Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 196
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Благодаря за темата Света!
Обикновено си разменяме вино, шоколад, разни сърчица. Лигава работа, но ММ е мнооого романтичен, аз не толкова. Редовно ми подарява цветя, така без повод и така ме гледа, че сърце не ми дава вече 30 години да му кажа, че изобщо не обичам.

Елирост, описала си моята коса, благодаря за препоръката за серията за коса.

Мими, дали съм от Бургас е сложен въпрос. Родена съм и живея сега на двайсетина километра, работя в Несебър, джета си държа в Поморие, живяла съм в Царево и Бургас, та както казваше несебърския ми дядо аз съм просто морско чедо.

# 16
Благодаря за темата!
Тази година, познавайки ме, ме помоли да не е пътуване.
А моят ме помоли да е пътуване! 🤣
Али, моята малка е с къдрава коса като мен, която изправя. Каза, че повечето четки от този тип са й много удобни. Просто трябва да си изберете марка. Simple Smile
Йен, наш човек, морски! 😍

# 17
Благодаря за новата тема! Wine Glass
Не празнуваме специално, т.е - не излизаме на заведение, бар и пр, но мм винаги ми подарява цветя, отваряме и бутилка хубаво вино на вечеря. Не сме от най-романтичните, не пишем картички и пр.
Ако се случи някой да си хареса нещо си разменяме подаръци, но не е задължително и не точно на деня.
Децата повече се вълнуват от тази дата.

# 18
Благодаря за темата! Ние също не сме от най-романтичните и за това вместо подарък, обикновено ММ ми дава аз да си избера и купя нещо- парфюм, дреха, каквото си харесам Аз пък му правя от любимите сладки и ястия.

# 19
  • София
Света, благодаря за новата тема!
В първия модел на Армани очите ми останаха! Много красиво съчетание!

Ние сме обратното на роматнични - пълни чукундури сме, барабар с детето! Подаръци не си правим, но пием вино възрастните. По-хубаво от това, което обикновено се консумира.

# 20
Sweta, благодаря за новата тема.
Не празнуваме Св. Валентин, но хубавото вино го уважаваме с удоволствие Simple Smile.
Днес "Барби стил". Отдавна не купувам къси поли, но старите продължавам да си ги нося Simple Smile. Особено  велурените с плътен чорапогащник са ми любими.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 21:01 от pep_si

# 21
  • София
Pepsi, много приятно цветово съчетание!
Нямаме планове за 14-ти, не е най-празнуваният ни празник. Мен ако питате, на всеки празник искам пътуване, но няма как. Не знам какво и дали ще си подаряваме, ще пием вино и ще се гледаме влюбено. Надявам се.

# 22
Пепси, цикламеното ми е любимо, а така съчетано е супер. Ботушите са много хубави.

Видях в Jeff de Bruges красиви кутии за Св.Валентин, ще взема една подарък и после ще я хапнем заедно /повече аз 😃

Мими, ще чакаме снимки от Лондон 😘

# 23
  • София
Благодаря за новата тема!

За 14.02 нямаме планове, ще се радвам ако през уикенда успеем да напарвим една вечеря-набелязала съм новия ресторант на Севда. Подаръкът си го получих отдавна - чантата на Зарена, която си нося с кеф. За ММ не съм измислила нищо, може би хубаво вино ще му взема.

По въпроса за разкрасителните и всякакви други процедури за душата и тялото - всеки месец съм на фризьор и маникюр, руса съм и не мога сама да се боядисвам. Педикюр сама си правя, имам геллакове, лампа и всичко необходимо. Два пъти годишно правя рaзкрасителни процедури в клиника, масаж рядко, но пилатеса ми е постоянен, за мен е вид терапия и необходимост.

