Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 193
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 45

У нас не празнуваме, аз не пия и вино, изобщо скучна картинка сме, но добре сме се събрали две абсолютно не-романтични души, без очаквания един от друг.
Повечето мъже биха дали мило и драго да се оженят за жена без никакви очаквания! Моят не случи. Satisfied
Ох, Клемс ще ме умориш.... за теб знаем, че очакваш изненади, кафе в леглото...! Joy Аз също не обичам изненади, нито кафе в леглото...да ми капе по завивките! Joy Аз съм прагматична, педантична дева. Макар на пръв поглед да не давам вид за такава!
Да ви кажа тоз лосион на Марокан ойл с карамфил и диво пачули хич не ми хареса на аромат,  явно дивото пачули не е като култивираното Joy.....на консистенция е екстра! Бързо попива, не замазнява!
Следващия ще е на Колистар, тоз от Агентката го няма в Нотино, но има един зелен. Притеснява ме че е 400 мл и аз като не се мазотя много о ще вкисне! Joy

# 46
Мими, имам един зелен лосион на Колистар, с който се мажа от дъжд на вятър повече от половин година. Нищо му няма.

# 47
На половинката най- вероятно ще му взема един 12- годишен Макалън.
Наскоро пуснаха една лимитирана серия The Night on Earth. Отлежало е в испански дъбови бъчви от шери, които идват от района на Херес, познат като домът на шерито.  Има дълбок и мек вкус
При първото опитване се усещат  нотки на карамел и  мед. След това се появяват плодовите аромати, като сушени череши, праскова и леки цитрусови нюанси, които добавят свежест и лекота.
В края на вкуса се разкрива по-дълбоката страна на уискито – леко дървесен вкус, съчетан с нотки на шери и какао.
.

# 48
  • тук-там
Дойде ми късото палтенце от Бестсикрет:

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 21:47 от mtz

# 49
  • Берлин
Света, благодаря за труда ❤️
Не обичаме вино, не обичаме нищо "щото така правят хората" . Аз планирам обаче всичко, малко съм луда на тема организация и контрол. На календара за 14-ти ми стои само часът за маникюр. Мм сигурно ще импровизира нещо. Миличкият 🙈
С грип сме от снощи и двамцата. Обаче с еднакви пижами - само коледните оцеляха в битката с пот и температура. Който е измислил сушилнятя - да хиляди!!!

# 50
МТЗ страхотно е палтенцето.
G&B r и ММ обича виски за разлика от мен! Идеята за Макалън е добра. Избрах това...няма да го нося на 14, че ще ми отнеме място от багажа! Joy
https://www.sid-shop.com/uiski-makalan-klasik-kat-2022-limited-edishan-0-70-l-55

Невероятен аромат на Macallan Classic Cut 2023 e с богати и сладки нотки. Представя нюанси на черен шоколад, трюфели, карамел и подправки, които подсилват усещането за богатство и елегантност.

Вкусът е плътен и богат, с нотки на сушени плодове, карамел и ванилия, които се развиват в хармонична композиция и оставят усещане за изключителна изисканост.

Macallan Classic Cut 2023 завършва с изключително дълъг и топъл финал. Сладостта на ванилия и черен шоколад отстъпва място на дълготраен послевкус, който привлича вниманието и оставя забележимо впечатление. Grinning

# 51
  • Ямбол
mtz, чудно е палтенцето.

Света, благодаря за темата Flowers Hibiscus

# 52
мтз, много ми хареса, честито!

# 53
Света, благодаря за темата 🌷
пропуснах сутринта, на една луда въртележка съм се качила 😃

Иваничка, много хубава така 😍
Утре ще сложа и аз риза и пуловер с къси ръкави.
Btw, събота бях с нашата риза 🙂

Хубави маникюри видях 🙂

Мими88, пробвах палтатото ти, много е хубаво, ❤️

Взех си правата пола, чудна е, перфектна за късото ми сако и якето на цветя 🙂
И панталона си взех, мислех че са ме забравили, в поръчката писах плюс 7 см в дължината и две седмици ни вест, ни кост от тях, но си струваше чакането - плата е разкошен, много фин, 70% вълна и 30% вискоза и кройката ми пасва идеално

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 14:29 от Al Georgieva

# 54
Ал,палтото снимано за приятелка ,ти стои супер!
МТЗ,много хубаво палте,честито! На снимката от сайта,не ми хареса ревера,малко,като "кабинетна пижама " ми се видя,но на живо е супер!

# 55
  • Велико Търново
Ал, ти си за манекен родена!Представяш дрехата по съвършен начин.
mtz, то друг няма кой да ме обича и съм се заела отговорно със задачата.Много ми харесва палтото и как ти стои на теб.
Сега с молба за помощ, моята девойка иска такава рокля
Та предложения от сайтове, магазини за рокли в София.
Гледах Be Queen и Милвана, но тя ги отхвърли.

# 56
  • Stara Zagora
На 14 ние ще "зарежем"две лозички поне ,после шоколад и вино,от нашето си

# 57
  • Берлин
Сиска, дай скрийншот нещо, линкът ми отваря пола молив

# 58
На мен линкът на Сиска ми отваря прилепнал панталон.

# 59
  • Велико Търново
Не, не е .Дълга черна рокля е, обаче нещо не съм направила както трябва.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт