Искам да кажа...(227) през Февруари 2025

• 33 106
  • 814
  •   1
Отговори
# 705
Селесте, дано да е нещо леко и да минава бързо 🤗. И аз не смея да се похваля обикновено, нищо че не съм суеверна.

Минахме и ние за една слушалка, чисти са гърдите, както предполагах от сополи кашля. Нищо специално като лечение, чакаме да мине. Дано е по-бързо, че и спането е трудно така.

# 706
Голямата и тя се оплаква от сополи.
Надявам се да ѝ се размине, че тъкмо започна новия семестър.

# 707
Бел, не знам дали знаеш за метода с кромит лук. Режеш на 4 една глава лук, слагаш до леглото, да диша изпаренията. Аз съм доволна, също и от цинабсин.
Бързо да минава на всички! Лошо е да са болнички...
За суеверията- забелязах, че в една друга тема пускам снимка на дребната и до броени часове или се разболява, или пада, или нещо друго лошо се случва. Не знам дали си въобразявам, но не е един и два пъти. Просто спрях да качвам там, а и като цяло във форума.
Напоръчах много яки мартеници! Утре ще ги взема, нямам търпение. 😊 Бургаска е фирмата. 🤪
И тук имаше мъгла, но се вдигна и се прокрадва слънце. Поносими са температурите, не като предната седмица. 😅

# 708
  • София
Може ли линк Енко, и на лс ако е удобно.

# 709
  • Canada
Не си въобразяваш, Ени, същото съм забелязала и аз 😁

Работя, а сърцето и душата ми пътуват. Другата седмица съм за ден столичанка в повече 😅

Да оздравяват болните 🍀

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 11:45 от Foncé

# 710
  • Бургас
Добър ден!
Синковеца вече е на АБ. Знаех си, че няма да се размине. Много висока температура, ужас! Сега е по-свеж де, нищо че е с 38.8

Селесте, дано не е сериозно при Викчето!

Добре, че ме подсетихте за мартеници. Все ги забравям и търча в последния момент.

# 711
  • Бургас
Лин, разбрах къде учат децата ти без да съм питала.Минах край училището и на двора се танцуваше и се вееха розови балони.
Много пролетно, нищо, че е сиво навън. Ама пък със слънчеви очила не става да се размотавам, че ще се пребия.

# 712
  • Бургас
Викчето е с грип Б според домашния тест. Започва Ебилфумин, щото народът е изпил Тамифлу-то, пък е и доста по-евтинко.

# 713
  • Germany
Да се оправят всички болни!

# 714
  • София
Още малко и зимата си отива. С нея и вирусите.

# 715
  • София
Селесте, бързо да се повлияе.
За съжаление вируси циркулират целогодишно.

# 716
  • Бургас
Селесте, моя и той пие това лекарство.
Как протича при нея боледуването? Има ли висока температура?

# 717
  • София
Аз вкъщи имам едно неотворено Тамифлу капсули. Ако на някой му трябва го подарявам.
Надявам се и аз да сме здрави, че другия месец доста обикаляне ще имаме.
Довечера трябва да направя и план с баща ми кога точно ще ни дойде на гости. 

# 718
Ех, това Викче. Бързо да подейства лекарството.
Направихме Дзак на София и вече пътуваме обратно.

# 719
  • Бургас
Karz, засега леко главоболие и Т до 39, която смъква до 37. Гърлото е червено, но каза, че не я боли изобщо. Иначе ЛЛ изписа по телефона Тамифлу (много ясно, нали е 35 лв), но го нямаше, а липсата на рецепта ми позволи да го сменя с еквивалента му, за който пък случайно прочетох тези дни в друга тема.

Марѝ, студентката как е? Свикна ли с всичко?

Общи условия

Активация на акаунт