Не знам какво става с планетите, но постоянно искам да си купя нещо хубаво, дрехи, обувки, нооо нищо не ми харесва. Е, мечтая си за нещо такова:

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 10:33 от tedysworld

# 24
Като прочетох как Хапри написала чукундури и се смях, ама както отдавна не съм се смяла.
Моят големият е такъв, аз го определям като бурсук, темерут, сега вече и чукундур.
Няма грам емоция, грам вълнение, дано си намери себеподобна.
Свети Валентин не го броя за някакъв кой знае какъв празник.
На 14.02. съм отпуск по други причини и след това може да отидем на кратка ваканция, най-вероятно без особняка.

# 25
Относно разкрасяващите процедури...
Много зависи дали съм си в Бг, или в другото нкъщи. Защото за настоящото ми "навън" е много трудно да се намери хем читав адекватен специалист, пем да не взима майка си и баща си (правила съм сметката, че ми излиза идея по- евтино да си хвана самолета до София, да се разкрася, да се видя с дружки една- две вечери и да се върна), хем да ти е на сравнително удобно място, че да не губиш половин ден в път. Хубавото от друга страна е, че спокойно може да се направиш, че не говориш никакъв език и да не те занимават с глупости. Grinning
Както и да е, често използвам нуждата от тунинг Grinning, за да си се прибера до София за по 2- 3 дена. Heart Eyes
Когато съм си в Бг, съм супер редовна откъм подръжка. Grinning
Всяка седмица съм на маникюр, с обикновен лак съм. Тогава сменям и лака на краката. Иначе педикюр- на около 4 седмици задължително. Кола маска и почистване на лице- веднъж месечно. Маникюристката и козметичката ми работят заедно, така че често отивайки на маникюр записвам час и за масаж на лице, шия, деколте.
Фризьор- на три седмици макс за корени/ боя, при нужда ми дооформя косата, ако искам по- драстична промяна задължително го обсъждам и с него. Когато съм извън Бг си се боядисвам сама.
Чакам в Заландо да заредят модела на Camper Twins, който съм си харесала и това ще е подаръкът ми за Св. Валентин, който инак не празнувам. Joy
На половинката най- вероятно ще му взема един 12- годишен Макалън.

# 26
  • Велико Търново
Света, благодаря за новата тема!
Марджи, ако не му бях "майка" на твоя син, мисля, че щях да съм идеална.
Два примера-на рд преди 6-7 години ми се обажда в 5 часа баща ми и аз реших, че е за да ми честити, а той започна, че на моите ниви вече не им се полагала рента.Аз 25 години никога не съм я вземала, ама...
На Коледа съм на работа и ми звъни мъжа ми-Освен веро и кухненски ролки какво още трябваше да купя?, отговорих -Честита Коледа, Георги!
За мен и романтиката толкова.

Пепси, страхотна си отново.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 21:35 от siska79

# 27
  • Отвъд алеята зад шкафа
На нас ни предстои пътуване до Милано и мисля там да си получа валентинския и 8-мартенския подарък наведнъж. Имам набелязани някои работи.

# 28
  • София
Света, благодаря за новата тема! Hug

Погледнах сега календара. Ми то 14 ти се пада... петък. Значи, пак сме навън. Satisfied Традиционно излизането е всеки петък при нас, та не виждам разлика. Подаръци не чакам. Правя си ги сама. Моят, вече ви го показах. Парфюмът на Ланком.
И преброих оня ден, наличните ми Идоли. 5 били! Забравила бях Аурата! Nerd

Вчера ходих по задачи до Парадайс и уж, няма да влизам в Зара.... Тръгнах си с дреболии. Боди с къс ръкав и блузка в цвят лайм. Имам и такава риза от Стилна жена, та подсъзнателно съм ги съчетала.

Скрит текст:
62% ПАМУК
27% ПОЛИАМИД
11% ВЪЛНА

# 29
Не ми е сред празниците 14 Февруари. Някак си много привнесен и така и не ми допадна.
Но повод за хубава бутилка вино винаги е добре дошъл!
И аз преди седмица реших да освежа зимата

Общи условия

Активация на акаунт