ЗОНАТА и ние - тема 17

• 23 180
  • 537
  •   1
Отговори
# 180
Това брауни с червен боб ми е любимо, бях много скептична първоначално Simple Smile

# 181
Такъв поглед изкара мм вчера като видя какво има в блендера и разбра, че ще става на сладкиш, че и днес се смея като се сетя Grinning
Добавям, че пак сложих 1с.л. с връх хуск, за да обере излишната влага. Откакто го използвам, печивата ми стават много по-добри от преди.

# 182
  • Сливен
Може ли рецепта за браунито и да споделя,че правих мъфините по рецептата на Белушани,станаха много вкусни,следващия път ще правя двойна доза,че ми ги изядоха.
Някой има ли успешна рецепта за солени мъфини?

# 183
А, не са мои, крада ги от фейсбук групата. Просто като са сполучливи ви ги споделям.

# 184
Здравейте, дами! От понеделник стартирах Зоната и мога да кажа, че толкова много не съм яла от много време насам. Преди това бях на Калориен дифицит и не успях да сваля нищо. Сега по навик пак въвеждам всичко което ям в калорийния калкулатор и виждам че калориите са повече от преди това което съм приемала като калории. Има ли вероятност да кача килограми вместо да отслабна?

# 185
Има, ако не са ти балансирани блоковете или ако приемаш повече, отколкото са ти нужни.

# 186
Една филийка пълнозърнест хляб Вита, колко да я броя? За 1 БВ или 2БВ, защото тежи повече от една филия обикновен хляб?

# 187
Хляба се смята по етикет, има толкова много видове ,че ако искате да е точно ,просто няма как да мине без смятане.
Някои със семена са и много мазни, та е хубаво да се отчитат и мазнините

# 188
Ядковите млека могат ли да се консумират в Зоната? Никъде не ги виждам в таблицата с блоковете.

# 189
Можеш да ги сметнеш по етикет. Мазнина трябва да са.

# 190
Тези купешките ядкови имат толкова смешно съдържание на ядки,че реално са някаква овкусена и боядисана вода. Аз още в началото бях взела с идеята да огранича поне малко млечните и си слагах по 50-60мл в кафето ,които изобщо не броях. Пробвах едно бадемово и някакво кокосово, но си предпочитам нормално мляко в кафето и продължавам да не го броя Grinning
Вече ядковото, ако е домашно направено би трябвало да се брои като мазнина.

# 191
И аз не бих си причинила купено ядково мляко. Веднъж се бях зачела в състава, косата ми се изправи.

# 192
  • Сливен
Аз си правех преди домашно ядково,но сега не смея,как да го смятам,слагам 100гр ядки,най-често кашу или лешници ,сурови и 1 л вода.

# 193
За мен най-логично е като при готвените ястия - готовата напитка да се раздели за вложените блокове ядки за да се разбере колко е един блок Rolling Eyes  само че не вярвам да може да се смели толкова гладко за да не се налага прецеждане,съответно се губи част от ядките и тука вече сметките стават сложни Grinning

# 194
Защо си усложнявате живота не знам 🤗.Аз си пия прясно мляко(3,6%) с малко протеин,мед и лешник.Тези ядкови млека са чист маркетинг за мен.

Общи условия

Активация на акаунт