Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 207
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ал, точно днес съм с пуловерчето:)
Скрит текст:
...

Света, мерси за новата тема Hug
на 14-ти обикновено не празнуваме по-специално.

Маникюра сама си го правя, тази седмица я започвам така:)
Скрит текст:
на краката зимата не съм толкова редовна, а други процедури май поти не правя, като се замисля май съм за постригване..

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 12:06 от Ivanichka

# 31
Януари се оказа много натоварен...на моменти даже изтървах темата...надявам се февруари да е по-спокоен...
14 февруари го отбелязваме както дойде...някой път с подаръци, някой без...Като Харпи сме ценители на хубавото вино и също на този ден селекцията е малко по-така ...
Сама се лакирам , а на краката само летен сезон или зимата , ако ще съм по голи крака...
Фризьор на месец и половина за подстригване и на 3-4 месеца за кичури...Процедури никакви не правя, а масаж само на почивка/спа...

# 32
  • Ямбол
Покрай мен половинката започна да го отбелязва св.Валентин. Не че правим нещо кой знае колко специално, но обикновено има някоя дреболийка - бонбони, картичка, сладки, такива неща. Аз определено съмпо-романтичната от двама ни, не че е изненада Grinning
Не ходя на маникюр, на масажи, на процедури, много ме напряга мисълта някой друг да ме пипа. Подстригване на около 4-5 месеца, боядисване на 1,5-2 месеца.
Пепси, Иваничка, много сте свежи : ))

# 33
Пепси и Иваничка и днес сте много, много хубави! 😍 Таз блузка ми допадна...!
От двамата ММ е по романтичен...той пожела да се оженим втори път! 😁
Дойдаха Герлените! Моето мнение -  старият си ми остава по любим от Интенза. Добре, че от него поръчах само 30.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 13:43 от mimi.7299

# 34
Как става това с омъжването/оженването повторно?
Това ли е т.нар. подновяване на брачните клетви?

# 35
  • тук-там
Мерси за темата! Ние обичаме да си правим подаръци, така че ползваме всеки случай за това да се поглезим. 14.02 също.
Сиска, на мен ми се струва, че се обичаш и уважаваш достатъчно Simple Smile
Аз днес, както каза една колежка, съм като колежанка:

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 19:20 от mtz

# 36
Цитат
Света, благодаря за новата тема!
В първия модел на Армани очите ми останаха! Много красиво съчетание!
Ау, и на мен Харпа - първият модел от трите избрах и аз. Изобщо аз многo харесах колекцията на Армани тази година Heart Eyes. Красота, блясък, напълно носими при това, което не мога да кажа за други колекции. Повечето от представените модели обличам веднага едно към едно - много мои

В тази статия има снимки на други модели от колекцията 2025 г - разгледай, ако искаш:
https://www.giltmagazine.it/fashion/fashion-shows/giorgio-armani … nni-di-alta-moda/
:

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 14:54 от Sweta

# 37
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема ❤️
Свети Валентин отдавна не го празнуваме,но пък тази година е в петък и ММ ще си е при мен, което ми е напълно достатъчно (май последно 2022 сме били заедно на този ден,че с неговият работен график и отсъствие от понеделник до четвъртък напоследък даже и на рожденните си дни не сме заедно).
Иначе торта и бутилка вино със сигурност ще има,но то не е специално заради самият ден,аз редовно купувам такива неща,не ми трябва повод за това.

# 38
Как става това с омъжването/оженването повторно?
Това ли е т.нар. подновяване на брачните клетви?
Третия път ще ти кажа, сега не знам...вторият беше църковен брак, тръшна се точно по ковидно време и отиде да се кръсти преди църковната сватба! Flushed
Елислава, и моят предната година беше на датата при франсетата, но това не попречи да го отбележим на патерица! Blush

# 39
  • Бургас
Благодаря  за новата тема Света!
Не празнуваме 14 февруари с ММ, майтапим се, че не сме влюбени, а се обичаме.

# 40
  • София
Благодаря, Света! Цялата колекция е разкош! Шапките също много ми харесаха - има някакво намигване към стюардеските от 60те години, което ми е сантиментално и красиво!

# 41
Днес си четем мислите, Харпа ConfusedHug
Мими, възхитих се - не от друго, а как сте запазили любовта между вас през годините - много е хубаво това! Two Hearts

# 42
Благодаря за новата тема, Света!
У нас не празнуваме, аз не пия и вино, изобщо скучна картинка сме, но добре сме се събрали две абсолютно не-романтични души, без очаквания един от друг.

# 43
  • София

У нас не празнуваме, аз не пия и вино, изобщо скучна картинка сме, но добре сме се събрали две абсолютно не-романтични души, без очаквания един от друг.
Повечето мъже биха дали мило и драго да се оженят за жена без никакви очаквания! Моят не случи. Satisfied

# 44
Обичам празниците и този на любовта е прекрасен! И задължително си правя подарък, непрактичен. Тази година, обмислям все още,  2-ра дупка на ухото Grinning

Йен, мисля ще ти харесат. Ползвала съм много през годините, това е най- доброто досега.

Общи условия

Активация на акаунт