добре като за грип, само Т дето вдига, при това до 39 и веднага се повлиява от лекарство. Марто ми се прокашля на 2-3 пъти по-сериозно през нощта и ще остане и той вкъщи, ще се справя някак с буква Ц и числата до 20 Joy

Ще трябва да се разходя днес до ЛЛ, за да си платя за бележките за отсъствия. Лекарствата във Вайбър, ама за бележката на място Wink
Довечера и аз съм на родителска среща. Тази на Марто ще я пропусна, всеки ден виждам госпожата, но на кака му ще е забавно.

Айде, наприказвахме се рано-рано, чао! Да ви е хубав денят!

# 728
  • някъде другаде
Добро утро!
Селесте , Карз , радвам се , че децата са по-добре. Бързо да оздравяват.
Мари , браво на детето. Моята студентка има изпит на 16.03. Уж учи всеки ден.От утре започва работа от вкъщи , та ще видим как ще ги съчетава.
Довечера в 5.30 имам час за преглед. Да видим за кога ще ми насрочат операция на щитовидната жлеза.

# 729
  • София
Добро утро!

Радвам се, че болните деца са по-добре! И все по-добре да стават!
Мари, браво на Вася! Все така да е и занапред!
Нямам нищо интересно за казване. Рутината ми е общо-взето една и съща.
Трябва да измия, че е ужас. Онзи ден чистих и все едно със седмици не е чистено... Rolling Eyes
Имам супа от вчера, та за днес това ще е.

Хубав и спокоен ден!

# 730
  • Бургас
Добро утро!
На всички родителски срещи ходя, ако се засичат ходя само на голямата. Не са най-приятното нещо, но няма начин.
Мартениците ,тази година,ги правиха децата. Измислих им дизайна,купих им мъниста, после им платих изработка Simple Smile Излязоха ми колкото половин прасе Wink Най-хубавите ли са? Не със сигурност, но децата много се стараха и се надявам, хората за които са да го оценят.
Нашата ЛЛ, в началото ,когато излязоха ел.бележките взимаше по 3 лева. Сега вече спря. Но,аз ходя много рядко. Трябва децата да са цяла седмица в къщи и тогава им взимам бележка.Иначе им пускам от родителя. Категорично няма да ходя да се врЪ в бациларника,за да спестя два дни.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 08:28 от lina_bs

# 731
Добро утро!

Мари, браво на детето!

Селесте, радвам се, че Вики го кара сравнително леко, дано и другите се опазите.

И при нас все същото, хрема и кашлица. Дано вече започне да намалява.
Днес ще се разходим сигурно да вземем мартеници, че да отбием малко време. Следобед съм на зъболекар и отсега не ми се ходи. Имам бая работа по тях и ще си походя идните месеци.

# 732
  • Бургас
Добро утро!
Моя е с 39°пак...

# 733
Добро утро!

Бързо да се оправят болните деца.
Аз след малко съм на пулмолог. Много ми се скара вчера, че миналата година не съм ходила...

Някво никво ми е. Не ми се работи, не ми се занимава с тъпотии... Искам пролет и промяна.

Спокоен ден, банда!

# 734
  • на Мелмак
Привет, девойки!
Много имам да наваксвам с четенето, на пръв поглед да сте здрави Hug

Общи условия

Активация на акаунт