Нощно хранене

• 298
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте мами аз съм нова тук, имам въпрос детето ми е на 2г 6 месеца.
Още е със шише вечер, мъча се да го откажа ноооо не става някакви съвети ?

# 1
Вечер - имате предвид преди заспиване или се буди нощем и иска мляко?

Дъщеря ми имаше по 1 хранене нощем до 3 г.
Шишето преди сън махна на малко над 4 г.
Нищо не сме правили, просто моментът дойде.

# 2
Вечер - имате предвид преди заспиване или се буди нощем и иска мляко?
Дъщеря ми имаше по 1 хранене нощем до 3 г
Шишето преди сън махна на малко над 4 г.
Нищо не сме правили, просто моментът дойде.

Будим се нощем и иска мляко но ме претиснява и това че предните му зъбки се развалят дали е от биберона или е нещо друго, четох доста статии и пише че е възможно да се развалят от биберона.
Опитвам се да не му давам но реве вечер много на обяд заспива без биберони но вечер е не възможно.

# 3
Според нашата стоматоложка не. Дъщеря ми не е имала въобще развалени зъби. Сега също (на 20 г. е вече).
Случайно да имало рефлукс или често повръщане по друга причина?

# 4
Опитвали ли сте да му дадете млякото в чаша или шише със сламка? Моят син използваше шишето за приспиване и като започнах да предлагам млякото в шише със сламка спря да го търси.

# 5
  • Поморие
Здравейте мами аз съм нова тук, имам въпрос детето ми е на 2г 6 месеца.
Още е със шише вечер, мъча се да го откажа ноооо не става някакви съвети ?
Следя с интерес темата, синът (2г.3м.) и дъщерята (10м. ) нямат отучване. Казват, че просто се израства. Може да се дължи и на дефицити на витамини/желязо, но може и просто да си е особеност на детския сън. При нас всяка нощ е предизвикателство. На дъщеричката ми, първото й будуване е по два часа или повече. Синът става от 2 до 5 пъти за мляко на нощ, още откакто беше на нейните месеци. Ако и при нея продължи до втората годинка, скоро здрав сън няма да имаме. Sad

# 6
  • Countryside
Щом се буди от глад, и търси мляко, аз бих давала. Синът ми пиеше мляко нощем докъм 2г. После, сам се отказа, нищо специално не сме правили. Дъщеря ми на 5м категорично отказа, и гърда и шише с АМ. Не ме питай как се храни бебе на 5м с лъжичка. И как се прави каша в 4ч Joy

# 7
Щом зъбките се развалят просто махате млякото. Няма иска не иска, на зъболекар също няма да иска после да ходи. При някои деца няма проблем с това, но щом има проблем със зъбките просто го махате, ако ще да не е от него.
Ще реве няколко дни и ще свикне. Може да му давате вода от чаша ако е жадно, а не е просто навик.

Общи условия

Активация на акаунт