Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 271
  • 1 592
  •   2
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Мими, аз тези ги върнах и поръчах други, които са ниски и удобни, но за моя кофти крак ...

# 166
Мими, аз тези ги върнах и поръчах други, които са ниски и удобни, но за моя кофти крак ...
Ми що не ги върна?
Момичета, цикламена риза с черен елек твърде контрастно ли ще е?

# 167
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сиска, честито! Не пишеш в 12-класната да се похвалиш. Къде е приета наборката?

Моята абитуриентка също е приета и вече записана в уни, има рокля, бижу и обувки, остава чантата.

Днес съм така, пак дънки:

Вчера бях по-официална, но пък не се снимах.

# 168
Чудно палто, Gadamer!

# 169
И чантата!
Магни, екстра си!

# 170
  • София
Их, значи! Никакви сака не видях! Искам и аз сако като на Сиска! Имах подобно на Зара в цикламен цвят, но нещо се раздърпа плетката му на гърба. Беше тип букле.
Баловете са вече зад гърба ми. Не ме тревожат.Sunglasses

# 171
  • Ямбол
И боти Innocent

Боли ме главата днес, наред с магнитните бури и всичките мисли и тревоги напоследък...

# 172
  • тук-там
Винаги има приятни изключения за добре и адекватно празнуващи баловете в БГ. На моята щерка в класа (91НЕГ, лайстунг клас) всички бяха много стилни и радост за окото. Но те и 99% учат в момента в Германия, Швейцария и Австрия. Обаче за съжаление по мои наблюдения това е изключение. А за чалга тип представяне и празнуване аз няма как да се изкажа положително. Смятам за ужасно едвам да изкласиш, но в същото време да си тунингована и със скъпа чалгаджийска рокля. И за тунинга и роклята родителите са взели кредит. И не се смятам за мрънкачка, както ни квалифицира Ал, а за реалистка. И ме боли, че това ни се превръща в народопсихология и ей такива “традиции” показваме на света. Твърде жалко!

Гадамер, отново красив стайлинг! Радост за очите!

Сиска, поздравления за новия прием! Ето за такова нещо си струва да си похарчите парите! Че и кредит да вземете!

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 12:24 от mtz

# 173
  • София
Момичета, цикламена риза с черен елек твърде контрастно ли ще е?
В отговор на въпроса, показвам днешният ми офис стайлинг Simple Smile

mtz, много съм съгласна с теб! Най-добрата инвестиция е не в роклята, а в образованието след нея.

# 174
Не мога да не се включа от балкона. Докато родителите поощряват само и единствено ученето в чужбина ( което в 99 % от случаите продължава с работа и живот там ) няма да останат хора в нашата държава, които да изкоренят чалга културата и мисленето, което е толкова недолюбвано.
 Най - малкият проблем е цената на роклята и начина по който се празнува бала.

# 175
И  моето семейство е приключило с балните вълнения, които дори не бяха кой знае какви вълнения...
Явно момчетата не се вълнуват особено какво ще облекат, стига обувките да са удобни и да са кецове Simple Smile.
Личното ми мнение е, че  млади хубави хора могат да изглеждат супер добре и без да са похарчили няколко средни  за страната ни заплати за еднократен тоалет  (най -общо казано Simple Smile ) .
Помня една от победителките от конкурсите за красота за  абитуриентки, чиято рокля никак не беше скъпа, но ѝ стоеше убийствено и подчертаваше най - доброто у нея Simple Smile.
Застудява пак, а вече ми се носят по - леки дрехи. Но ще почакам...
siska79, поздравления за приема на твоето момиче!
mimi.7299, циклама и черно си е хубава комбинация, но доста експлоатирана. Аз бих предпочела останалата част от тоалета (пола, панталон връхна дреха) да не са също в някой от тези  два цвята.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 02:44 от pep_si

# 176
  • Ямбол
Има няколко училища в града ни, където учениците са преобладаващо роми. И чалга има по баловете им, и рокли като позлатени сметанови торти, и грим, къдрици, корони... обаче криво-ляво учители, родители и ученици успяват да избутат до 12-ти клас, полагат усилия, следя им страниците на училищата във фейсбук и вярвам, че дори и малка - има промяна във всички засегнати страни. И им се радвам като ги видя също толкова наперени да минават под арката като всички други деца. Пък нека да е чалгаджийско и да изглежда комплексарско отстрани.
От друга страна - момичета на възрастта на дъщеря ми (14 год.) вече са по чалготеките, пушат и пият. Нормални, добре гледани деца.
Разнообразни реалности.

# 177
  • Велико Търново
Копче, толкова да ти отива всичко.Прекрасна си!
Гадамер, имам същата чанта.
Скрит текст:
Не пиша в темата, защото не се чувстах/м удобно.Нито съм решавала задачи с децата, нито съм знаела какво точно учат, винаги сами са си движели училището]
Прочетох и друго мнение, докато пиша моето за поощрение от родителите.Ако съм искала някакви съвети и насоки щях да пиша в семейни отношения./това по принцип, няма отношение с мненето на потребителката/Просто попитах за сайт за рокля.Темата е за красота и стил, и аз се старая да се придържам към това.
Мими, не ги върнах, защото си мислех, че ще са ми удобни, но само за кратко време мога да съм с тях.Ще ги подаря на моята приятелка, която е с тесен крак.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 22:10 от siska79

# 178
Сиска, не беше насочено към теб. А като цяло към полемиката за/ против бала по начина по който се празнува в България. Момичето ти е избрало страхотен тип рокля и и пожелавам да си изкара страхотно.

# 179
Siska, поздравления за госпожицата!
Много, много се радвам за нея 🙂
Докато четях "4 3 2 1" на П.Остър и все за нея мислех. Дай да ти пратя книгата, знам че нямаш време, но е Америка, университетите, студентите, политиката и ...абе за живота. Много американска книга. Много.

Гадамер, много смело и красиво съчетание ❤️

Магни, стига сега, какви врабчета са ти в главата, я каква си хубава така.
Аз с черните костюми каква? Врана? Гарга? 😃

Темата е за мода и стил, а не избор на живот и смърт - рокля или следване 😉

И Мтз, баш си мрънкаш, но щом ти олеква 😃

Аз пък виждам все повече сериозни млади хора и стига с тая чалга - я как Рамщайн се метнаха точно на такова място след концерта си, че и бяха възхитени.

Общи условия

Активация на акаунт