Мнение за тези телефони

• 4 065
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Ще ги погледна, но тъй като производството им е спряно вече, не знам доколко ще имат поддръжка, а и качеството им последните години спадна доста поне в ниския клас.
Lanarte, над каква сума? Защото таблет от Тему за 210 лева мина без да се разправям с митници и не съм плащала мито, а на мен ми излезе за 73 лева с отстъпките, които ползвах.

Не знам точно.  Мисля, че беше някаква сума около 100 лева  и над тази сума трябва да се плати мито.
Ако има начин търговецът декларира, че ви изпраща нещо под сумата. Явно така е минал таблета ви.

До 300 лв (150 евро по-точно) с ддс , не се дължи мито

# 16

До 300 лв (150 евро по-точно) с ддс , не се дължи мито

Благодаря за информацията! Много полезно.
И на мен ми беше важно, защото веднъж изгорях с мито и се притеснявах да поръчвам по-скъпи неща.

# 17
LionKing, е от мен благодаря за информацията относно митото.
От Емаг поръчах лаптоп за 450 лева за Коледа, платих 150 лева с ваучер от бг мама и доплатих разликата. Пристигна със Спиди без проблем. Не знам техните доставки откъде са.

# 18
LionKing, е от мен благодаря за информацията относно митото.
От Емаг поръчах лаптоп за 450 лева за Коледа, платих 150 лева с ваучер от бг мама и доплатих разликата. Пристигна със Спиди без проблем. Не знам техните доставки откъде са.
В повечето случай Емаг (както и повечето търговци от маркетплейса) пращат от Румъния.

# 19
Към Тему се ориентирах заради отстъпка от 80 лева, която мога да ползвам, важна ми е.
Хубаво, но Xiaomi A3 го има за 135лв. в България, а там е 215лв, тоест отстъпката ти отива във въздуха. Realme Note 60 е на сходна цена и в България.
Xiaomi A3 бих взел аз, но в твоя случай, заради отстъпката, ще се наложи да вземеш Realme Note 60.

# 20
ЧревоУгодник, отстъпката не е задължително да я ползвам за телефон или за конкретен такъв. Благодаря за мнението, още един глас за Редми А3, което явно натежава избора към него, ако се наложи непланирана смяна.
Днес ще носим на ремонт бъгналата Моторола и тогава ще знам дали ще се купува нов телефон или ще се разминем с ремонт.
А какво ви е мнението за този телефон? Влиза в бюджета, но нямам опит с марката.
https://www.ozone.bg/product/smartfon-samsung-galaxy-a05s-6-7-4g … gb-silver-766648/

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 07:06 от Mama Ru

# 21
На Самсунг по принцип батериите са им слабо място. Конкретно за този нищо не мога да кажа, освен че ми пише, че е изчерпан в Озон.

# 22
Аз не разбирам кой знае колко от телефони, но да си кажа опита:
-много съм фен на Нокиа, но нещо не се разбират с андроид, имах един модел, който като си ъпдейтна андроида и умря (не умря , а получи ужасен лаг и трябваше да го сменя).
-xiomi- мъжа ми им е фен имаме няколко модела. Там ако харесаш нещо, мисля че с праметри под 4рам и 64ГБ памет няма смисъл - вече някои приложения не вървят добре.
на самсунг станах фен последните няколко години, най-вече заради дисплея (амолед), нещо не се спогодих с xiomi. Сега за Коледа подарихме на свекъра ми  А15 - беше за 200лв в Кауфланд! и за цената си е много добре според мен.  05 серията не би трябвало да е много по-лоша. Ето го и в още един магазин https://greenmobile.bg/products/samsung-a055-galaxy-a05-64gb4gb- … s-black-220711183

# 23
  • София
Не са лоши А-сериите на Samsung. Имат повечето неща на флагманите, но според мен много пестят от материали и са адски чупливи.

# 24
ЧревоУгодник, отстъпката не е задължително да я ползвам за телефон или за конкретен такъв. Благодаря за мнението, още един глас за Редми А3, което явно натежава избора към него, ако се наложи непланирана смяна.
Днес ще носим на ремонт бъгналата Моторола и тогава ще знам дали ще се купува нов телефон или ще се разминем с ремонт.
А какво ви е мнението за този телефон? Влиза в бюджета, но нямам опит с марката.
https://www.ozone.bg/product/smartfon-samsung-galaxy-a05s-6-7-4g … gb-silver-766648/
Този е по-добър (Xiaomi) Poco M6 https://www.pazaruvaj.com/p/poco-m6-128gb-6gb-ram-dual-pP1088268220/

# 25
Моя приятелка е с Poco, не знам точно кое обаче, вече около 2 години, и започна да се оплаква, че като отваря страници забива и не зарежда, като иска да плаща през телефона също забива понякога.

Общи условия

Активация на акаунт